آفرین خـــــــیـــــلی عالی شده
فقط اون پشتیه صندلی (پشت سر) توی هواست ؟![]()
آفرین خـــــــیـــــلی عالی شده
فقط اون پشتیه صندلی (پشت سر) توی هواست ؟![]()
آره اتفاقا اینو متوجه شدم درستش هم کردم حالا نمیدونم چرا بازم رو هواس...فکر کنم یه چند باری Undo کردم اون میل ها که آورده بودم دوباره رفتن...فقط اون پشتیه صندلی (پشت سر) توی هواست ؟
این رندر آخری هم کبی طول کشید تا تموم بشه منم که اعصاب مصاب درس حسابی ندارم...![]()
Last edited by G LADIATOR; 21-11-2008 at 19:52.
wow!
خیلی توپه...بابا دمت گرم...رندر به این تمیزی ندیده بودم...البته از رندرهای اون یکی تاپیکت هم خیلی خوشم اومده بود...از باباته توضیحاتت هم ممنون.
افرین بسیار زیبا شده
موفق باشی...%
محیط خیلی خوب شده از اون تکسچراشم خوشم میاد(میخواستم قبلا استفاده کنم ول شد رفتیم تو کار وی ری)
بجز همینایی که خودت میدونی(خطر جلو-آرم جلو یخورده هم آینش خیلی کم) مشکلی نداره منم اینا رو نمیگم چونکه میدونم مشکل خاصی نیستن ولی حوصله میخواد انجاست که خدا واژه ی "گور باباش را آفرید!![]()
آفرین
واقعا خیلی خوشم اومد
عالی کار کردی
فقط نگفتی با چی رندر گرفتی ....
کارت حرف نداره....
با سپاس فراوان...چشمات تمیز رندر میکنه!
خیلی توپه...بابا دمت گرم...رندر به این تمیزی ندیده بودم...البته از رندرهای اون یکی تاپیکت هم خیلی خوشم اومده بود...از باباته توضیحاتت هم ممنون.
ممنون ...ولی اون% واسه چیه؟؟؟چند%افرین بسیار زیبا شده
موفق باشی...%
مرامتو عشقه...محیط خیلی خوب شده از اون تکسچراشم خوشم میاد(میخواستم قبلا استفاده کنم ول شد رفتیم تو کار وی ری)
بجز همینایی که خودت میدونی(خطر جلو-آرم جلو یخورده هم آینش خیلی کم) مشکلی نداره منم اینا رو نمیگم چونکه میدونم مشکل خاصی نیستن ولی حوصله میخواد انجاست که خدا واژه ی "گور باباش را آفرید!![]()
قبولت دارم... حرف شما واسه ما سنده...
دیگه حوصلم نمیشه رندر بگیرم وگر نه درستش میکردم...
فعلا همون گور باباش رو عشقه..
ممنون...آفرین
واقعا خیلی خوشم اومد
عالی کار کردی
فقط نگفتی با چی رندر گرفتی ....
کارت حرف نداره....
با منتال رندر کردم...
من عشق منتال هستم.
رندر های دیگه که گذاشتم با منتال بودن حدود 1 ساعت هم طول میکشیدن ولی این رندر آخری از Daylight استفاده کرده بودم+سه تا MRSkyPortal فضای بسته هم بود خیلی طول کشید..11 ساعت طول کشید..مگه تموم میشد لامسب..![]()
کارت خیلی خوب شده .... فقط درباره ی تنظیمات رندرت یه توضیحی می دادی بد نیست ......
با عرض شکر توضیحات رندر رو میگمکارت خیلی خوب شده .... فقط درباره ی تنظیمات رندرت یه توضیحی می دادی بد نیست ......
:
نور:
رندر های قبلی از یه دونه Skylight استفاده کردم ولی این رندر آخری چون فضای سر بسته بود از سه تا MRSkye Portal هم استفاده کردم. که زمان رندر رو بد جوری بالا برد.
رندر:
Final Gather=Low ___________ Samples Per Pixel=4*16
همین دیگه چیزی رو تغییر ندادم.
رندر هم که با منتال ری بود....دیگه بگم...HDR هم چون هاردم پاک شده بود نداشتم که استفاده کنم
و دیگر هیچ...._________![]()
Last edited by G LADIATOR; 22-11-2008 at 12:50.
ممنون , اصلا نمیتونم ماشین بسازم..تبریکت رو محترم میشمارم...ولی چرا نتونستی؟
نمیدونم چرا.
نصفش رو میسازم خودم زده میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)