در ضمن یکی از راه های حل همین چیت هاست !!!!!! مثلا شرکت راک استار خودش تمام چیت های بازی ها رو ارائه می کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و این باعث میشه بازی رو خیلی سریع تر از حد معمول انجام بدیم !
در ضمن یکی از راه های حل همین چیت هاست !!!!!! مثلا شرکت راک استار خودش تمام چیت های بازی ها رو ارائه می کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و این باعث میشه بازی رو خیلی سریع تر از حد معمول انجام بدیم !
به نظر من بازی هایه کامپیوتر بیشتر اینطوری هست
یه دلیله دیگه هم داره
مثلا امروز ea میاد کریسیس 1 رو میده بیرون معمولا هم شرکت ها میخوان هر 1 سال یه پچ جدید از بازی رو بدن بیرون ...حالا شرکت ea فقط 1 سال واسه ساخت سری دوم بازی وقت داره و این میتونه یکی از دلایل باشه ..
یه چیزه دیگه....
شما فکر کن بازی کال اف 4 رو بخوان با 30 تا مرحله بسازن خوب اونوقت ما باید یه هارده 500 گیگ بخریم .. گرافیک بالایه بازی ها هم معمولا موجب میشه که سازنده به فکر تعداد مرحله ها نباشه و فقط به فکر گرافیک ها و قابلیت هایه بازی باشه و این خیلی بدهlol
به نظر من از زمانی که گرافیک بازیا رفتن بالا دیگه نمیچسبه !
الان اگه برین یه بازیه ps2 بازی کنین میبینید چقدر حال میده
هر چی بازی طولانی تر بشه زمان و هزینه ساخت اون بیشتر میشه.
مثلا همین call of duty رو اگه میخواستن 30 مرحله بسازن باید دو برابر پولی که قراره ازش دربیارن رو صرف ساخت بازی و پرداخت حقوق عوامل کنن.
شرمنده ، یعنی هوش و شعور و فهم و درک و دانایی شما از 10 - 12 سال پیش تا الان هیچ فرقی نکرده و ثابت مونده ؟
Last edited by gmuosavi; 22-11-2008 at 23:14.
البته شاید بی برکت باشه ولی بازیهای امروزه انقدر پیشرفته هستند که ادم لذت میبره!!!!
الان نگاه کنید وقتی که cod 4 امد خیلی کوتاه بود ولی انقدر زیبا ساخته شده بود انقدر بازیباز را در خودش غرق میکرد که این مسئله زمانی اصلا زیاد توی ذوق نمیزد!!!
البته به اعتقاد بنده زیاد هم کوتاه نیستند بازیهای امروز!!حتی خیلی بیشتر از اونموقع هستند!!!
پس نتیجه میگیریم ایکیو و مهارت بازیبازها بیشتر از قبل شده!!!
سلام
زمان بازیها کوتاه باشن بهتره
اگر هر بازی بخواد کلی زمان ببره تا ما اونو بازی کنیم دیگه وقتی برای کارهای دیگه نمیمونه
من همین الان کلی بازی رو سیستمم نصب شده دارم برای بازی ...ولی کو وقت
هون بهتر که زود تموم بشن تا بریم سر وقت یه بازیه دیگه
شرط می بندم یه هفته نشده تموم کنید! چون من که زیاد بازی نمی کردم یه یا دو هفته طول کشید! بعد از تموم شدن داستان هم دیگه حال نمی کنم بازی کنم!! چرا؟ چون توی شهر گشتنش اصلا جذابیت نسخه های قبلی رو نداره. چرا؟ چون کارهایی که می شه کرد کمتر شده. یعنی چند تا پلیس بکشید یا ماشین سوار شید و تموم!!!! دیگه باشگاه و غذا و هواپیما و دختربازی و ... تموم!! من که حالا gta iv & gta sa رو بازی کردم نظرم اینه که الان gta sa رو بدن بیشتر از iv حال می کنم. صد برابر بیشتر!!
اینها رو گفتم که زیاد دل خوش نباشید چون این بازی هم مثل بازی های دیگه ی نسل جدید...شوته...!!!!!!
اکثر اونایی که تموم کردن یه اچیومنت واسشون باز شده که شما بازی رو در زیر 30 ساعت تموم کردید
WoW
چه خبر شده اینجا!
اینطور هم که معلومه بیشتر ها از وضعیته الان خوشحالن
در کل در مورده cheat code که فرقه خاصی نکرده ! همونه که هست! فقط در این مورد trainer ها رشد بیشتری داشتن! و دیگه کمتر از کدهای تایپی استفاده میشه
PS2 هم همچین فرقی نمیکنی ها!
تو اون زمانی که داشتم و 150 تا بازی ای که ازش کردم همون بود! مگر بحثه Multiplayer
مخالفم!
بازیهای قدیم ممکنه گرافیکه بالایی نداشتن ولی از نظره داستانی و ... هم کامل بودن
نمونش همون doom و ... ای که تو پسته اول گفتم!
همینطور Pharaoh و age of empires ها که هر کدوم یه قرن طول میکشید
در زمینه RPG هم خیلی ها DIABLO ها رو موفق نشدن تموم کنن!
موسوی جان اون جای خودش
ولی به موازاتش بازیها و داستانشون و سختی هاشون هم بالارفته نرفته؟
در کل نظرات متفاوته
تو همین چند تا پست دیدید چند تا برداشت نسبت به همین ورژن آخریه COD شده بود!
ولی در کل مسنکه بیشتر باید بریم دنباله بازیهای RPG و STRATEGY builder یا adventure که ارزشه پول دادن بالاش رو داشته باشن!
Last edited by DaRiOuShJh; 23-11-2008 at 00:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)