کرکش ویروسیه
کرکش ویروسیه
خسته نباشی !!
آنتی ویروست رو غیر فعال کن
خیالتون راحت باشه هیچ مشکلی این کرک از نظر ویروسی یا تروجانی نداره من قبلاً امتحان کرده بودم
سلام رفقا دیدم لینک هاتون پاک شده اینم لینک های جدید
ولی تشکر یادتون نره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدpass:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mha_mha; 21-01-2011 at 18:22.
فایل اولی رو خواستم دانلود کنم دیدم از سرور رپید شیر حذف شده ما بقی رو امتحان نکردم
اگه توو سرور جدیدی بذارین برای دانلود ممنون میشم
لينک ها پاک شدن ممنون ميشم لينک جديد قرار بديد
لطفاً هر چه زود تر CD Key نرم افزار درج 3 رو هم بدین. خیلی احتیاج دارم.
سلام
بچه ها مي شه دوباره كرك درج 3 آپلود كنيد . هيچ كدوم از لينك ها كار نمي كنه
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
جان من يكي دوباره كرك درج 3 رو توي لينكي آپلود كنه
من لنگشم.
متاسفانه هر بار كه مي خواهم درج 3 رو استفاده كنم سي دي برنامه رو مي خواد ولي با كرك مشكلم حل شده بود .
ويندوز عوض كردم . اصلا حواسم به كرك قبلي نبود. پريد. الانم همه لينك هاي كرك از كار افتاده . يكي مرام بذاره كركش رو به اين آدرس ايميل كنه واسم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خسته نباشید
پسورد کرک درج 3 چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)