مافیای عزیز اخه لود صفحه چه ارسالی داره؟
من کهP30world را با دیدنم نمیخواهم که آپلود کنم
من فقط HTML سایت شما را دریافت و مرورگر من ان را ترجمه میکند
اگر بگید در این میان چه چیزی باید ارسال شود خیلی ممنون میشم.
با تشکر
مافیای عزیز اخه لود صفحه چه ارسالی داره؟
من کهP30world را با دیدنم نمیخواهم که آپلود کنم
من فقط HTML سایت شما را دریافت و مرورگر من ان را ترجمه میکند
اگر بگید در این میان چه چیزی باید ارسال شود خیلی ممنون میشم.
با تشکر
انتخاب سايت توسط شما ... انتخاب تاپيك و ....توسط شما .... همه اين انتخاب ها = سند : ارسال
آخ ببخشید یادم رفت بگم
مافیا جان در ضمن اگر ما برای ارسال از دیال آپ استفاده کنیم که دیگه فقط تلفن اشغال میشه و نیازی به پول تلفن نیست .نه؟
با سلام ..نوشته شده توسط abbas13677_2005
عباس جان وقتي شما ادرس يك صفحه وب رو در ادرس بار مروگر مينويسيد ، يعني يک درخواست از طرف شما براي خدمات دهنده هاي مختلف من جمله DNS فرستاده ميشه اگر درخواست معتبر باشه اطلاعات به صورت بسته هاي ي شامل چهار قسمت - داده - نشاني کامپيوتر مبدا - نشاني کامپيوتر مقصد - خطاياب ( اابته در لايه هاي مختلف ) براي شما ارسال ميشه در صورت ي که قسمتي از اطلاعات ناقص باشه ( اين کار به وسيله خطا ياب تشخيص داده ميشه ) درخواستي مبني بر فرستادن دوباره بسته ها به ترتيب خاص ي از طرف سيستم شما فرستاده ميشه تا در نهايت اطلاعات رسيده براي شما بدون نقص باشه .. پس سيستم شما در هر حالت داره درخاوست ميده و بسته دريافت ميکنه !
پس در حالت کلي سيستم شما به عنوان خدمات گيرنده هميشه با خدمات دهنده ها در ارتباط هست البته درصد و حجم دريافت و ارسال اطلاعات به نوع بسته ها و نوع داده و نوع خدمات دهنده و نوع درخواست متفاوت هست .
اميدوارم متوجه شده باشيد .
پول تلفن هست
چرا نباشه
متوجه شدم
ممنون
کاش میشد این اکانتopen sky رو هک کنیم!!!
حیف که نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)