تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: کمک!! ویروسی که نمیذاره انتی ویروس نصب کنم!!!

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

لازم نیست ویندوز عوض کنی توی صفحه 2 تاپیک سیستم های الوده انتی ویروس را گذشته فقط بای یک کلیک و یه ریستارت بعدش مشکل حله!! هم برای ورژن 1 هم برای ورژن 2 جواب میده!!

آخر فروم باز qo0oick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز اين كارهايي رو كه بهتون گفتم رو دقيقا انجام دادي ؟‌ (مطمئنن يكي از مراحل رو اشتباه انجام داده ايد).
    ویندوز عوض کردم کارارو کردم فک می کنم حل شد... تا ببینم دیگه ازش اثری پیدا میشه یا نه!
    عجب ویروس بی تربیتی
    ویندوز عوض کن خودت را راحت کن
    آره بابا خیلی بد دهنه کاره این اقا کاظم دیگه.

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

جواب سوال شما رو امروز توی روزنامه جام جم زده بود
    Q: یک ویروس وارد کامپیوترم شده که نمیگذارد هیچ ضدویروسی بالا بیاید برای حذف ان چه باید کرد؟؟؟
    سیستم را در حالت safe mode راه اندازی کنید وسپس ضدویروس را اجرا کنید. چنانچه این کار عملی نشد ازضد ویروسهایی که در محیط داس سیستم راجستجو کنید.
    منظورش ضد ویروس هایی هست که به صورت boot هستند شما میتونید از ضد ویروس کسپراسکای 2008 یا 2009 استفاده کنید.ضمنا بعد از از اسکن اگه چیزی پیدا کرد پیشنهاد من اینه ویندوز روهم عوض کنی و بعد یه ضد ویروس قوی مثل avast یا avira حتما نصب کنی.

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

جواب سوال شما رو امروز توی روزنامه جام جم زده بود
    q: یک ویروس وارد کامپیوترم شده که نمیگذارد هیچ ضدویروسی بالا بیاید برای حذف ان چه باید کرد؟؟؟
    سیستم را در حالت safe mode راه اندازی کنید وسپس ضدویروس را اجرا کنید. چنانچه این کار عملی نشد ازضد ویروسهایی که در محیط داس سیستم راجستجو کنید.
    منظورش ضد ویروس هایی هست که به صورت boot هستند شما میتونید از ضد ویروس کسپراسکای 2008 یا 2009 استفاده کنید.ضمنا بعد از از اسکن اگه چیزی پیدا کرد پیشنهاد من اینه ویندوز روهم عوض کنی و بعد یه ضد ویروس قوی مثل avast یا avira حتما نصب کنی.
    اقا اسم یه ضدویروس که تو محیط داس کار میکنه را بگو داداش

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تقریبا تمامی انتی ویروسها ورژن دارند که تحت داس ویروس کشی می کنند پاندا ،مکافی کسپر و...فقط خواستی ویروسکش بگیری بگو ویروس کش تحت داس می خوام.
    Last edited by rassool; 14-12-2008 at 23:35.

پروفشنال p_s_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

اینجا رو ببینید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تنها راه مقابله با ويروس kazme gheyz بدون استفاده از هر گونه آنتي ويروس ( خيلي مهم ) با سلام خدمت تمامي عزيزان.

امروز ميخوام بهترين و ساده ترين راه براي از ريشه كندن ويروس كظم غيظ را بهتون آموزش بدم.

البته لازمه كه به اين نكته اشاره كنم كه عده اي از دوستان با جديدترين آنتي ويروسهاي فعلي ميتوانند اين ويروس را پاك كنند. ولي ممكنه خيلي ها آنتي ويروسهاي جديد و آپديت شده در اختيار نداشته باشند.
    يه نكته ي ديگري هم هست كه بايد متذكر بشم: در سايت ها و وبلاگ هاي اينترنتي آنتي ويروسهاي دست ساز زيادي تحت عنوان آنتي ويروس مخصوص از بين بردن ويروس كظم غيظ وجود دارد كه همشون الكي و بيخود هستند و اصلا درست كار نميكنند. پس بهترين راه آموزشي هست كه در زير براتون ميذارم:
    ===============================================
    آموزش از بين بردن ويروس كظم غيظ:

مقدمه: اين ويروس وقتي در سيستم شما پراكنده ميشود وقتي كه شما صفحات my computer و يا درايوهايتان را باز ميكنيد اين ويروس فعال تر ميشود و اجازه ي باز كردن خيلي از سايت ها و عكس ها و ... را به شما نميدهد.

