تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 54

نام تاپيک: HTC Touch HD or SE Xperia X1 شما کدام غول را می پسندید؟

داره خودمونی میشه Jas0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مسلما :HD،چون htc از گذشته مديد تخصصش توي سوخت پاكت بوده.. و خيلي از اپراتورهاي يزرگ تلفن همراه باهاش قرارداد ميبندن.. جي1 با سيستم عامل آندرويد- به سفارش گوگل توسط htc ساخته شد..توي تستها هم كه HD نسبتا برتره.. تاچ فلو هم كه ديگه نيازي به توضيح نداره.. ضمن اينكه گوشي سوني autorotate نداره.. من اگه بين اين دو شك داشته باشم 100% اچ دي رو انتخاب ميكنم

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اگه رویو GSMArena رو خونده باشید میگه Xperia سرعتش بیشتر از HD هست. قسمت پخش ویدیو اینو گفته.
    در ضمن من از همون اول که دیاموند معرفی شد رمش رو زده بود 192 مگ. البته 64 مگ هم کارت گرافیکه. مگه رمش کمتره؟
    اگه دوتا رو جمع میکنه پس چرا Xperia رو نزده 384 مگ؟

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

من اگه کیبورد نمی خواستم میرفتم hd می گرفتم ولی چون کیبورد می خوام و اتصال به تی وی که خیلی مهم هست برام رفتم touch pro سفارش دادم و انشالله بدستم میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه The_Last_Samurai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مبارک باشه...

من که باید فعلا تو کف باشم تا بیام تهران.....تو گوشیت و سفارش دادی..من امروز بلیت گرفتم!!!!

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

اگه دوتا رو جمع میکنه پس چرا xperia رو نزده 384 مگ؟
    این مسئله رو منم سر و تهش رو در نیاوردم کجاست. اما اینکه اکسپریا چیت گرافیکی 128 مگابیتی داره همه جا
    نوشته شده و رمش هم که 256 مگابیت است پس سر هم 384 مگابایت رم داره که 128 تاش مال گرافیکشه و
    بازی ها و برنامه هایی که نیاز به گرافیک مخصوص دارند برای اجرای سریعتر و بهتر از این گرافیک استفاده میکنند.

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

مبارک باشه...

من که باید فعلا تو کف باشم تا بیام تهران.....تو گوشیت و سفارش دادی..من امروز بلیت گرفتم!!!!
    ممنون.........
    معلوم نیست کی بیاد دستم چون احتمال زیاد باید خودم برم تهران و بگیرمش

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مسلما :hd،چون htc از گذشته مديد تخصصش توي سوخت پاكت بوده.. و خيلي از اپراتورهاي يزرگ تلفن همراه باهاش قرارداد ميبندن.. جي1 با سيستم عامل آندرويد- به سفارش گوگل توسط htc ساخته شد
    بله htc 16 سال که داره پاکت پی سی میزنه اولش فقط برای شرکت های دیکه اما کم کم با برند خودش هم پاکت پی سی داد و این محصول رو از حالت یک وسیله ی کاری به وسیله ای برای همه با هر سلیقه ای تبدیل کرد به همین دلیل هم se ساخت x1 رو به htc محول کرد پس x1 هم از همه ی تجربیات htc تو ساخت ppc بهره میبره باسه همین هم مشخسات سخت افزاری یه این دو گوشی اینقدر به هم نزدیکه

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من خودم تو تله کام بااین دو گوشی کار کردم هر دوتاشون عالی بودند HD یه مانیتور بزرگ عالی داشت که کار باهاس واقعا لذت بخش بود
    Xperia مانیتورش متوسط بود ولی کیفیتشازاHD چیزی کم نداشت یه سایز کوچیک و جمع جور هم داشت که باعث میشد هیچ مشکلی تو حمل و نقل نداشته باشیم
    هر دوشون هم سریع بودن و مثل کره کار میکردن
    منوی جفتشون هم عالی بود اگه یکی تو یه چیزی کم می یاورد تو یه چیزه دیگه جبرانش می کرد
    مثلا اگهHD اتورتیت داشت در عوضX1 کیبورد کامل داره اگه رم HD بیشتره در عوضX1کارت گرافیکیش ضرفیتش بیشتره یا اگه HD منویTauch flo داره در عوضX1 از پنل های Xperia بهره میبره

ای کاش پول داشتیم و جفتشون رو می خریدیم
    Last edited by Hamid..God; 03-01-2009 at 13:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •