یکبار دیگه تک تک ماژولها رو روی اسلاتهای مختلف تست کن شاید درست بشه .![]()
یکبار دیگه تک تک ماژولها رو روی اسلاتهای مختلف تست کن شاید درست بشه .![]()
بازم سلام
من این کار رو هم کردم اما بازم جواب نداد
یه سوال دیگه امکان داره از ولتاژ باشه؟ (اگه اشتباه نگفته باشم)
چون مادربرد من مشخصاتش اینه که 4x1.8V DDR2 در صورتی که رم هایی که من خریدم 2.3v هستش
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
نه فکر نکنم . محض اطمینان بایوس کامپیوترت رو یک بار ریست کن. راستی تک تک ماژولها رو تست کردی؟ مشکلی نداشته؟ یعنی ماژولها همشون سالمن؟
اگه رمها یا مادربرد رو تازه خریدی می تونی ببری به فروشنده (مخصوصا اگه از یک جا خریدی) و احتمالا برات قطعات رو بدون ضرر عوض می کنه.
سلام
به من الان چند ساله خودم سیستم جمع میکنم و نه تنها برای خودم بلکه برای فامیل و دوستای دیگه هم جمع میکنم و هیچ وقت از یکجا قطعات رو نمیخرم و از همه جا قیمت میگیرم .
الان هم جریان از این قراره که من قطعات خودم رو یک ماه پیش فروختم و بعد برای خودم p31 رو گرفتم و یه دونه رم یه گیگ گرفتم و خوب کار میکرد و چون توی بازی هایی مثل Turok و... بعضی وقتا تیک میزد میخواستم یه رم دیگه بگیرم که پول دستم اومد 3 تا رو باهم گرفتم و الان هم انداختم رو سیستم که کار نکرد و الان هم مثل دیشب تک تک امتحان کردم همشون سالم بودن حتی اگر دو تا رم رو روی اسلت 1و3 میزارم جواب میده و اگر اسلت 2و4 رو هم پر کنم دیگه جواب نمیده وجالبه بدونید دقیقا 4 تا رم رو از یک مغازه یه مارک و با یه مقدار حافظه و حتی یه گارانتی هستند( st ) اما چرا جواب نمیده و بالا نمیاد نمیدونم
به هر حال از همکاری و کمکتون ممنونم![]()
شما يه بار با يه مادر برد ديگه هم امتحان كن اگه اونجا هم مشكل داشت ببر رمها رو پس بده . اگه نه كه احتمالا با مادر بردت سازگار نيست 4 گيگ.
كلا فكر نميكنم 4 گيگ مورد نياز باشه حتي شنيدم ويندوز xp فقط 3 گيگ رو نشون ميده !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)