تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: چه پردازنده و مادربردی برای کارهای گرافیکی و سه بعدی توصیه می کنید؟

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

[QUOTE=skoy;3269445]بله پاور هم میخوام.
    مادربرد های گیگابایت برای کارهای گرافیکی به درد نمیخورن؟ یعنی اورکلاکشون خوب نیست؟

در ضمن به نظر شما quad core q6600 از پردازنده های AM2+ Phenom برای کارهای سه بعدی بهتره؟ (من آخر نفهمیدم اینتل واسه کارهای سه بعدی بهتره یا AMD

متاسفانه Biostar TP43D2-A7 از سری Core™2 Extreme پشتیبانی نیمکنه. (من میخوام مادربردی بگیرم که اگه خواستم روزی cpu قویتری بگیرم نیازی به تعویض مادربرد دیگه نداشته باشم.) از مادربرد های Biostar سری T مدل های بالاتری هم در ایران هست که از پردازنده های قویتر هم پشتیبانی کند؟
    كي گفته:
    Support latest Intel Socket 775 Core 2 Extreme/Core 2 Quad/Core 2 Duo Processors
    مگه ميشه چيپ G31 ساپورت كه P43‌ساپورت نكنه اصلا مادبرد خودم چيپ VIA هسات و اكسترم ساپورت ميكنه:

2. این کاربر از MicroSystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت hamedharry2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Iran Tehran

10

سلام

می خواستم قیمت intel qx6800 بدونم و بنظر شما qx6700 بهتره یا q9550 از لحاظ سرعت و کار گرافیکی سنگین مثل 3D است؟ و منظور از Cache L2 چیست؟ممنون می شم

داره خودمونی میشه skoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

p5q pro ؟! نه فکر نکنم ! این توانایی کراسفایر داره .

حق با شماست. من تو یه سایت فروش سخت افزار بی نام و نشان خونده بودم جلو built in graphic card زده بود yes ولی رفتم تو چند تا سایت دیگه چک کردم دیدم نداره. :43:

داره خودمونی میشه skoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

كي گفته:
    Support latest Intel Socket 775 Core 2 Extreme/Core 2 Quad/Core 2 Duo Processors
    مگه ميشه چيپ G31 ساپورت كه P43‌ساپورت نكنه اصلا مادبرد خودم چيپ VIA هسات و اكسترم ساپورت ميكنه:

بله این جمله رو تو سایتش نوشته ولی در عین حال تو قسمت cpu support list از core 2 Extreme ها چیزی به چشم نمیخوره. این آدرسشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام

می خواستم قیمت intel qx6800 بدونم و بنظر شما qx6700 بهتره یا q9550 از لحاظ سرعت و کار گرافیکی سنگین مثل 3D است؟ و منظور از Cache L2 چیست؟ممنون می شم
    مسلما Q9550 نسبت به QX6800 و QX6700 بهتره. کلا Core 2 Extreme ها به خاطر Multiplier بازی که دارند قیمتشون بالاست.

الان دیگه QX6800 و QX6700 تولید نمیشه و از سری Core 2 Extreme محصولات QX9650, QX9770 عرضه میشن.

بله این جمله رو تو سایتش نوشته ولی در عین حال تو قسمت cpu support list از core 2 Extreme ها چیزی به چشم نمیخوره. این آدرسشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    استفاده از CPU هایی که هیچ وقت قیمتشون زیر 1000 دلار نمیاد روی یک مادربرد 70 دلاری منطقی نیست!
    عدم پشتیبانی از Core 2 Extreme برای مادربردهای Low-End اصلا ضعف به حساب نمیاد.

7. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •