the best phone in all over the world...
ان82 هست رفیق تو عکس برداری ومخصوصا فیلم برداری هنوز هیچ گوشی به جز 810(اونم تا حدودی شکست خورده..) نتونسته ریقب دست وپاداری ئاسه این گوشی باشه...
the best phone in all over the world...
ان82 هست رفیق تو عکس برداری ومخصوصا فیلم برداری هنوز هیچ گوشی به جز 810(اونم تا حدودی شکست خورده..) نتونسته ریقب دست وپاداری ئاسه این گوشی باشه...
N82 کیلویی چنده فقط و فقط w960 اونم با کیبورد انگلیسی.
هیچ گوشی w960 با کیبورد انگلیسی نمیشه.
اصلا شخصی که تاپیک رو زده نیومده بگه تا چه قیمتی میخاد ! که ما همه اینجا میگیم !
بین کا 850 و ان 82 صد تا صدو ده هزارتومن اختلاف قیمت هست ! معلوم نیست بودجش رو داشته باشه یا نه !
تاييد ميشه....
صاحب تاپيك كووووو؟
سلام از راهنمایی همتون ممنون من تا 600 هزار تومان میتونم پرداخت کنم به نظر شما N95 8g و n85 چطور هستند نظر من n85 است شما چی میگید
n85 گوشی خیلی خوبیه.کیفیت صفحه 16m oled رنگ که دیگه اخره کیفیته.دوربینش در حد n82 نباشه دیگه در حد n95 8g هست.
از نظر موزیک هم که gsmarena خیلی ازش تعریف کرده.از امکانات جدید هم که fm transmitter داره.در ضمن بر خلاف n95 8g درپوش لنز
هم داره.n95 8g با اینکه گوشی خیلی خوبیه ولی دیگه...n85 رم هم که میخوره.
خب اگه دوربين برات مهمترين ركنه...كه 82 بگير...دوربين 85 يكم از 82 ضعيف تره..البته اين دليل نميشه با 85 نشه رو سر 82 عكس گرفت...بستگي به عكاسش داره...
82 گوشيه توپيه...ولي 85 هم جديدتره هم ترنسميتر داره و هم سيمبين 9.3 و هم صفحه بهتر...
آخرش به نظر شما کدوم رو بخرم n85 or n82 or n95 8g آخه دوست دارم گوشیم هم جدید باشه برا همین نظرم n85 هست یه چیز دیگه میخوام که گوشیم از هر نظر بدون عیب باشه یا کمترین عیب یعنی هنگ نکنه و خیلی از مشکلات دیگه را هم نداشته باشه بهترین دوربین را هم داشته باشه
به قول دوستمون جناب legend درسته دوربین n82 کمی قویتره ولی باز بستگی به عکاس داره.مطمئنن با توجه به کیفیت ساخت خوب n85
و همچنین توضیحات فوق بهترین گزینه همین n85 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)