تا جایی که من دیدم فکر کنم 256 باشه...
تا جایی که من دیدم فکر کنم 256 باشه...
سلام خسته نباشید . من میخوام dell studio 1535 بگیرم . اما میترسم تو گرافیکش به مشکل بر بخورم . این که 256 هست و share میشه تا 1.5 گیگ تا چه حد سهت داره و اینکه من زیاد اهل بازی نیستم فقط عاشق بازی های nfs under grand هستم . خواهشن دوستانی که این لب تاب رو دارن زحمت نمیشه بازی جدید nfs یعنی under cover یا pro street رو روش نصب کنن و بگن که بازی به بهترین نحو رو این لب اجرا میشه یا اینکه کُنده و گیر میکنه . منتظر جوابتون هستم .
256 مگابایت حافظه dedicate داره و ارزشش همینقدره ... چیپست از نوع ATI HD3480 هست فکر کنم
NFS اجرا که میشه اما نه high details ... متوسط
بهتره HP 1135 DV5 بخری که گرافیک فوق العاده است : Geforce 9600M GT - 512MB
بالاخره studio 1537 خریدم... البته هنوز هیچیشو چک نکردم...
فعلا ویستا نصب کردم... 15 دقیقه طول کشید تا نصب بشه..
فعلا از صدای هارد و گرمای زیاد هم خبری نیست تا ببینم ادامش چطوره.
این همه از dell studio تعریف کردم ولی کسی نمیخواد از معایبش برامون بگه . اشکالی نداره معایبش رو هم براتون اگه فرصت شد میگم. این معایب بالاخره میتونه فرق یا شاید شباهت این لپ تاپ رو با لپ تاپای دیگه نشون بده!
.................................................. .......................................
![]()
Last edited by sahelezendegim69; 31-01-2009 at 18:02.
لپ تاپ خوبیه چون هیشکی نتونسته واسش ایراد پیدا کنه
............................................![]()
Last edited by sahelezendegim69; 03-04-2009 at 16:45.
تا پیش از عرضهی نوتبوکهای سری Studio، همواره این تصور وجود داشت که خلا قابل محسوسی بین نوتبوکهای سری Inspiron و XPS وجود دارد.
از این رو بود که شرکت Dell در صدد برآمد تا سری نوتبوکهای جدیدی را با نام Studio طراحی کرده، به بازار عرضه کند. نوتبوکهای سری Studio نه تنها از نظر قیمت و وضعیت کلی بازار در حد فاصل مدلهای Inspiron و XPS قرار میگیرند، بلکه این نوتبوکها را میتوان آمیزهای از هر دو سری فوق به شمار آورد. این نوتبوکها از نظر طراحی به مدلهای سری XPS شبیه هستند.
مدلی که در این جا به معرفی آن میپردازیم یکی از همین نوتبوکها ست که Studio 1535 نام دارد. از مجموعه نکاتی که در مورد طراحی کلی این نوتبوک میتوان به آن اشاره کرد شکل کلی لولاهای آن است که به مدل XPS شباهت دارد، اما شدت گردی این لولاها به اندازهی لولای به کار رفته در مدلهای XPS نیست. در قسمت بالای صفحه کلید و تقریبا در وسط دستگاه نیز میتوانید لوگوی شرکت Dell را ببینید.
این نوتبوک تنوع رنگی خوبی دارد و از این رنگها میتوان به رنگهای قرمز، آبی، صورتی، نارنجی، سبز، مشکی و بنفش اشاره کرد. علاوه بر تنوع رنگی خوب این دستگاه، میتوان به استحکام و دوام کل نوتبوک به ویژه در قسمت بالای درب آن اشاره کرد.
صفحه کلید به کار رفته در این نوتبوک، بر خلاف تنوع رنگی قسمت بیرونی آن، تکرنگ میباشد و به رنگ مشکی طراحی شده است. جادستی آن نیز از اورگونومی خوبی بهره میبرد. این صفحه کلید کیفیت ساخت خوبی دارد و مقاومت خوبی را از خود نشان داده است. کلید Enter آن کمی کوچک طراحی شده که البته، مشکل خاصی به شمار نمیرود و خیلی زود به آن عادت میکنید. در مورد پد لمسی این نوتبوک نیز باید گفت که این پد علاوه بر یک طراحی قابل قبول، عکسالعمل مناسب و کارآمدی نیز دارد.
