بعد از یک ساعت صفحه رفت و بازم همون جریان قبلی اتفاق افتاد. و من دوباره firmware دانلود و آپدیت کردم و از usb خارج کردم. روشن کردم و الان داره کار میکنه. خدا کنه دوباره مشکل پیش نیاد.
بعد از یک ساعت صفحه رفت و بازم همون جریان قبلی اتفاق افتاد. و من دوباره firmware دانلود و آپدیت کردم و از usb خارج کردم. روشن کردم و الان داره کار میکنه. خدا کنه دوباره مشکل پیش نیاد.
خوب بازم وسط کار چند بار خاموش شد و من روشنش کردم. بار آخر دیگه روشن نشد. زدم شارژ بشه و بعد از چند دقیقه چراغ سبز روشن شد. و وقتی از شارژ خارج کردم صفحه آهنگ بود اما دوباره هنگ.....نظرت چیه سیمور جان؟به نظرت مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
دو سه تا نکته ...
شاید مثلا به شارژ دیواری مشکل داره ... با usb هم اینا معمولا شارژ میشن ؛ درسته ؟ ... چک کن ببین چی میشه ...
موقع جدا کردنش از PC چی کار می کنی ؟ یادت باشه که باید safe remove اش بکنی ...
بین هر بار خرابی اش چقدر طول میکشه ؟ (یعنی از وقتی که اپدیتش می کنی و درست میشه تا وقتی که دوباره هنگ کنه - چند تا آهنگ پخش می کنه ؟)
بهرحال مشکل اینطوری ، خیلی هم عجیب نیست و خیلی وقتا از کیفیت پایین قطعات آب می خوره ... شما بدشانسی آوردی ...
ممنون سیمور جان
نه فک نکنم با usb شارژ بشه! با شارژرش هم مشکلی نداشت.
safe remove هم همیشه میکنم.
این بار هم برای چندمین بار آپدیت کردمش اما خدا رو شکر دیگه ادا در نیاورده و داره خوب کار میکنه.
این بار اما یه کار دیگه کردم! بهت گفته بودم که دو تا فولدر توی سی دیش!!
اسمشون: KG9580_2610 و KG9580_2611
فقط یه شماره باهم تفاوت دارن. محتواشون هم مثه همه!!
این بار توی 2611 رفتم و از اونجا این سیگماتل رو نصب کردم.
فعلا که داره درست کار میکنه.
من بدشانس نیستم. متاسفانه عجله کردم و بدون تحقیق خریدم :*
بازم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)