هومن هستم
تو پست بالا که اسممو درست گفته بودی
من نمیگم فقط نظرم اینه ولی میتونه یکی از گزینه های خوب باشه !!! ( چون قریب به 10 ماهه دارم ازش استفاده می کنم ) با چهار دستگاه ، یه PC دو لپتاپ و یه ppc
هومن هستم
تو پست بالا که اسممو درست گفته بودی
من نمیگم فقط نظرم اینه ولی میتونه یکی از گزینه های خوب باشه !!! ( چون قریب به 10 ماهه دارم ازش استفاده می کنم ) با چهار دستگاه ، یه PC دو لپتاپ و یه ppc
من میخوام pc در طبقه دوم آپارتمان قرار داره و به adsl وصله با کامپیوتری که تو مغازه همکف همون آپارتمان هست شبکه بی سیم کنم آیا همین مدل کارم راه میندازه و اینکه برای آون pc که وایرلس نداره چی باید تهیه کنم تا بتون به اینترنت PC داخل آپارتمان وصل شم و اگه بعدا خواستم کامپیوتر دیگه ای به شبکه اضافه کنم مشکلی پیش نمیاد
ممنون میشم راهنمایی کنید
اون Pc هم باید کارت شبکه بی سیم داشته باشه تا بتونه به مودم وصل شه...اگه هم فاصله کم باشه سیمی مقرون به صرفه تر هست.
شرمنده هومن جان، اشتباه چاپی بود!![]()
چطور میشه برای شبکه بیسیم پسورد گذاشت؟
من مودم وایرلس dlink g604t دارم
باید IP اکسس پوینت یا روتر رو در Run کامپیوتری که با Cable بهش وصله بزنی تا بتونی شبکه رو چیدمان کنی و پسورد بزاری
معمولآ 192.168.1.1 هستش و پسورد دستگاه هم Admin هست
مسیر طوری که با سیم حداقل 30-40 متر میخواد بدم نمیخوام مشخص بشه که به کجا وصله
فقط یه سوال دیگه اینکه باید یه مودم وایرلس با adsl تهیه کنم و یه کارت وایرلس برای pc همکف , و سوال دوم اینکه از کامپیوتر بالا هم میتونم به فایلهای pc پایین دسترسی داشته باشم و بر عکس همین کار؟؟؟![]()
دوست خوب بهترین انتخاب یک Access Point هستش که من به شما مارک TP-Link رو پیشنهاد میکنم که چهار کاره هستش و هم هاب هست هم مودم ADSL2 هم روتر وایرلس و در بقیه pc ها از کارت شبکه بیسییم باز بار مارک TP-Link می تونید استفاده کنید و برای File sharing کافی هست شبکه رو با DHCP تعریف کنید و ایپی ها را توسط Network Setup Wizard به حالت obtain در اورید.
خیلی ممنون از راهنمایت فقط این مارکی گفیین مدلش رو هم میفرمایید و حدود قیمت و اینکه بردش چقدره ؟
هیچکدوم از این کارا رو نمی خواد بکنی
منم همین مشکل رو داشتم
بهترین کار اینه که بری یه wireless lan برا pc بخری 28 تومن اینترنتم شیر می کنه چه dial up چه adsl خودم دارم ازش استف می کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)