بهتره پاور رو عوض کنی ..
برای استفاده از کارتهای سری 4000 از ati حداقل باید رو سیستم یه پاور با توان real حدود 400 به بالا داشته باشی.(البته همین الان هم واسه سیستم فعلیت پاورت اصلا جالب نیست).
بهتره پاور رو عوض کنی ..
برای استفاده از کارتهای سری 4000 از ati حداقل باید رو سیستم یه پاور با توان real حدود 400 به بالا داشته باشی.(البته همین الان هم واسه سیستم فعلیت پاورت اصلا جالب نیست).
یعنی اصلا نمیشه پاور رو عوض نکنم و یه جوری سر کنم ؟اگه راهی نداره چه مدلی و چه قیمت بخرم ؟
اگه پاور رو عوض نکنی ، سیستم بالا نمیاد. باید پاور عوض بشه.
يه سري اعداد و ارقام رو پاور نوشته مثلا رو خط 12 ولت جند آمپر ميده اونها رو بنويس تا بهت بگم پاورت ريا هست يا معمولي ( هر چند كه احتمال زياد معمولي هست)
رو خط 12 ولت 18 امپر -5 ولت 35 آمپر -3.3 ولت 24 آمپر
اگه نشد ایا xfx 9600 gt هم با این پاور کار نمی کنه ؟
خونه اخر اینکه اگه بخوام پاور رو هم عوض کنم ارزونترین پاوری که بشه رو سیستم بزارم رو چی پیشنهاد می کنی ؟ یا از بین 4670 ati یا asus8600 gt یا xfx 8600gt کدوم رو پیشنهاد می کنی ؟ اینم از شانس منه دیگه ! حسابی حالم گرفته شده !
hd 3870 چی اونم نمیشه؟ اصلا چه جوریه ؟
نه پاورت معمولي هست
9600 هم نميكشه چون اينها سوكت پاور مستقيم به گرافيك ميخورند كه بايد از 2 خط تغذيه بشه.
8600 4670رو ممكنه بكشه ولي ريسكه ممكنه به گرافيك ، پاور يا سائر قطعات آسيب برسونه
شما همون 4850 بخر با يه پاور ارزون قيمت ريل 450 وات 430 وات ريل هم بود ( فكر كنم گرين 430 وات ارزون باشه) مشكلي نيست( چون 450 وات مقدار توصيه شده واسه 4850 هست با سخت افزارهاي سنگين والا سيستم شما با 4850 خيلي مصرف كنه 200 وات)
خيلي از دوستان پاور توصيه شده رو با پاور حداقل مورد نياز اشتباه ميگيرند و پاورهاي بالائي رو كه هزينه هاي زيادي متحمل ملت ميشه توصيه ميكنند.
4850 رو از دست نده واقعا گرافيك قدرتمندي هست
نه 3870 هم نميشه
خیلی خیلی ازت ممنونم دوست عزیز . ولی این دو مدل 4850 که گفتی چه فرقی با هم دارند . من امروز تو اکثر مغازه ها که سر زدم همشون 4850 با فن مرجع ( برند قرمز عکس ) رو داشتند و اون 4850 toxic ( آبی ) رو هیچ جایی نداشت .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)