قیمت رایان صبا برای 9500 توامن 100 تومانه ! خیلی بالاست ...
راستی پاور کو ؟![]()
قیمت رایان صبا برای 9500 توامن 100 تومانه ! خیلی بالاست ...
راستی پاور کو ؟![]()
سلام.
80 تومنه ایسوز. از 9500 توقع قانع کردن نداشته باش !بله . 4670 راحت گیر میاد.
این رایان صبا رو ولش کن ! قیمتها همه 20 تومن بالاتر از بازاره ! 9500 قطعا 70 تومنه .
پاور هم یادمون رفت !!!!یه 430 گرین بخر ( 35 تومنه ) یا 480 که 40 تومنه .
سلام
خوب به اضافه قبلی ها میشه 480 ... کمی زیاد شد ... :-s
حالا من باید از رایان صبا بگیرم .. چون اشنا هم که دارم دلم نمیخواد مزاحم بشم ... البته نباید هم بشم !
البته درسته رایان صبا کمی گرون میده بعضی قطعات رو ولی مطمئنه ! انتظار نداشتم شرکتی اینقدر سرویس خوبی بده !
من سیستم خودم رو 3 میلیون تابستون قبل گرفتم .. تمامی قطعات گارانتی معتبر دارند و بسته بندی خیلی حرفه ای بود !
فقط مشکلشون این بود که بلد نبودند فن های تونیک 3 رو وصل کنند که خودم کردم ..
حالا اون کارتی که شما میگید میارزه ؟ توی بنچمارک ها دیدم خیلی خوب کار کرده ! معادل این کارت توی انویدیا پیدا نمیشه ؟ البته توی تست ها 9500 رو گرفته بودند که گند زده بود ! این کارت تو رزولشن این مانیتور چیکار میکنه ؟
خب. آره 4670 خیلی بهتره . با 9600gso که 140 تومنه برابری میکنه ( تازه یخورده بهتره ) . این روزولیشن رو مثل آب خوردن قورت میده ! ( 1795 رو میگی ؟)
سلامخب. آره 4670 خیلی بهتره . با 9600gso که 140 تومنه برابری میکنه ( تازه یخورده بهتره ) . این روزولیشن رو مثل آب خوردن قورت میده ! ( 1795 رو میگی ؟)
منظور شما همین 16 اینچه دیگه ؟ راستی این خیلی کوچیکه ؟ از اسمش که یکمی مشکوک میزنه ...
همونطوری که گفتم قرار نیست این سیستم اصلی من بشه ! ولی میخوام با اون هم بازی کنم بعضی اوقات ...
راستی پاتریوت 18 تومانه ... دو گیگ میگیرم ...
چقدر ارزونه ..
من توی رایان صبا اون مدل اسوس رو پیدا کردم ولی جلوش نوشته بود 1600 ...
سلام.
16 اینچ که بالاخره کوچیکه ! اسمشم معلومه دیگه !!! 24 اینچ که نیست ! سینمای خونگی که نمیخوای ؟!!
همونطور که میدونی 1600 باس سی پی یو هست دیگه . مشکلی پیش اومده ؟![]()
نه جلوی مدل اینو نوشته بود کمی عجیب بود ...همونطور که میدونی 1600 باس سی پی یو هست دیگه . مشکلی پیش اومده ؟![]()
راستی این lcd اگه به گفته شما خیلی کوچیکه ناجور میشه ! چون الان یکی از سیستم هام مانیتور 17 داره crt از اون بزرگتر دیده میشه به خاطر واید بودنش ؟ :-؟
سلام
حالا خرید من تا چند روز انجام میشه ! ولی قیمت این قطعات خیلی با بازار فرق داره !
70 تومان هیچ برند معتبری ندیدم تو 9500 ها ...
حالا شما اگه ممکنه قطاعات رو کمی ضعیف تر کنید ! البته سی پی یو و رم رو عوض نکنید .. ترجیحا مادر بورد ! برند های دیگه !
خب میتونید crt بخرید. میل خودتونه . مادربرد پایینتر باید از الایت معرفی کنم که ازش انتظار شاهکار نداشته باشید ! Msi p31 neo حدود 65 تومنه و یه انتخاب عالیه . به وفور هم پیدا میشه . خب البته 9500 با برند کلاب ارزونتره . برند گینواد هم فوقش 80 تومنه . اگه زیاد با سیستم کار گرافیکی ندارید ، 8500 یا 9400 ارزونتر هستن ( دو رو بر 60-65 تومن ) .
اگه بازی نمیکنی! گرافیک 9400 پالیت بگیر و اگر هم پولت میرسه و اهل بازی هستی (که نیستی) 9600 پالیت بگیر 140 تومان!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)