در مرحله ي اول بايد ويندوز كامپيوترتان را كاملا فرمت نماييد. و دوباره ويندوز را نصب كنيد. ولي به چند نكته ي خيلي مهم بايد توجه نماييد:

1:بعد از نصب ويندوز جديد ، به محض اينكه ويندوز شروع به كار كرد به هيچ وجح روي آيكون my computer و my dacument و حتي سطل آشغال تا پايان مراحل توضيح داده شده در زير كليك نكنيد.

2: از منوي استارت هيچ برنامه اي را هم اجرا ننماييد.

بعد بايد منوي استارت را باز كنيد و روس قسمت run كليك نماييد. در اين قسمت شما بايد در كادر مربوطه بنويسيد \:c يا d:\ ويا هر درايو ديگري كه در سيتمتون وجود داره و بعد روي ok كليك كنيد. ناگهان درايو c بريتان نمايش داده ميشود.
    حالا بايد از كشوي ابزار بالاي صفحه ي درايو مورد نظر روي گزينه ي tools كليك نماييد و بعد از باز شده كشوي مربوطه قسمت folder option را انتخاب نماييد ، در پنجره ي باز شده (فولدر آبشن) روي گزينه ي view كليك كنيد و بعد قسمتي را ميبينيد كه يه سري گزينه هاي تيك دار و .... وجود داره . حالا شما بايد قسمت show hidden file and folders و بعد هم 2 گزينه ي پايينش به نام هاي hide extensios for known file types و hide protected operating system files (recommended) را تيك دار كنيد. و بعد هم apply و ok كنيد.

حالا ميبينيد كه يه سري آيكون هاي نيمه محو به چشم ميخورد كه رويش نوشته kazm autorun و .... ( روي اين آيكون ها به هيچ وجح كليك نكنيد) حالا بايد هر چي آيكون نيمه محو ميبينيد پاك كنيد.

اين روش را براي تمامي درايو هايتان بايد به همين ترتيب انجام دهيد و آيكون هاي نيمه محو را پاك كنيد.

در مرحله ي آخر بعد از اتمام كارهاي ذكر شده بايد وارد منوي استارت شويد و منوي Run را باز كنيد و در كادر تايپ كنيد regedit و ok كنيد. حالا برايتان يه صفحه باز ميشود كه شما بايد در آن صفحه دكمه ي Ctrl + F را با هم فشار دهيد . بعد يه كادر كوچيك باز ميشه كه شما بايد 3 گزينه ي KEY و VALUE و DATA را تيك دارد كنيد و در كادر مربوطه بنويسيد KAZM و كليد find next را بفشاريد. حالا بعد از چند ثانيه يه سري كليد براتون پيدا ميكنه. حالا شما بايد از بين كليد ها هر كليدي كه ايم kazm و يا kazm gheyz دارد را پاك كنيد.
    بعد از پاك كردن كليد هاي kazm دوباره Ctrl + F را بفشاريد و دوباره اين مرحله را تكرار كنيد و اگر باز هم كليدي با نام kazm پيدا كرد پاكش كنيد.

حالا ويندوز شما خيلي از هر گونه ويروس كظم غيظ است. و بعد از يه ريستارت ميتونيد از كار با سيسمتون لذت تمام و كافي را ببريد.
    منبع ست ست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

6

من یه آنتی ویروس از این کظم غیظ دارم 100% میکشش و خودم تضمینش میکنم 3 سوت ، 1 کلیک

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب بگو اسمش چيه يا بذارش دانلود كنيم از شرش خلاص بشيم ديگه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

شما فقط Trend Micro نصب کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •