750 نبوده و احتمالا مدل 730 یا 740 بوده که لیبل 750 بهش زدن و تااونجا که من اطلاع دارم 750 نمره نمیشه
قیمت tt هم که نسل جدید اومده نزدیک 140 ملیون هست
750 نبوده و احتمالا مدل 730 یا 740 بوده که لیبل 750 بهش زدن و تااونجا که من اطلاع دارم 750 نمره نمیشه
قیمت tt هم که نسل جدید اومده نزدیک 140 ملیون هست
علتش چیه که 750 وارد نمیشه؟
کلا 6سیلندر به بالا نمره نمی کنن یا سخت نمره می کنن و میگن مصرف و آلودگیشون بالاست!!!!!!!!!!!
ولی استثنا هم داریم مثل لکسس و لندکروزر و ...
البته مصرف سوخت و آلایندگی بهانه است !
چون که سیاست اینا اینه که به ازای واردات هر ماشینی که :
5-8 لیتر در 100 کیلومتر سوخت مصرف می کنه ، یک ماشین باید از رده خارج شه .
8-12 لیتر در ........................................ ، دو ماشین ..................... .
12 لیتر به بالا ........................................ سه یا بیشتر .................... .
پس یعنی Corvette ZO6 منکه میاد باید قبلش سه تا ماشین درب داغون از رده خارج شده باشن یا اصطلاحاً از روی جاده ها برداشته بشن.
شاید عدد هایی که گفتم یخورده درست نباشن ولی کلاً منظورم رو تونستم برسونم![]()
با تشکر از سعید عزیز
آئودی TT دیگه فکر نکنم زیره 110 میلیون باشه فولشم از یکی از نمایشگاهیا پرسیدم گفت 150 میلیون!
البته این قانون به 8 سیلندر با اجازه محیط زیست تغییر کرده.
مشکل اصلی واردات ماشینایی مثل Corvette ZO6 اینه که تو قانون نوشته باید نمایندگی مجاز تو ایران داشته باشند (موندم این لامبوها چجوری نمره شدن!!)
قبلا که این جوری بود ولی کلا سیاستاشونچرته و معلوم نست چی به چیه
لامبوها که گذر موقت هستش و هر ماشینی میتونی گذر موقت وارد کنی ولی عجیب ترین مورد برای من دیدن کوروت نمره شده تو یکی از نمایشگاه های تهران بود
حالا کی میخواد آئودی تی تی یا بی ام و 750 ال ای بگیره که انقد این تاپیکو ادامه میدین؟
من با توجه به قیمت دلاریش و میزان گمرک گفتم کسی بخواد خودش وارد کنه همون میشه بیشتر از 100 میلیون نمیشه چون قیمت گرونترین مدل Audi TT تقریبا 43-44 هزار دلاره و بیشتر نیست در ضمن Audi TT سوپر اسپرت نیست یه ماشین اسپورت معمولی هست قدرت موتور مدل 3.2 لیتریش هم 250 اسبه . ولی ماشین خفن میخوای به نظر من A5 بهتره هم قیمت TT هم هست ولی موتور قویتری داره یکم و به نظر من قیافه بهتری هم داره کوپه 4 نفره هم هست.
دمش گرم هر کی بوده !!
حالا قیمت همین (مثلاً) لامبورگینی گالاردو ، چنده ؟؟ قیمت به دلار . اصلاً نخواستیم پلاک کنیم بابا
نخریدن عیب نیست ، ندانستن عیبه![]()
فکر کنم حدودای 160-170 هزار دلار باشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)