درب پشتش مشكل داره پس بايد ان70 هم بعد از مدتي لغ بزنه ديگه چون خيلي شبيه هم هستند
راستي چقدر گرفتي
درب پشتش مشكل داره پس بايد ان70 هم بعد از مدتي لغ بزنه ديگه چون خيلي شبيه هم هستند
راستي چقدر گرفتي
مافيا جان راستش 485 مي گفت من 481 گرفتم البته چون يكسري وسايل ديگر هم گرفتم در آخر هم كلي ازش تخفيف گرفتم. درهر حال الان بين 470 تا 485 هست كه بستگي به شركتي كه ضمانت مي كنه داره. ( مال من ايراتل هست )
از نظر اين كه گفتم سيم كارت رجيستر نميشه همونطور كه مسئول ايراتل قول داده بود تا 3 ساعت بعدش درست شد ( مثل اين كه اين گوشي رو تازه توي مخابرات رجيستر كردن).
ولي مشكل فلاش رو هنوز دارم مشكلش هم اين هست كه وقتي روي اتوماتيك ميزاريم موقع عكس گرفتن فلاش ميزنه و وقتي هم كه روي حالت خاموش ميزاريم اصلا فلاش نميزنه تا اينجا همه چيز درسته فقط وقتي كه روي حالت روشن ميزاريم فلاش بايد تمام مدت روشن باشه تا خودمون خاموش كنيم در حالي كه مثل اتوماتيك عمل ميكنه و فقط وقتي كه عكس رو ميگيري يك لحظه فلاش ميزنه و خاموش ميشه.
سرعت هم كه خوبه. از نظر زوم كردن هم كه 20x زوم داره ( البته بايد زوم اضافه extended zoom ) رو فعالكني كه خيلي عاليه. من خودم كف كردم.
من مموري 512 با سرعت 100 هم انداختم و سرعتش خوبه ( آخه ميگن با مموري بالا سرعت مياد پايين) تا 1 گيگ هم مموري رو ساپورت ميكنه.
فقط مافيا جان اين يادت باشه كه فقط سيم كارت هاي جديد به اين گوشي مي خوره آخه سيم كارت هاي قديمي 5 ولت بودن و جديدي ها 3 ولت هستن.( اين رو فروشنده بهم گفت).
در حال حاظر فقط مي توني اين گوشي رو توي جيبت بزاري يا مچ بند ببندي و توي دستت بگير چون هنوز كيف كمريش در ايران وجود نداره.( البته من سفارش دادم از دبي بيارن البته اگه واقعا بيارن).
تنها مشكلي كه براي N70 ميگيرن اين هست كه ميگن اگه از فاصله خيلي نزديك بخواهي عكس بگيري( مثلا از يك كاغذ عكس بگيري) كيفيتش بد در مياد و يكي ديگه اين كه ميگن مادون قرمز ( اينفرار) نداره كه اصلا مهم نيست.
در هر صورت مافيا جان كه تونستي بگيري كه خيلي خوبه من واقعا ازش راضي هستم.
موبايل جان راستش راجع به لغ زدن N70 مي گن كه اين مدل با 6680 فرق فوكوله و طوري طراحي كردن كه اين مشكل براش پيش نياد.
Last edited by R£ɀД; 14-01-2006 at 17:12.
ممنونم رضا جان بابت توضيحات جامعي كه دادي
به زودي سعي مي كنم عضو كلوپ ان 70 دار هاي شما بشم تو انجمن
ممنون از توضیح که دادی فقط یه سوال برام پیش اومد یعنی درب پشت 6680 لغ میزنه تا چه حدی یعنی از جاش بالا پایین می افته
آیا شما توصیه می کنید 6680 نگیرم ممنون می شم پاسخ بدید .
موبايل جان راستش من خودم لغ زدنش رو نديدم فقط 2-3 ماه پيش دوست هام گفتن كه اين مشكل رو دارن.
مافيا جان يك خبر هم به شما بدم. اين كه گفتم فلاشش مشكل داره اشتباه كرده بودم و هيچ مشكلي نداره و كاملا سالمه پس با خيال راحت بخر. علت اشتباه من اين بود كه من توي موبايل هاي سوني اريكسون ديده بودم وقتي فلاش رو روي on ميزارن تا وقتي خودمون نخواهيم فلاش روشن مي مونه ( مثل چراغ قوه) ولي توي نوكيا اگر فلاش رو در وضعيت on بزاريم به اين معني نيست كه فلاش روشن بمونه بلكه تقريبا مثل حالت اتوماتيك هست و چه روز و چه شب عكس بگيريم فقط موقعي كه عكس ميگيريم فلاش يك لحظه روشن و خاموش ميشه.( در حالت اتوماتيك اگه نور محيط خوب باشه فلاش نميزنه در حالتي كه در حالت on در هر شرايطي فلاش ميزنه ).
در ضمن مافيا جان اگه انشاالله اين گوشي رو خريدي يادت باشه كه روش هر نرم افزاري رو نريزي ( فقط نرم افزار هايي كه مخصوص N70 هست رو بريز ) . اين گوشي خودش mp3 player داره ولي اشتباها براي من ultra mp3 رو هم ريخته بودن براي همين وقتي روي mp3 ها كليك مي كردي باز نمي شدن كه با پاك كردن اين برنامه ها مشكل حل شد.
ممنونم رضا جان هميشه خوش خبر باشينوشته شده توسط Reza_S
البته الان بازار تم و نرم افزار براي سري ان داغ هست
به زودي سعي مي كنم تاپيكي براي سري ان ايجاد كنم تا با كمك دوستان يه تاپيك فعال براي سري N داشته باشيم
مافيا جان اگه همچين تاپيكي باز كني كه ممنون ميشم .![]()
فعلا براي سري ان تم زياد پيدا ميشه ولي متاسفانه نرم افزار خيلي كم پيدا ميشه .
راستي هر وقت خريدي هرچي تم و نرم افزار توپ گيرت اومد ياد منم بكني ها![]()
خب امکان داره سوالم زیاد مرتبط نباشه ولی بهتر دیدم اینجا که بحث دو دوربینه بپرسم
می خواستم بپرسم آیا n70 هم عین 6680 دو تا دوربین داره؟
بله Radin جان 2 تا دارهنوشته شده توسط Radin
يكي با 2 مگاپيكسل و يكي هم فكر مي كنم VGA باشه
رضا جان حتما به روي چشم قبل از اينكه بخرم اصلا ايجاد مي كنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)