من از چند تا روستا با خط تلفن کانکت شدم ؛ به نزدیکترین isp که میشه پیدا کرد
سرعت شما کمتر هست ولی میشه استفاده کرد
فقط باید هزینه تلفن رو متحمل بشید
من از چند تا روستا با خط تلفن کانکت شدم ؛ به نزدیکترین isp که میشه پیدا کرد
سرعت شما کمتر هست ولی میشه استفاده کرد
فقط باید هزینه تلفن رو متحمل بشید
من هم از یک اداره آب و هوا به اینترنت وصل شدم .میشه گفت امکانش هست اگر با سرویس دهنده وایرس در مرکز شهر صحب کنی و هزینه نصب دکل مخابراتی را متحمل بشی اونا برای تو یک دکل احداث میکنند تا بتونی از وایرس استفاده کنی....
نه اون کلاه بردار بود
قیمتاش خیلی ارزون و اصلا معلوم بود
حتی باهاش هم چت کرده بودم ...
این روش تقریبا گرون تر و پرسرعتر هستش
الان بیشتر فاصله های بین شهر ها و روستا ها فیبر نوری است یعنی در مر گز مخابراتی اون روستا یه کافوی نوری گذاشتند .
و تقریبا بقیه ی مسیر روی فیبر است و در ضمن در روستا اگه بخوای شهرستان نزدیکش زنگ ( تماس بگیری ) بزنی هزینه ی همون درون شهری محاسبه می شه ( یارانه برای روستاییان است ) در نتیجه شما بدون مشکل می تونی به دیال آپ وصل بشی حتی اگه بری صحبت کنی شاید بتونی adsl هم برات راه بندازن ولی اگه خودت رو بتونی به یک سازمانی چیزی بچسبونی میتونی اینترنت ماهواره ای 2 طرفه با قیمت مناسب بگیری ( یک نفر این وسط لازمه )
دوست عزیز من در جایی دیگر جوابت داده ام. این چرت و پرت هایی که بعضی ها میگن گوش نکن. روستاییان مناطق مرکزی کشور نیسبت به وسایل ارتباطی چون ماهواره اینترنت و ریسیور دیدشون کاملا مثبته البته همه جا ادم ها بد پیدا میشن. ختی اگر دیش هم بذاری چون تو دکتر هستی قبولت میکنن و و حتی شاید بتونه الگویی برای ترویج اینها هم بشی. اما به طور خاص تا نرفتی اونجا نمیشه وضعیت نت رو بررسی کرد.
سلام
عزيزم من توي 4 كيلومتري مركز استان هستم رفتم مركز مخابرات گفتم مي خواهم adsl بگيرم رئيس مركز مي خواست بزنه بيخ گوشمگفت نميشه
من هم گفتم
چرا ؟ گفت بايد فيبر نوري بندازيم به جاي سيم هاي مسي
من هم گفتم
![]()
از adsl و وايرلس كه نميتوني استفاده كني خيالت راحت
اما در مورد ديال اپ هم اينقدر سرعتش پايينه و مدام قطع ميشه كه كلافه ميشي
من خودم تو روستا ها اين ديال اپ را امتحان كردم با سرعت 1كيلوبايت در ساعت ميره
مدام هم ديسكانكت ميشه ادمو ديونه ميكنه
تنها راهش همون ديشه
والسلام
یه نفر ؟
هزار نفر هم کمه ؟
مجوز 2 طرفه به این راحتی ها نیست ، تا وقتی بحث سر امنیت ملی و این حرف هاست ، با کسی شوخی ندارن ....
مرسی![]()
![]()
یا حق
خوب منم يه چيزايي بگم شايد به دردت خورد
چون ديدم ميگم
ببين adsl توي يه مركز مخابراتي فعال ميشه ، حالا اگه اون روستا از يه مركز مخابراتي كه adsl داره خطوط تلفنش تامين شده باشه كه اون موقع خيلي خوب ميشه .
چرا ؛ چون شما ميري ميگي من خط adsl ميخوام .
حالا يه موضوعي هست اينجا .اونم بعد مسافت هست .يه جا خوندم كه adsl تا 5400 متر خوب جواب ميده . پس شما اگه خط خوب ميخواي بايد فاصلهات با مركز مخابراتي كمتر از اين مقدار باشه .اگه اينجوري باشه ( يعني هر دو شرط رو داشته باشي ) بدون مشكل ميتوني از adsl استفاده كني .
در آخر بگم من خودم ديدم روستاهاي نزديك به شهرها از adsl استفاده ميكنند .چون مركز مخابراتيشون با شهر يكي هست .
همینطوری که گفته شد بهترین روش اینترنت ماهواره ای هست که هم میتونی به صورت آفلاین استفاده کنی که چندین جهت رو میتونی بگیری و هم به صورت یک طرفه که یک طرفه به این صورته که برای ارسال اطلاعات از خط تلفن (Dial Up) یا از طریق موبایل استفاده کنی البته اگه اون روستا تحت پوشش باشه..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)