خب در صورتی که t220p نیست بهتره بری سراغ lg 2284f
خب در صورتی که t220p نیست بهتره بری سراغ lg 2284f
علیک سلامسلام.
چرا پشیمون شدین؟
دلیلش چی بود؟
من مانیتور میخوام بگیرم برای xbox
t220 نسبت تصویرش 16:10 هست. استاندارد نیست. پورت HDMI هم نداره. بیشتر برای pc خوبه. هرچند مانیتورهای بهتری هم هستن.
این ریویو رو ببینید بد نیست. دقت کنید به مقدار کنتراستی که بدست آوردن و مقایسش کنید بااونی که خود کمپانی گفته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Aspect Ratio استاندارد مانیتور های LCD واید همون 16:10 هست. یعنی رزولوشن های 1280x800, 1440x900, 1680x1050, 1920x1200, 2560x1600. مانیتور LCD وایدی که رزولوشنی غیر از اینها داشته باشه استاندارد نیست.
اون ریویو هم برای مانیتور T220 نوشته شده که در بازار ما پیدا نمیشه. (T220P از لحاظ ساختار با T220 و T220 HD تفاوت داره)
بله شما درست میگید. ولی من که گفتم برای چه استفاده ای میخوام(برای کاری که من میخوام 16:9 استاندارده) و t220 برای چه استفاده ای خوبه.aspect ratio استاندارد مانیتور های lcd واید همون 16:10 هست.
امیدوارم منظورتون این نباشه که اینیکه توی بازار ما پیدا میشه بهتره!!اون ریویو هم برای مانیتور t220 نوشته شده که در بازار ما پیدا نمیشه.
دقیقا منظورم همینه.
T220p های ساخت چین که در بازار ما بودند (و دیگه شاید پیدا نشند) جزو بهترین مانیتورهای 22 اینچ tn بودند که تا حالا ساخته شده بودند!
میشه گفت توی تاریخ پر افتخار مانیتور های lcd در کشور ما () این مدل بهترین مدلیه که تا حالا وارد شده.
دوستان 220 اصفهان پيدا ميشه من مي خام بخرم
من 2 هفته هست دنبال 220 هستم ولی گیرم نیومد به خاطر همین رفتم سراغ 20 اینچ مدل t200
خوبه خودتونم به این نکته اشاره کردید. شاید توی ایران که به ازای هر 1000 تا مانیتور الجی و سامسونگ یک مانیتور ایسر- بنکیو یااچ پی میشه t220 خوب باشه ولی...در کشور ما
همیشه وارد کننده ها روی محصولاتی مانور می دند که بین عموم کاربرها محبوب باشه. این دفعه احتمالا سام سرویس محصولی آورده که خودش هم نمی دونسته چیه!
من محصولی از Acer یا BenQ یا HP یا Dell یا ViewSonic یا ... ندیدم که TN باشه و نسبت به T220P برتری هم داشته باشه! ربطی هم به ایران نداره.
مطمئنی.
میشه لینک معتیری از این خبر بدی!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)