صفحه نمایش به کار رفته در نوتبوک Dell مدل Studio 1535 یک نمایشگر 15.4 اینچی با نسبت WXGA است که با وضوح 1280×800 پیکسلی کار میکند و کیفیت قابل قبولی را از خود نشان داده است. این صفحه نمایش درخشانی خوبی دارد و میزان اشباع رنگهای آن در حد متعارفی است. نکتهی دیگری که در این جا میتوان به آن اشاره کرد زاویه دید این نمایشگر است که به کمک آن، مشکلی برای تماشای تصاویر مختلف از زاویههای مختلف نخواهید داشت.
از ویژگیهای دیگری که در این نوتبوک ارایه شده میتوان به کارت شبکه، وبکم، بلوتوث و شبکهی بیسیم اشاره کرد. بلندگوهای به کار رفته درStudio 1535 نیز کیفیتی در حد بالای متوسط دارند. برای آن که صدای بهتری داشته باشید نیز میتوانید با هدفون و خروجیهایی کار کنید که در این نوتبوک در نظر گرفته شده است.
-------------------------------------------------------------------------------------------
![]()
Last edited by sahelezendegim69; 03-04-2009 at 16:46.
یه سوال ؟
من جایی خوندم که قراره شرکت دل سری 14 اینچی studio وارد بازار کنه حتی خوندم که مونیتورش led هست. آیا کسی در این زمینه اطلاعاتی داره ؟
کی وارد بازار ایران میشه؟
اینم HP Pavilion DV5-1135
طرفداران گرافیک قدرتمند، دوستداران همیشگی بازی و شما که لحظه ای را بدون کامپیوتر نمی توانید بگذرانید! همینجا بمانید! نوت بوک بسیار قدرتمند و سریع HP Pavilion DV5-1135 استفاده از یک پردازنده دو هسته ای اینتل و حافظه RAM مناسب در کنار کارت گرافیک پر توان GeForce 9600M GT شمار را با خود به فضا می برد. این دستگاه با این مشخصات فنی قیمت بسیار مناسبی نیز دارد که همین موضوع طرفداران آن را راضی خواهد کرد. امکانات مالتیمدیای نوت بوک های HP را نیز در نظر داشته باشید.
2.26 GHz Intel® Core™ 2 Duo processor P8400
Level 2 cache 3 MB/FSB 1066 MHzمشخصات پردازنده(CPU)3072 MB DDR2 / 800 MHzحافظه(RAM)250 (5400 RPM)هارد ديسك(HDD)Light scribe
Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW)
with Double Layer supportدرايو(ODD)15.4" WXGA High Definition BrightView Widescreenاندازه صفحه نمايش(LCD)NVIDIA GeForce 9600M GT
(1280 x 800 WXGA)
Up to 1791 MB (512 MB dedicated)كارت گرافيكي((VGAداردمودمداردكارت شبكه (LAN)دارد (Intel WiFi Link 5100)شبكه بي سيم (Wireless)داردبلوتوثداردوب كم2.65 KgوزنMicrosoft Windows Vista Home Premium with SP1سيستم عامل4 x USB 2.0 – VGA – IEEE 1394 – Network(RJ45)
Modem(RJ11) - MIC – 2 headphones out – HDMI
eSATA - AC Adapterپورت هاRemote Control - Ram Reader
- CPU Intel C2D 2.26(3m)-RAM 3G-HDD 250G-VGA GF 9600GT
![]()
فکر نمیکنین مطالب رو جای اشتباهی وارد کردید ؟؟؟ اینجا مگه در مورد Dell Studio صحبت نمیشه ؟؟
مطالب Hp رو تو تاپیک خودش مطرح کنید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)