سلام
من Deep Unfreezer1.6. رو امتحان کردم و روی deep freeze 6 جواب نداد آیا راهی واسه از کار انداختن deep freeze 6 بدون دونستن پسورد هست؟؟
سلام
من Deep Unfreezer1.6. رو امتحان کردم و روی deep freeze 6 جواب نداد آیا راهی واسه از کار انداختن deep freeze 6 بدون دونستن پسورد هست؟؟
آقا منم مشکل این بنده خدا رو دارم !!! یه راه کار پیشنهاد بدین که ورژن 6 رو غیر فعال کنه!!!
من دیپ فریز نسخه 7 رو ریختم اما متاسفانه الان میخوام غیر فعالش کنم کلید های Ctrl + Shift + Alt + F6 میزنم یه پنجره برای وارد کردن پسورد میاد اما پسورد رو قبول نمیکنه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر دو ویندوز دارید که چه بهتر و الا نیاز به HirenBootCD دارید تا با استفاده از windows XP MINI که در سی دی هایرن هست، سیستمتون رو بالا بیاورید. و بعد از اینکار دستورات زیر را پیاده کنید:
1- با یک ویندوز دیگه وارد درایو ویندوزی بشوید که برنامه DeepFreeze روش نصبه و به مسیر زیر بروید:
Windows \ system32 \ drivers
2- حالا فایل Depfreez.sys یا شبیه این نام چون در ورژنها شاید متفاوت باشه رو پیدا کنید و اون رو به Depfreez.bak تغییر نام بدید.
3- سپس فایل Beep.sys را پیدا کنید و اون رو همنام فایل قبلی بکنید. یعنی بشه Depfreez.sys
خوب کار تمام است. برنامه شما غیرفعال شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)