اینقدرام دیگه نه ولی خوب اینم حرفیه, برادر من چرا دو رقمی نمیاریمیخواست درس بخونه 12 هزار هم شد رتبه
حتما مورچه گذاشته رو پاسخنامه![]()
اینقدرام دیگه نه ولی خوب اینم حرفیه, برادر من چرا دو رقمی نمیاریمیخواست درس بخونه 12 هزار هم شد رتبه
حتما مورچه گذاشته رو پاسخنامه![]()
به به
حالا بدبخت زیادم بد نشده دوستم با سی هزار داره زبان پیام نور میخونه
شما حتما خیلی بد انتخاب رشته کردی با رتبه18 هزاردوست من افتصاد روزانه قبول شد!این هم آخر و عاقبت یک داوطلب با رتبه ی 12 هزار و خورده ای بعد از چند ماه و اندی از قبول نشدن در هیچ یک از دانشگاه ها (حتی تربیت بدنی پیام نور!!)
شما الان کنکور بدی رتبت 60 هزار نمیشه!بد نیست آدم ببینه چطور حرف میرنه!میخواست درس بخونه 12 هزار هم شد رتبه
حتما مورچه گذاشته رو پاسخنامه
12 هزار زیادم بد نیست! خیلیا با بد تر از این قبول میشن!!! صد در صد اتنخاب رشتت رویایی بوده!
منظور از انتخاب رشته ی بد چیه؟! وقتی که پیام نور رو هم زده دیگه باید قبول میشد...من خیلیا رو میشناسم اینطوری شدن.در واقع حق به ناحق رسیده
منم رتبه ام حدود 36 هزار بود.نمیگم رتبه ی خوبیه ولی برای پیام نور خوبه حداقل فکر میکردم که از روانشناسی یکی از شهرستان ها قبول بشم ولی منم مردود شدم مثل خیلی های دیگه با این حال کسی رو هم میشناسم که با رتبه 75 هزار دانشجوی حقوق پیام نور هست
با این حال کسی رو هم میشناسم که با رتبه 75 هزار دانشجوی حقوق پیام نور هست
چییییییی میییییگیییییی!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم همینو میگمشما صفحه ی اول رو خوندین؟ عکسو دیدین؟
![]()
کدوم دانشگاه ؟شما حتما خیلی بد انتخاب رشته کردی با رتبه18 هزاردوست من افتصاد روزانه قبول شد!
البته وای به حال همچین دانشگاهی با همچین دانشجوهایی!
18 هزار که رتبه ی بدی نیست در ثانی اقتصاد هم رشته ای نیست که رتبه ی 3 رقمی بخواد
سلام
دوست گرامی ! شما که این تاپیک رو زدید و نظرات کاربرانش رو خوندید فکر نمیکنم مایه تسلی خاطر شما شده باشه بلکه احتمالا" بیشتر اعصلبتون خورد شد
من که میگم به عوض خوندن نظرات من و امثال من با توکل به خدا و تلاش بیشتر خودتون رو به اینده امیدوار کنید . ضمنا" اینده رو در ادامه تحصیل و دانشگاه محدود نکنید .
دانشگاه رفتن ان چیزی که شما تصورش رو دارید نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)