سلام:
به نظر من هركي به اينجور آدما برخورد يا از طرف اونها اينچنين اس ام اس هايي دريافت كرد شمارشو بزاره اينجا تا هم درس ابرتي بشه برا كساني كه ميخوان دست به اينكارا بزننو هم كسايي كه تنشون مي خاره واسه اذيت كردن يه حالي بحشون بدن.
![]()
سلام:
به نظر من هركي به اينجور آدما برخورد يا از طرف اونها اينچنين اس ام اس هايي دريافت كرد شمارشو بزاره اينجا تا هم درس ابرتي بشه برا كساني كه ميخوان دست به اينكارا بزننو هم كسايي كه تنشون مي خاره واسه اذيت كردن يه حالي بحشون بدن.
![]()
Last edited by HRN; 06-12-2008 at 23:50.
برای من هم یک هفته پیش گفت فلان مبلغ برنده شدم اول باور کردم ولی یادم اومد دفعه قبل که ایرانسل شارژداد اول اعتبارش ریختند وبعد اس ام اس اومد واون کدی که داد فهمیدم سرکاریه
آقا مگه الکیه ؟!؟! خوب الان همه دیگه با انتقال شارژ ایرانسل آشنا شدند دیگه و حداقل یه بار شارژ گرفتند یا فرستادند !
دیگه میدونن که ابن پیامک ها همون دستورات هست !!!
خیلی جالبه ! شما مثلا مبلغ 10000000 میلیون تومان برنده شدید و باید 20000 میلیون تومانم به ایرانسل بدیی ؟!؟!؟؟
مثل همون اسپمر های ایمیل هستن دیگه ! میگن شما 11212121212000000000000 میلیارد دلار برنده شدی اما می گن زرنگی !؟ باید 10000000000000000 میلیاد دلار به این حساب واریز کنی تا بهت بدیم....
باید طرف عقل و هوششو بکار ببره !
متاسفانه از وقتی ایرانسل اومد یه سری مشکلات عدیده هم با خودش اورد
اقا میدونی اینجور ادما در روز چند تا اس ام اس به مردم زود باور میفرستن؟آخه كي بخواتر 7 يا 8 هزار تومن چند روز خودشو اللاف ميكنه
اگه به همين راحتي بود كه اينقدر كلاه برداري تو دنيا نبود.
5 نفر زود باور این کارو بکنن 40 تومن گیر طرف میاد
شما باید شکایت کنی
دوستان شماره ی این افراد رو برای من بذارید تا خطشون رو مسدود کنیم.
ممنون...
دوست عزیز اتفاقا ایرانسل مشکلات عدیده نیاورد که هیچ بلکه یه سری خدمات غیر حضوری عالی آورد.
این بی فرهنگی مردم ماست که یه سرویس به این خوبی تبدیل به یه مشکل میشه !!!
واقعا برای این جماعت متاسفم که فقط به فکر دور زدن و کلاه برداری هستن !!!
البته بلا نسبت همه ی شما دوستای خوب...![]()
اين كارا همش حرومزاده بازيه !
چقدر كوچك ذهنن اين ملت اسگل !
البته اون حرومزاده ها ...
بیخیال دوست من !!!اين كارا همش حرومزاده بازيه !
چقدر كوچك ذهنن اين ملت اسگل !
البته اون حرومزاده ها ...
حالا آدمای بدی هستن ولی دیگه ....
بعد کسی که این کارو می کنه حتما به بعدشم فکر کرده!!
شمامطمئن باشید الان اون سیم کارت تو سطل آشعاله!!!
پس الکی برای حالگیری اقدام نکنید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)