تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: اینترنت پرسرعت در یک روستا

کـاربـر بـاسـابـقـه Wisdom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    テヘラン

پيش فرض

من از چند تا روستا با خط تلفن کانکت شدم ؛ به نزدیکترین isp که میشه پیدا کرد
    سرعت شما کمتر هست ولی میشه استفاده کرد
    فقط باید هزینه تلفن رو متحمل بشید

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مازرون

پيش فرض

من هم از یک اداره آب و هوا به اینترنت وصل شدم .میشه گفت امکانش هست اگر با سرویس دهنده وایرس در مرکز شهر صحب کنی و هزینه نصب دکل مخابراتی را متحمل بشی اونا برای تو یک دکل احداث میکنند تا بتونی از وایرس استفاده کنی....

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

نکند این اینترنت ماهواره ای ها را میگی که احتیاج به یک مودم هم داره؟وقتی مودم را بخری یک اکانت 6 ماهه 1 مگ هم میدهند.و توسط دیش و lnb معمولی سند و ریسیو داره

اگه اطلاعات بیشتری داری که اینا کلاه برداری نیست یک ندایی هم به ما بده.
    نه اون کلاه بردار بود
    قیمتاش خیلی ارزون و اصلا معلوم بود
    حتی باهاش هم چت کرده بودم ...
    این روش تقریبا گرون تر و پرسرعتر هستش

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

الان بیشتر فاصله های بین شهر ها و روستا ها فیبر نوری است یعنی در مر گز مخابراتی اون روستا یه کافوی نوری گذاشتند .
    و تقریبا بقیه ی مسیر روی فیبر است و در ضمن در روستا اگه بخوای شهرستان نزدیکش زنگ ( تماس بگیری ) بزنی هزینه ی همون درون شهری محاسبه می شه ( یارانه برای روستاییان است ) در نتیجه شما بدون مشکل می تونی به دیال آپ وصل بشی حتی اگه بری صحبت کنی شاید بتونی adsl هم برات راه بندازن ولی اگه خودت رو بتونی به یک سازمانی چیزی بچسبونی میتونی اینترنت ماهواره ای 2 طرفه با قیمت مناسب بگیری ( یک نفر این وسط لازمه )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزیز من در جایی دیگر جوابت داده ام. این چرت و پرت هایی که بعضی ها میگن گوش نکن. روستاییان مناطق مرکزی کشور نیسبت به وسایل ارتباطی چون ماهواره اینترنت و ریسیور دیدشون کاملا مثبته البته همه جا ادم ها بد پیدا میشن. ختی اگر دیش هم بذاری چون تو دکتر هستی قبولت میکنن و و حتی شاید بتونه الگویی برای ترویج اینها هم بشی. اما به طور خاص تا نرفتی اونجا نمیشه وضعیت نت رو بررسی کرد.

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

سلام!

ببخشید شاید یه کم سوالم خنده دار باشه ولی واقعاً مشکل ایجاد شده!

من قراره برم توی یک روستای اطراف مریوان (کردستان) اونجا بعنوان پزشک دورۀ طرحم رو بگذرونم.

اونجا خط تلفن دارم! بعد می‌خوام اینترنت پرسرعت داشته باشم (dial up هم احتمال زیاد دارم.) حالا چند تا سوال:

1- اگه مرکز شهرستان اون روستا wireless بدن من تا چند کیلومتری اونا باید باشم که ممکن باشه بتونم ازشون سرویس بگیر؟

2- ممکنه بتونم توی یه روستا adsl بگیرم؟! تجهیزاتش نصب می‌شه تو روستاها؟

3- امکانی هست (احاضرم تا یه میلیون تومن هم خرج کنم) بتونم dish بذارم و اینترنت ماهواره‌ای بگیرم؟ (اطلاعاتم راجع به این موضوع خیلی کمه، اگه یه نفر توضیح بده ممنون می‌شم)

مرسی

امیرپاشا
    سلام
    عزيزم من توي 4 كيلومتري مركز استان هستم رفتم مركز مخابرات گفتم مي خواهم adsl بگيرم رئيس مركز مي خواست بزنه بيخ گوشم گفت نميشه من هم گفتم چرا ؟ گفت بايد فيبر نوري بندازيم به جاي سيم هاي مسي من هم گفتم

آخر فروم باز gog2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

از adsl و وايرلس كه نميتوني استفاده كني خيالت راحت

اما در مورد ديال اپ هم اينقدر سرعتش پايينه و مدام قطع ميشه كه كلافه ميشي

من خودم تو روستا ها اين ديال اپ را امتحان كردم با سرعت 1كيلوبايت در ساعت ميره
    مدام هم ديسكانكت ميشه ادمو ديونه ميكنه

تنها راهش همون ديشه
    والسلام

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

الان بیشتر فاصله های بین شهر ها و روستا ها فیبر نوری است یعنی در مر گز مخابراتی اون روستا یه کافوی نوری گذاشتند .
    و تقریبا بقیه ی مسیر روی فیبر است و در ضمن در روستا اگه بخوای شهرستان نزدیکش زنگ ( تماس بگیری ) بزنی هزینه ی همون درون شهری محاسبه می شه ( یارانه برای روستاییان است ) در نتیجه شما بدون مشکل می تونی به دیال آپ وصل بشی حتی اگه بری صحبت کنی شاید بتونی adsl هم برات راه بندازن ولی اگه خودت رو بتونی به یک سازمانی چیزی بچسبونی میتونی اینترنت ماهواره ای 2 طرفه با قیمت مناسب بگیری ( یک نفر این وسط لازمه )
    یه نفر ؟
    هزار نفر هم کمه ؟
    مجوز 2 طرفه به این راحتی ها نیست ، تا وقتی بحث سر امنیت ملی و این حرف هاست ، با کسی شوخی ندارن ....

مرسی
    یا حق

داره خودمونی میشه mahdi.a81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تو كتاب

پيش فرض

خوب منم يه چيزايي بگم شايد به دردت خورد
    چون ديدم ميگم
    ببين adsl توي يه مركز مخابراتي فعال ميشه ، حالا اگه اون روستا از يه مركز مخابراتي كه adsl داره خطوط تلفنش تامين شده باشه كه اون موقع خيلي خوب ميشه .
    چرا ؛ چون شما ميري ميگي من خط adsl ميخوام .
    حالا يه موضوعي هست اينجا .اونم بعد مسافت هست .يه جا خوندم كه adsl تا 5400 متر خوب جواب ميده . پس شما اگه خط خوب ميخواي بايد فاصله‌ات با مركز مخابراتي كمتر از اين مقدار باشه .اگه اينجوري باشه ( يعني هر دو شرط رو داشته باشي ) بدون مشكل ميتوني از adsl استفاده كني .
    در آخر بگم من خودم ديدم روستاهاي نزديك به شهرها از adsl استفاده ميكنند .چون مركز مخابراتي‌شون با شهر يكي هست .

پروفشنال mansor_1381's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Between lives

پيش فرض

همینطوری که گفته شد بهترین روش اینترنت ماهواره ای هست که هم میتونی به صورت آفلاین استفاده کنی که چندین جهت رو میتونی بگیری و هم به صورت یک طرفه که یک طرفه به این صورته که برای ارسال اطلاعات از خط تلفن (Dial Up) یا از طریق موبایل استفاده کنی البته اگه اون روستا تحت پوشش باشه..

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •