تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: تا سقف 3 میلیون lcd چی بخرم؟کمک کنید لطفا

اگه نباشه جاش خالی می مونه elyar...elite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

به هر نمایندگی که سر می زنی طرف شروع می کنه جنس خودشو تعریف می کنه و بقیه رو تقبیح!!
    هیچ کس نمی گه ماست من ترشه
    گیج شدم

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

آقا گیج شدن نداره که. بگیر همینو خیالتم تخت باشه.
    اگر هم که شک داری میتونی یه مقدار صبر کنی تا x450 بیاد و شاید هم سری z هم راه پیدا کردن به ایران. البته باید پولتم بیشتر کنی
    در ضمن اگر فیلم hd نمی بینید زیاد هزینه نکنید بابت lcd

3. این کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه elyar...elite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در مورد همین سری z و x450 میشه بیشتر توضیح بدید و اینکه از خارج می شه یه دونه وارد کرد
    یا نمیزارن؟
    ممنان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به هر نمايندگي که سر مي زني طرف شروع مي کنه جنس خودشو تعريف مي کنه و بقيه رو تقبيح!!

هيچ کس نمي گه ماست من ترشه

گيج شدم
    من هم مثل شما بودم تا يه ماه پيش و تصميمم سري 6 سامسونگ بود ولي وقتي رفتم به فروشگاهها با اين حرفهاي عوامانه مواجه شودم:
    * نمايندگي شارپ:
    1- شارپ يا سوني بگير فقط، سامسونگ نگير!
    2- امکان بينظير شارپ تنطيم خودکار روشنايي صفحه بر اساس نور اطاق است!! (در حالي اکثر مدلها همين امکان را دارند و تلويزيونهاي 150 تومني CRT نيز همچنين)
    * نمايندگي سامسونگ:
    1- بعد از سري 6 سري 3 دوباره توليد ميشه!! (جالبه در حالي که سري 7 و 8 و9 در همه جاي دنيا داره فروش ميشه و فروشندگان عزيز يه سر به اينترنت هم نميزنند)
    2-پانل سوني را سامسونگ ميزنه پس بايد سوني بگيري و تا يه سال بعد هيچ تلويزيوني با کنتراست 50000 توسط هيچ شرکتي نميتونه توليد بشه!!
    3- دليل صداي پائين تلويزيونهاي سامسونگ اينه که صداي زياد در فوکوس(!!) تصوير اثر ميکنه براي همين سامسونگ صدار را کم کرده!!
    * نمايندگي سوني:
    1-سري x همون سري w است، با اين تفاوت که فقط شيشه دورش هست!
    2- سوني اصلا کنتراست محصولاتش را مشخص نميکنه، من هر روز به سايت سوني ير ميزنم!!

و اما ميدوني چيکار کردم تصميم گرفتم از سايتهاي اينترنت معتبر کمک بگيرم چون مقايسه اونها غير مغرضانه و صحيح و با دستگاههاي HDmeter و ... است.
    و در نهايت X350 سوني را با اطمينان کامل انتخاب کردم و خيلي راضي هستم و ايمانم به Review سايتهاي حارجي بيشتر شد.
    موفق باشيد
    Last edited by mehjam; 10-12-2008 at 19:41.

6. 4 کاربر از mehjam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال carnation's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

من هم مثل شما بودم تا يه ماه پيش و تصميمم سري 6 سامسونگ بود ولي وقتي رفتم به فروشگاهها با اين حرفهاي عوامانه مواجه شودم:
    * نمايندگي شارپ:
    1- شارپ يا سوني بگير فقط، سامسونگ نگير!
    2- امکان بينظير شارپ تنطيم خودکار روشنايي صفحه بر اساس نور اطاق است!! (در حالي اکثر مدلها همين امکان را دارند و تلويزيونهاي 150 تومني CRT نيز همچنين)
    * نمايندگي سامسونگ:
    1- بعد از سري 6 سري 3 دوباره توليد ميشه!! (جالبه در حالي که سري 7 و 8 و9 در همه جاي دنيا داره فروش ميشه و فروشندگان عزيز يه سر به اينترنت هم نميزنند)
    2-پانل سوني را سامسونگ ميزنه پس بايد سوني بگيري و تا يه سال بعد هيچ تلويزيوني با کنتراست 50000 توسط هيچ شرکتي نميتونه توليد بشه!!
    3- دليل صداي پائين تلويزيونهاي سامسونگ اينه که صداي زياد در فوکوس(!!) تصوير اثر ميکنه براي همين سامسونگ صدار را کم کرده!!
    * نمايندگي سوني:
    1-سري x همون سري w است، با اين تفاوت که فقط شيشه دورش هست!
    2- سوني اصلا کنتراست محصولاتش را مشخص نميکنه، من هر روز به سايت سوني ير ميزنم!!

