تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: برنامه براي ساخت ديتا بيس اكسس

کاربر فعال انجمن نرم افزار tohave's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام

میدونی من نتونستم تو پست بالایی واضح باشم. اینکار شدنی نیست. باید تک تک اطلاعات رو خودت وارد کنی. منظور من هم اینبود که چطوری میتونی این اطلاعات رو وارد کنی در حالی که چیزی از قبل تعریف نشده.

برای تهیه لیست میشه کاری کرد ولی اونهم از اسم فایل میشه نه از اطلاعات مربوط به فایل (تگ)

پروفشنال hatef_4541's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    ايران/رشت

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط s.a.h
    هاتف جان من منظورم بك اپ انتي ويروسها نبود برايمثال انتي ويروس بيت ديفندر رو نصب كن ببين بعد از اسكن فايلها تويه فايل TXT اطلاعات فايلهايي كه اسكن كرده رو بهت ميده
    درضمن قرار نيست كه ما فايل هاي مورد نظرمون رو تبديل كنيم به mdb يا txt ما فقط ميخوايم اطلاعات اين فايلها را تئيه يه فايل mdb ذخيره كنيم مثلا براي فايلهاي mp3 نام خواننده نام البوم و ...
    to have جان من نميخوام يه ليست خشك و خالي باشه ميخوام مثلا درباره mP3 ih نام البوم ئ نام خواننده كه در Info وارد شده روهم بهم بده همه همينطور براي فايلهاي عكس و فايلهاي تصويري حداقل كاري هم كه ميخوام انجام بده اينكه تاريخ ساخت فايل رو هم بزنه
    اينكه شما ميخوايي غير ممكنه ! چون برنامه بايد اطلاعات فايل رو بخونه ! ( پس فايل مثلا mp3 بايد تو properties خودش info رو داشته باشه كه 90% ندارن و دستي بايد وارد كني ! به نظرم دستي درست كن ! وقت گير هست اما راه درست حسابي همينه ! اطلاعات هاي مشابه هم كپي كن واسه هر كدوم ! راحت !

داره خودمونی میشه s.a.h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    In Your Eyes ...

پيش فرض

هاتف جان من ارشيوم يه ارشيو كامل هستش يعني تا الان نشستم تمام ايفو هاي فايلهامو وارد كردم به خاطر همين هم مي خوام ديتا بيس براش درست كنم .
    مثل اينكه چاره اي نيست ، بايد بشينم تايپ كنم خودم هم هر چي گشتم چيزي پيدا نكردم

بازم ممنون

پروفشنال hatef_4541's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    ايران/رشت

پيش فرض

خواهش ميكنم دوست عزيز !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

salam s.a.h

ye rah man benazaram resid ke rahe jalebi hast va ye list kamel az filat mide albate ba pasvande XML ke bahame chi mitoni bazeshkoni virayeshesh koni,agar ba dc++ karkarde bashi,midoni vaghti tofile shermikoni ,in barname az filhaye sher kardat listi ba pasvande xml ijad mikone ke torisheye khode barnameh hastesh.
    pas aval music hato to dc++ sher kon bad liste filhaye sher shodato az risheye barnameh bardar
    dc++ ro to googel search koni hast dl kon
    mofagh bashi

داره خودمونی میشه s.a.h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    In Your Eyes ...

پيش فرض

ممنون از راهنماییت فرزاد جان دارم برنامه رو دانلود میکنم ببینم چی میشه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •