نسخه بایوس من 62.92.29.0.0
1.من چند بار vista عوض کردم بار اول درایور 178.24 رو همون ابتدا نصب کردم (که هیچ درایوری روی سیستم نباشه بار دوم درایور همراه کارتم رو نصب کردم و بعد روی اون 178.24 رو نصب کردم و بار سوم درایور 175.19 رونصب کردم و بعد روی اون 178.24 رو نصب کردم ام هیچ اثری نداشت(یعنی 3 بار vista رو به طور clean نصب کردم)
2.گفتم که از sparkle
3.روش update بایوس گرافیک رو بلد نیستم اما نسخه 62.92.23.00 رو از اینترنت دانلود کردم
راستی با 3d mark 06 امتیاز 10540 رو میگیرم
وبااین یکی هیچ مشکلی ندارم
دوست عزیز به نظر من گرافیک رو روی یک سیستم دیگه امتحان کن اگه مشکل داشت بایوس آپدیت کن بعد اگه درست نشد بفرست بره گارانتی
منم چند وقته می خوام بایوس گرافیک رو آپدیت کنم بلد نیستم اگه کسی بلده به ما هم بگه![]()
سلام دوست عزیز
منیه نرم افزار از اینترنت دانلود کردم به نام NIBITOR.V4.6 که برای تغییر بایوس کارت های NVIDIA می باشد که می تونید از سرچ GOOGLE برای بیدا کردنش استفاده کنید وبرای بایوس های جدید میتونید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید وآخرین درایور ها وبایوس های تمام برند ها رو از اوجا دانلود کنید
اما مشکل بزرگ اینه که اصلا کار با این نرم افزار رو بلد نیستم
سلام دوستان مشکل جدی و جدید جدیدا وقتی درایور 180.48 رو نصب می کنم وسط بازی یک دفعه گیر می کنه تصویر ولی صدا میاد چند ثانیه بعد هم تصویر مونیتور میره و چراغ مونیتور نارنجی میشه ولی صدا میاد مجبورم سیستم رو ریست کنمخواهش می کنم اساتید کمک کنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)