اتفاقا 90% بازی ها مولتی هستند و برای پیسی هم میان.
اون بازی هایی نمیان که سازنده اشون خود ماکروسافت و سونی هستش.نمونه اش god of war که خودsony computer entertainment میزنه یا little big planet.
البته بازی هایی که ماکرو میسازه اکثرا برای پیسی میان نمونه اش هم gears of war 1 که برای پیسی هم اومد.بالاخره ماکرو باید یجوی ویندوزش رو هم بفروشه.بدش نمیاد directx 10 رو هم باب کنه و....
شرکتهای ژاپنی یک زمانی فقط برای سونی بازی میساختن اما الان میبینی که شرایط عوض شده.SE میاد فاینال فانتزی رو از انحصار در میاره.یا تکن و امثال اینا.
همین چند روز پیش SE از ساخت بازی برای پیسی هم حرف زده بود.پس میبینی که سود داره خوبشم داره.دیگه مثل قدیم نیست که بازی سازی فقط برای ps2 و ps1 سود میداشت.الان گیمر رو هر پلتفورمی داریماونم از نوع زیادش...
مثلا اگر من هم پیسی داشته باشم هم 360 میرم بازی رو رو پیسی مفتکی و با دانلود بازی میکنم نه اینکه 60 دلار پول بازی 360 بدم.شرکتا به این نتیجه رسیدن بازیا رو اول برای کنسول بدن تا کنسول دارا بین بخرن و سودشو بکنن بعد هم برای پیسی میدن تا بقیه کسایی هم که می خوان رو پیسی بخرن و بازی کنن هم بخرن و سودش بیشتر شه.یه نمونه همین Gta IV , به نظر شما چرا اول باری 360 و PS3 اومد و 8 ماه بعد برای PC ؟ دلیلش همینی بود که گفتم.
البته خدا رو شکر همه شکرتا همچین فکری ندارن