تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: اطلاعات در مورد مادر بورد ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ببین خوشبختانه من تا حالا مادربرد ایسوز نداشتم و راجب نویزی که میگی چیزی نمیدونم. مشکلات رایج این مارک اینی نیست که شما میگی. اگر برات کیفیت صدا اهمت داره حتما از کارت صوتی استفاده کن.
    حالا چه مادر برد ارزون قیمت ایسوز خواستی بگیری چه مارکهای با کیفیت بهتر.

ارزون ترین کارت صوتی که بهت توصیه میکنم مارک Creative هست. بستگی به چیزی که ازش میخوای باید مدلت رو انتخاب کنی. از 50 هزار تومان داره تا 160 هزار تومان. اما یادت باشه مارک حرفه ای نیستش.

این مدلهای پایینی رو از شرکتهای کامیوتر نمیتونی تهیه کنی اونا چیزی از اینا نمیدونند باید خیابان جمهوری تشریف ببرید. راسته لوازم موسیقی.

از اون بهتر مارک M-Audio هستش سریه Delta که از 240 هزار تومان شروع میشه تا 400 تومن.

از اون بهتر digidisgn مدل M-Box هستش 900 هزار تومان که دیگه برای یک Home Studio خوبه.

و الای آخر

ضمنا یادت باشه اگر هم داری پول کارت صوتی خوب میده باید به فکر مانیتور صوتی خوبی هم باشی.

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

سلام اگه میشه یک نفر من را در مورد خرید مادر برد اسوس و گیگا راهنمایی کنه
    البته من اینو شنیدم که مادربردهای اسوس بعد از مدتی در صدای خروجی که میده ( مثلا آهنگی که میزاریم) کمی نویز ایجاد میکنه. ومن میخواستم بدونم که این موضوع صحت داره یا نه. و اینکه کدوم مادربردهای فوق دوام و کیفیت بهتری دارن. چون من میخواستم مدل asus p5qc را بگیرم که هر دو رم DDR2و ِDDR3 را ساپورت میکنه. اگه واقعا این مشکل را داره که در صدا نویز ایجاد میکنه که من مادربرد Giga EP43 - DS3L را بگیرم
    دوست عزیز شما به شنیده ها دقت نکن
    این ها حرفی بیش نیستند. بحث برند نداریم ما اینجا که.
    مادبرد های ایسور غالبشون مثل غالب بورد های دیگه از چیپ های صوتی شرکت Realtek استفاده می کنن که در حد خودشون قابل قبول هستن.
    حتی در رده های بالاتر مثلا مادربردهای ROGایسوز از کارت صدای X-Fi کریتیو استفاده شده که مجهز به کریستالایزر 24 بیتی هم هست و انتخاب بسیار عالی برای گیم به شما میاد (ضمن اینکه on board نیست و روی یکی از PCI-E 1X سوار میشه)
    شما حرف فروشنده جماعت و کسایی که از رو تجریه شون حرف میزنن رو گوش نکن.

داره خودمونی میشه dejavu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

giga ep45-ds3 قيمتش حدود 172 است.

قيمت اين مادربورد يا توجه به اينكه asus p5q قيمتش حدود 30 تومان ارزانتر است براي خيلي ها غير معقول به نظر برسد .

بودجه شما براي خريد مادربورد و ديگر قطعات چقدر است و چه قطعاتي مي خواهي روي اين مادربورد سوار كني؟
    mb : 200 t
    cpu : intel q6600
    ram : 2*2gig corsair

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    mashhad

11 مادربود مناسب در حدود 200 تومان

mb : 200 t
    cpu : Intel q6600
    ram : 2*2gig corsair
    براي بودجه حدود زير 200 تومان مادربورد asus p5q deluxe با قيمت حدود 195 تومان پيشنهاد مي شود.
    مادربورد ep45-ds3r هم مناسب است كه قيمتش در حدود 180 تومان است
    Last edited by hsnmar1; 26-11-2008 at 00:24.

5. این کاربر از hsnmar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dejavu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

براي بودجه حدود زير 200 تومان مادربورد asus p5q deluxe با قيمت حدود 195 تومان پيشنهاد مي شود.
    مادربورد ep45-ds3r هم مناسب است كه قيمتش در حدود 180 تومان است
    آقا ممنون ولی این قیمت ها رو شما از کجا میگیرین من از گرگان قیمت گرفتم ولی قیمتهام حدود 20 الی 30 تومان بیشتره !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

آقا ممنون ولی این قیمت ها رو شما از کجا میگیرین من از گرگان قیمت گرفتم ولی قیمتهام حدود 20 الی 30 تومان بیشتره !!!
    شما قيمت ها رو از مغازه هاي بازار كامپيوتر شهر خودتان سوال مي كني و آن هم به قيمت مشتري و نه قيمت همكار.
    ولي من قيمت همكار رو نوشتم و آنها قيمت نمايندگيهاي giga و asus. ضمنا همانطور كه گفتم هر شهري با توجه به وضعيت بازارش و اينكه نمايندگي قطعه در دسترس باشد يا نه قيمتش فرق مي كند.
    شما قيمتهاي تهران را نگاه نكن.
    يك مثال بزنم: كارت گرافيك xfx 9600gso 768mb ddr2 را توي تهران به قيمت 120 تومان يا كمتر هم پيدا مي شود كرد ولي در شهري مثل مشهد 135 هم بگردي شايد نتوني پيدا كني.

موفق باشيد.

8. این کاربر از hsnmar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یکی به من بگه که از بین دو مادربرد GIGA P35C-DS3R و َASUS P5QC کدومشون را انتخاب کنم . منظورم اینه که دوام کدومشون بهتری به قول معروف استخوان دار تره!!!!!!
    البته این مدل GIGA هم رمر DDRII باس 1200با اورکلاک تا 8 گیگ و هم رم DDRIII باس 1333 تا 4گیگ را ساپورت می کنه . و ASUS رم DDRII را با باس 1060 تا 16 گیگ و رم DDRIII را با باس 1333 تا 8 گیگ ساپورت می کنه.و البته ناگفته نماند که چیپ گیگا P35 و چیپ اسوس P45 هستش.حالا به نظر شما اگر من حجم رمی که ساپورت می کنه را در نظر نگیرم  کدومشون بهترین کیفیت را داره (استخوان دار تره) راستی من شنیدم که بایوس (bios) . اسوس می پره . در این مورد هم اگه میشه توضیح بدین. با تشکر از کسی که من را به خوبی در خرید یک مادر برد مناسب راهنمایی کند.
    Last edited by s_m_mortazavi; 26-11-2008 at 23:08.

آخر فروم باز ganje nahofte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

هیچ کدوم...........!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •