ممنونم از ت دوست عزیز فرشاد جان
در مورد 206 و پراید میتونی اطلاعاتی برای خرید بهم بدی؟
ممنونم از ت دوست عزیز فرشاد جان
در مورد 206 و پراید میتونی اطلاعاتی برای خرید بهم بدی؟
مثلا چه اطلاعاتی میخوای.
در حالت کلی برای خرید بهتره ماشینو پیش یه تعمیر کار خودش ببرید. مثلا پیش یه تعمیر کار پراید
فرق پراید تا 206 زمین تا آسمانه..
اگر دنبال ماشین مزخرف ارزون میگردی پراید بخر..من از وقتی که خریدم مثل ... پشیمونم.. قیمت وسایلش ارزون هست ولی از اینکه فردای خریدش آمدی لوازم یدکی اصلا تعجب نکن..
اصلا هم به فکر خرج 206 نیوفت که حالا حالا ها خرج بر نمیداره..البته اگر ماشین نو و سالم باشه..
ما خودمون لوازم یدکی داریم و هر روز شرکت سایپا رو بخاطر این آشغالی که به مردم داده دعا میکنیم.. چون حسابی کارو کاسبی مارو رونق داده..
برادر عزيز
اميدوارم توضيحات من براي شما كافي باشه
من يه 206 تيپ 3 مدل آخر 83 خريدم با 80000 تا كاركرد.تا الان هم 10000 تا من كار كردم و مشكلي هم باهاش نداشتم.البته ماشين از نظر فني كاملا سالم و بدون تصادف بود.
قبول دارم كه كمي هزينه موارد مصرفي اش مثل ----- و روغن و ... بالااست. در عوض ماشيني سوار مي شي كهه امنيت بسيار خوبي داره. رانندگي باهاش لذت بخشه. فرمون نرم و راحت. تنظيم آينه برقي و كيسه هواي ايمني و ترمز abs داره كه واقعا ارزشمنده(البته در تيپ 2 آينه بقل دستي و از كيسه هوا و ترمز abs هم خبري نيست ولي باز هم به پرايد شرف داره).
در كل بايد بگم از نظر مكانيكي 206 دير خراب مي شه ولي خرجش بالاست چون قطعات بكار رفته در اون با كيفيته. پرايد زود بزود خراب مي شه مخصوصا پرايد صفر ولي خرجش پايينه چون قطعات يدكيش بي كيفيته.
در ضمن در رده بندي كيفي ماشين ها در ايران 206 در رده خيلي خوب و پرايد در رده غير قابل قبول طبقه بندي شده. اينم يه نكته در خصوص كيفيت بالاتر 206
تو پراید ها
141
صبا انژکتوری
132
کدومش به نظر شما بهتره؟؟
از لحاظ کیفی و کمی صبا !!
صبا بازار بهتری داره .. اما 132 یکمی تغییرات تو ظاهرش دادن ..تو پراید ها
141
صبا انژکتوری
132
کدومش به نظر شما بهتره؟؟
اگر برای خودت میخوای صبا بگیر..
داداش ببین اگر بتونی از پس هزینه اولیه 206 بر بیای حتما 206 بگیر. پدر من نمایشگاه اتومبیل داره و من سالهاست که با انواع ماشین چه نو و چه دست دوم آشنام . 206 اگر نو و سالم بخری تا 3 سال هیچ خرجی نداره مگه اینکه بدشانسی بیاری. به نظر من تو ایران بهترین ماشین زیر 20 تومن همین 206 هست. مخصوصا
موتورش که هنوز اصل فرانسویه.
معلومه که 206 اس دی بهتر از پرایده!
اما خداییش شکلش یکمی بد نیس؟!
راستش نمی دونم اینجا آزادی بیان تا چه حده اما یکی از دوستام همیشه نسبت به بزرگی و نامناسبی
صندوق عقب sd شاکی بود
Last edited by Farshadd; 24-01-2009 at 15:59. دليل: چه ربطی به جنیفر لوپز داره- هر چیزی میشنویم که نباید بگیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)