همون اول گفتم با فوتوشاپ طراحی شده
با فوتوشاپ میشه همه کار کرد
همون اول گفتم با فوتوشاپ طراحی شده
با فوتوشاپ میشه همه کار کرد
فوق العاده خفن هست..............ولی من که میگم تایید نمیشه...........قیافش من رو کشته........
طرف عجب نامردی بوده.
خیلی تیمیس:دي درستش کرده ها. ولی خدا کنه اگه se میخوادیه چی تو مایه ها آیفون بزنه یه تفاوت شاخ با اون بکنه.
مثلا نون بگیره برامون![]()
wow
بابا خيلي خفن درست كرده !! دمش گرم
Se یک سال تمام داشت زور می زد تا x1 رو تونست عرضه کنه.... شنیدم کارمندای se مرخصی 6 ماهه گرفتن تا خستگی شون در بره .... غیر ممکنه توی فکره عرضه یه گوشیه دیگه باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شک نکن که هست.se یک سال تمام داشت زور می زد تا x1 رو تونست عرضه کنه.... شنیدم کارمندای se مرخصی 6 ماهه گرفتن تا خستگی شون در بره .... غیر ممکنه توی فکره عرضه یه گوشیه دیگه باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اون اولین گوشی بود و واسه اعتبار خودش مجبور بود تمام تلاشش رو کنه که با کمترین نقص بیرون بیاد.
حالا دیگه تجربش رو داره.
حامد این حرفت شدید و خفن تایید میشه.
در طول این یک و ماه و نیمی که اکسپریا رو دارم کوچکترین مشکل نرم افزاری و سخت افزاری باهاش نداشتم.
البته منکر این نیستم که ممکنه بعضی اشکالاتی که به طور من نخورده در این گوشی وجود داشته باشه اما
مشکلاتی مانند غیر فعال شدن وای فای در زمان استند بای مربوط به خود سیستم عامل ویندوز موبایل است
نه سونی اریکسون.
از یک جای دیگه هم میشه فهمید چون در بخش status bar اگه به ایکون باطری نگاه کنید به کامپیوتر یا شارژر وصله در حالی به گوشی چیزی وصل نشده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)