یه عکس از محتویات فایل rar رو اینجا بزار تا بگم چکار کنی.یکی بگه اینو چطوری باید نصب کرد؟
بوتیبل نیست .
یه عکس از محتویات فایل rar رو اینجا بزار تا بگم چکار کنی.یکی بگه اینو چطوری باید نصب کرد؟
بوتیبل نیست .
من همه این فایلها رو به صورت data رایت کردم ولی وقتی میخواهم با سی دی ویندوز رو بوت و نصب کنم اصلا سی دی بوت نمی شه . مثل اینکه سی دی بوتیبل نیست .
پس اینو چطوری باید نصب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست من چرا عکس نمیزاری. خب اگه بوتیبل نیست باید از توی خود ویندوز نصب کنی.من همه این فایلها رو به صورت data رایت کردم ولی وقتی میخواهم با سی دی ویندوز رو بوت و نصب کنم اصلا سی دی بوت نمی شه . مثل اینکه سی دی بوتیبل نیست .
پس اینو چطوری باید نصب کرد؟
من که عکس گذاشتم.
از تو خود ویندوز هم نصب نمیشه. البته ویندوز من xp 64biti می تونه مشکل از این باشه؟ شاید اول باید 32 بیتی نصب کنم بعد اینو نصب کنم؟؟؟؟؟؟
تا حالا 3 تا ویندوز دانلود کردم هر 3 تاشون هم به همین شکل بودن . برای همشون هم نوشته بود فایل iso میدند در صورتی که هیچ کدوم ندادند.
لطفا کمک کنید.
اینم یک عکس دیگه.
![]()
Last edited by behnammazi; 17-01-2009 at 02:30.
مثله اینکه عکسا فیـــلتـــر بودن.الان دیدمشون.من که عکس گذاشتم.
از تو خود ویندوز هم نصب نمیشه. البته ویندوز من xp 64biti می تونه مشکل از این باشه؟ شاید اول باید 32 بیتی نصب کنم بعد اینو نصب کنم؟؟؟؟؟؟
تا حالا 3 تا ویندوز دانلود کردم هر 3 تاشون هم به همین شکل بودن . برای همشون هم نوشته بود فایل iso میدند در صورتی که هیچ کدوم ندادند.
لطفا کمک کنید.
اینم یک عکس دیگه.
بهر حال شما کار درست رو انجام دادی همینارو باید به صورت دیتا رایت کرد. حالا نمی دونم منظورتون چیه که می گین از تو خود ویندوز هم نصب نمی شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)