یه روزی هم این بلا سر تیم خودتون میاد و بعد ما می گیم دوشنبه ها کمه باید هر شب نود بزارن ...
یه روزی هم این بلا سر تیم خودتون میاد و بعد ما می گیم دوشنبه ها کمه باید هر شب نود بزارن ...
Last edited by morix_001; 21-11-2008 at 08:24.
سلام
90 عالی بود چرا ؟ چون : انتقادات و تخریب ها سازنده بود + کنار کار فنی جنبه بی ابرو کردن افراد دروغگو و ... رو هم داشت و خوب خنده دار بود این دعواها ....
ولی الان داره روز به روز بدتر میشه . چرا ؟ چون فقط دعوا مونده و بی ابرو کردن ملت و این و اون و البته واسه خیلی از ایرانی های .... و فوتبال دوست نماها این هم خوبه و برنامه داره خوب پیش میره و همین فاکتور واسه یه برنامه کافیه از دید این دوستان .
اخه داخله ایران جدیدا طنزهایی مثل برره و ... کم شده و اینها هم استقبال میکنن از 90 چون یه 2 ساعتی لبخند میاره رو لباشون .
اخه اینکه دوست استقلالی ما قبول نداره که این دلال های داخلی + دلال های اماراتی + مدیربت ضعیف که با سیاست و باند بازی و ... ترکیب شده باعث ضعف فعلی فوتبال ما هست , واقعا بی انصافی هست .![]()
اگر فتح الله زاده هم هنوز سر استقلال بود الان هم خودش رو به باد میداد هم قلعه نوعی رو چون مدیر حاشیه سازی بود.
داستان پرسپولیس هم همینه،مدیریت درست حسابی نداره.مصطفوی فقط بلده حرف بزنه.
حتی اگر انصاریفرد بود،هنوز قطبی داشت بدون حاشیه کار میکرد.
زمان دنیزلی که تیم چندتا بازی پشت سر هم نبرد و چندتا باخت به پیکان و استقلال اهواز و .... داد انقدر تیم حاشیه نداشت که الان داره.
خیلی جالبه چطور فصل پیش که برنامه 90 روی حاشیه های استقلال زوم کرده بود بد نشده بود و این حرفها مطرح نمیشد؟
چطور وقتی قبل از دربی مسابقه نظرسنجی برای مشخص شدن تعداد طرفداران گذاشت و از لحاظ روحی تیم شما را شارژ کرد نگفتید در 90 باند بازی هست؟
برنامه 90 بهترین برنامه هست نمی گم اصلا در کارش اشتباه نکرده اما اینطور هم که اقایون معرفیش می کنند نیست.
90 تنها جایی هست که نقاب ها کنار زده میشه
90 کاری به تیم نداره فردوسی پور روی جایی زوم میکنه که حاشیه هست یک روز این حاشیه در استقلال هست و روز دیگر در پرسپولیس و یا حتی پیام مشهد...
این هم که شما برنامه 90 را طنز می بینی خیلی جالب هست!
من مدیریت ضعیف را می تونم بپذیرم که باعث ضعف فوتبال ما هست اما وقتی می بینم که دلال یک توهم هست که به دست مربیان ساخته شده تا ضعفهاشون را در پشت این بهانه پنهان کنند چطور می تونم این را بپذیرم که یک دلال باعث فرار یک مربی شده؟
اینجا انجمن هست و هرکس حق داره حرفش را بزنه!
شما اگه طاقت نظر من را ندارید می تونید به تاپیک وارد نشید.
قلعه نویی و قطبی را هم خواهشن مقایسه نکنید.
دقیقا همینطوره مدیریت در موفقیت فصل پیش قطبی خیلی تاثیر داشت کاشانی یک تنه تمام حاشیه های تیمتون را جمع کرد.
هرچند من فکر میکنم اگر کاشانی حفظ شده بود هیچوقت قطبی بر نمیگشت.
پرسپولیس رو ریخت به هم و رفت.
قدر همون استیلی و کاشانی رو ندونستید.
وقتی قطبی برگشت و مصطفوی اومد شروع به ای ول ای ول کردین حالا نظرتون عوض شده.....چه عجیب و خنده دار.
کلا قطبی با این کارش نشون داد مربی نیست.و همه رو سرکار گذاشت و رفت.
كي ميگه 2كارمو بدون دلال اومد؟حال برای اولین بار در یک تیم بازیکن خارجی بدون دخالت دلالها به فوتبال کشور وارد شد.
پس قطبي چه كاره بود.بزرگترين دلالي تاريخ ليگ ايران رو قطبي با اوردن 2 كارمو كرد.
البته من در مورد فردوسي پور باهاش صحبت كردم.
راضيش كردم از هفته بعد ديگه تو كاسه ي امثال قطبي و مصطفوي نذاره.
راستي ميتونيد تا 1 سال و نيم ديگه هي بگيد كل يوم , كل يوم تا خنك شيد بعدش ديگه فكر نكنم رو براتون بمونه كه بازم بگيد
(وقتي پيروز قرباني بعد از بلند كردن جام حذفي و كاپ ليگ برتر داره جام باشگاههاي جهان رو بلند ميكنه )
به نظر من که خوب کاری میکنه واقعیت ها رو میگه
اینجوری همیشه مدیران میترسن سوتی ندن
فابیسیو و گومز رو فراموش کردی؟پس قطبي چه كاره بود.بزرگترين دلالي تاريخ ليگ ايران رو قطبي با اوردن 2 كارمو كرد.
آره.منم بهش میگم دیگه به علی گیر ندهالبته من در مورد فردوسي پور باهاش صحبت كردم.
راضيش كردم از هفته بعد ديگه تو كاسه ي امثال قطبي و مصطفوي نذاره.
باشه.حتما بهش میگم.چیز دیگه ای نیست؟تایمت داره تموم میشه ها.راستي ميتونيد تا 1 سال و نيم ديگه هي بگيد كل يوم , كل يوم تا خنك شيد بعدش ديگه فكر نكنم رو براتون بمونه كه بازم بگيد
(وقتي پيروز قرباني بعد از بلند كردن جام حذفي و كاپ ليگ برتر داره جام باشگاههاي جهان رو بلند ميكنه )
راست میگی
مربی حجازی بود که پارسال انقدر نرفت تا اخراج شد.
یا کریمی بود که انقدر موند تا زورکی استعفاش دادن.
یا قلعه نوعی بود که با وجود نتایج بد تیم ملی حاضر نمیشد کنار بکشه تا کادر مدیریتی جدید فدراسیون یکی دیگه رو به جاش گذاشتن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)