Touch HDبا دکستاب Xperia:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Xperia با دکستاب Touch hd:
Touch HDبا دکستاب Xperia:
Xperia با دکستاب Touch hd:
اینم دو تا ویدیو مقایسه این دو تا گوشی تو یوتیوب:
اولی
دومی
مسلما :HD،چون htc از گذشته مديد تخصصش توي سوخت پاكت بوده.. و خيلي از اپراتورهاي يزرگ تلفن همراه باهاش قرارداد ميبندن.. جي1 با سيستم عامل آندرويد- به سفارش گوگل توسط htc ساخته شد..توي تستها هم كه HD نسبتا برتره.. تاچ فلو هم كه ديگه نيازي به توضيح نداره.. ضمن اينكه گوشي سوني autorotate نداره
.. من اگه بين اين دو شك داشته باشم 100% اچ دي رو انتخاب ميكنم
![]()
اگه رویو GSMArena رو خونده باشید میگه Xperia سرعتش بیشتر از HD هست. قسمت پخش ویدیو اینو گفته.
در ضمن من از همون اول که دیاموند معرفی شد رمش رو زده بود 192 مگ. البته 64 مگ هم کارت گرافیکه. مگه رمش کمتره؟
اگه دوتا رو جمع میکنه پس چرا Xperia رو نزده 384 مگ؟
من اگه کیبورد نمی خواستم میرفتم hd می گرفتم ولی چون کیبورد می خوام و اتصال به تی وی که خیلی مهم هست برام رفتم touch pro سفارش دادم و انشالله بدستم میاد
مبارک باشه...
من که باید فعلا تو کف باشم تا بیام تهران.....تو گوشیت و سفارش دادی..من امروز بلیت گرفتم!!!!
این مسئله رو منم سر و تهش رو در نیاوردم کجاست. اما اینکه اکسپریا چیت گرافیکی 128 مگابیتی داره همه جا
نوشته شده و رمش هم که 256 مگابیت است پس سر هم 384 مگابایت رم داره که 128 تاش مال گرافیکشه و
بازی ها و برنامه هایی که نیاز به گرافیک مخصوص دارند برای اجرای سریعتر و بهتر از این گرافیک استفاده میکنند.
ممنون.........
معلوم نیست کی بیاد دستم چون احتمال زیاد باید خودم برم تهران و بگیرمش
بله htc 16 سال که داره پاکت پی سی میزنه اولش فقط برای شرکت های دیکه اما کم کم با برند خودش هم پاکت پی سی داد و این محصول رو از حالت یک وسیله ی کاری به وسیله ای برای همه با هر سلیقه ای تبدیل کرد به همین دلیل هم se ساخت x1 رو به htc محول کرد پس x1 هم از همه ی تجربیات htc تو ساخت ppc بهره میبره باسه همین هم مشخسات سخت افزاری یه این دو گوشی اینقدر به هم نزدیکه
من خودم تو تله کام بااین دو گوشی کار کردم هر دوتاشون عالی بودند HD یه مانیتور بزرگ عالی داشت که کار باهاس واقعا لذت بخش بود
Xperia مانیتورش متوسط بود ولی کیفیتشازاHD چیزی کم نداشت یه سایز کوچیک و جمع جور هم داشت که باعث میشد هیچ مشکلی تو حمل و نقل نداشته باشیم
هر دوشون هم سریع بودن و مثل کره کار میکردن
منوی جفتشون هم عالی بود اگه یکی تو یه چیزی کم می یاورد تو یه چیزه دیگه جبرانش می کرد
مثلا اگهHD اتورتیت داشت در عوضX1 کیبورد کامل داره اگه رم HD بیشتره در عوضX1کارت گرافیکیش ضرفیتش بیشتره یا اگه HD منویTauch flo داره در عوضX1 از پنل های Xperia بهره میبره
ای کاش پول داشتیم و جفتشون رو می خریدیم
Last edited by Hamid..God; 03-01-2009 at 13:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)