ممنون. این فایلی که گذاشتی سالمه.![]()
ممنون. این فایلی که گذاشتی سالمه.![]()
هندزفری ما که صدا رو کم و زیاد نکرد.
جدي ميگي ؟
رو گوشي من جواب داد . (n82) .
گوشيت n95 هشت گيگه ؟
بله.
کلا برنامه جالبی نیست. من که حال نکردم همون Jukebox یا CorePlayer بهترین گزینه هاست به نظر من.
اشكال jukebox اينه كه وقتي اكولايزر رو تنظيم ميكني شدت صدا كم ميشه . البته core player عاليه . اين برنامه به خاطر skin هاش جذابه وگرنه خود player گوشي تكميل تكميله .
به نظر من برنامه خیلی جالبی هست اگه یه خورده باهاش کار کنید خودتون می فهمید !
من اول خود برنامه و بعدش پوسته هاشو نصب کردم و خواستم وارد برنامه بشم با ارور system error رو برو شدم!
اشکال از چیه؟
این برنامه تنها خاصیتش اینه که متن آهنگا رو دان میکنه و میتونین همزمان ببینینش!ولی خوب متن خیلی از آهنگا رو نداره.به خاطر همینم من این برنامه رو نوشتم که راحت میتونین باهاش فایل .lrc درست کنین و به خورد برنامه بدین.برنامه رو از اینجا دان کنین:
حالا به متن آهنگ توی یه فایل txt (هر سطر توی یک خط جدید) که میتونین از اینترنت بگیرین و خود آهنگ احتیاج دارین!هر دو رو از پایین باز کنین و بعد Play رو بزنین.حالا اول هر سطر از متن آهنگ باید یک بار Insert رو بزنین تا آهنگ تموم شه.بعد هم از همون پایین فایل lrc رو با همون اسم آهنگ سیو کنین و بریزینش توی پوشه ی E:\TTPod\Lyrics رو مموری کارت گوشی و بعد هم که باید حال کنین!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تگ های بالای برنامه رو میتونین پر نکنین،چون ندیدم جایی نشونشون بده.اگه کسی ایده ی بهتری برای سیستم کار برنامه داشت واسم پ.خ. بده.
بسیار برنامه خوب و جالبی هست
من که خیلی باش حال کردم![]()
این برنامه روی آپدیت جدید نوکیا n73 کار نمیده(نصب نمیشه) آیا راهی به جز هک براش سراغ دارین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)