به من اس ام اس زد که اطلاعاتم درسته و سیم کارت برام میاد ولی یک ماه گذشته دیگه کی میخوان بفرستن؟
به من اس ام اس زد که اطلاعاتم درسته و سیم کارت برام میاد ولی یک ماه گذشته دیگه کی میخوان بفرستن؟
به شماره 138 زنگ بزن
زنگ هم زدم هم با تلفن ثابت هم با خط ایرانسلم تا اپراتور بر میداره هنوز حرف نزدی تماس قطع می شه نمی دونم مشکلش چیه
اگر ظرف یک ماه نیاد میسوزه ... مال من برچسب روش بود نوشته :
اگر پس از ثبت نام ، 30 روز گذست و اولین تماس برقرا نشد ، سیم کارت باطل میشه !
برا من 2 هفته اومد
شماره 138 برای پیگیری سیمکارت هدیه هست.اگه جواب نداد دوباره سعی کن.به من اس ام اس زد که اطلاعاتم درسته و سیم کارت برام میاد ولی یک ماه گذشته دیگه کی میخوان بفرستن؟
اگر هم آدرست دقیق نباشه سیمکارت تو پست میمونه و برات یک sms میاد که برو اداره پست و سیمکارتت رو بگیر.
یک سر به ادراه پست (مرکزی شهرتون) بزن شاید اونجا باشه.واسه خیلیها تو اداره پست هست و خودشون خبر ندارند.
برای من هم سیم کارت هدیه بعد10روز اومد
راستی همراه این سیم کارت هدیه ام فرم ثبت نام هست این رو یعنی باید پر کنم؟ به کی بعد بدم پست کنم یا دفاتر ببرم؟پولی باید داد؟
پست به کدام ادرس؟
ثبت نام برای این سیم کارت هدیه که اومده برای این بکنم یا نه؟
نه نمیخواد ... اون ثبت شده به نام سیم کارت اصلیه
خوب الان برای این سیم کارت هدیمم یک اس ام اس اومده می گه ثبت نام شما تکمیل شد حداقل تا مثلا 28 روز دیگه یک کپی شناسنامه بفرستید تا خط شما یک طرفه نشود توی این مایه هاست برای کسی این اتفاق افتاده باید چی کار کنم!؟
فکر کنم همین قضیه است ساسوکه !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)