و اما ميدوني چيکار کردم تصميم گرفتم از سايتهاي اينترنت معتبر کمک بگيرم چون مقايسه اونها غير مغرضانه و صحيح و با دستگاههاي HDmeter و ... است.
    و در نهايت X350 سوني را با اطمينان کامل انتخاب کردم و خيلي راضي هستم و ايمانم به Review سايتهاي حارجي بيشتر شد.
    موفق باشيد

دوست خوبم میشه من رو هم از سردرگمی نجات بدی؟ کنتراست x350 چنده؟ Live Color Creation رو داره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز
    Panel Contrast این سری (40 و 46 اینچ البته) 2200 است و Dynamic Contrast همین سری (40 و 46 و 52 اینچ) 18000 است.
    Live Color Creation هم داره. میتونی تو سایتش ببینی و از منوی Advanced Setting تلویزیون دسترسی داشته باشی.

9. این کاربر از mehjam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال carnation's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

دوست عزیز
    Panel Contrast این سری (40 و 46 اینچ البته) 2200 است و Dynamic Contrast همین سری (40 و 46 و 52 اینچ) 18000 است.
    Live Color Creation هم داره. میتونی تو سایتش ببینی و از منوی Advanced Setting تلویزیون دسترسی داشته باشی.
    هر کدومش مربوط به چیه؟ و این که فلوروسنت داره یا led ؟

و این که usb چه فرمت هایی رو نشون میده؟
    Last edited by carnation; 10-12-2008 at 23:43.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

كنتراست واقعي همون كنتراست پانل است.
    و اينكه اين مدل LED نيست و LED تكنولوژي جديد و بسيار گروني است و به اين زودي ها در ايران مرسوم نميشود. (در مدل XBR8 و بالاتر سوني براي آمريكا عرضه شده)
    مدل 70F99B از سامسونگ 43 ميليون تومان قيمت دارد و اين هم لينكش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

USB سري X350 فقط توانايي پخش تصاوير Jpeg را دارد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز قبل از اینکه با دادن قیمت های سایتهای ایرانی دیگران را دچار توهم کنید بهتر است به سایتهای دیگر سری بزنید تا قیمت های نجومی که در یک سایت ایرانی دیده اید به دیگران منتقل نکنید.
    قیمتی که شما داده اید متعلق به تلویزیون 70 اینچ است که مال از ما بهترونه چند نفر رو پیدا میکنید که همین الان تلویزیون 70 اینچ خریده باشن یا بخوان بخرن.
    قیمتهایی که در زیر مشاهده میکنید متعلق به سایت سامسونگ در آمریکاست که مطمئنا این قیمتها را با 500 هزار تا 1 میلیون بالاتر در ایران خواهیم داشت.
    تلویزیون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت$4,999.99 میشه گفت 5000 دلار که 55 اینج است
    و تلویزیون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت $3,399.99 تقریباً 4000 دلار که 46 اینج است
    ضمناً تلویزیون های ال سی دی سری 9 سامسونگ که دو مدل آنها در بالا آمده و بعد از حرف A در مدل آنها عدد 9 را مشاهده میکنید همگی مجهز به تکنولوژی led هستند و دارای کنتراست دینامیک یک به یک میلیون میباشند البته بجز مدل 70 اینچ که کنتراست دینامیک آن 1 به پانصد هزار میباشد.

امیدوارم مفید واقع شود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

راستی یادم رفت لینک منبع رو بدارم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •