فکر کنم 4870 ایسوز 512 مگ ، نزدیک 380-390 تومن باشه.
فکر کنم 4870 ایسوز 512 مگ ، نزدیک 380-390 تومن باشه.
سلام پسرم . با سپاس از تو.
نظر مهدی و مسعود تائید میشه.فقط شخصا raid0 رو به کاربر معمولی پیشنهاد نمی کنم!!خطر از دست دادن اطلاعات هر دو هارد خیلی زیاده!محافظ هارد یا نرم افزار های ریکاور هم شاید نتونه کمک چندانی بکنه!
با ضائقه ی ایرانیها زیاد سازگار نیست .
؟؟؟؟
چرا raid 0 رو به کاربر معمولی پیشنهاد نمیکنی؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟
خب از اون نخر .آخه این کسی که می خواد واسم ببنده فقط تو کاره ایسوزه.منم بنا به دلایلی مجبورم فقط با این شخص همکاری کنم
آدم باید توی زندگی هنر نه! گفتن رو بلد باشه. بگو آقا من کارت گرافیکم رو asus نمیخام
asus البته بسیار عالیه ولی وقتی قیمتش زیاده و تفاوت کارایی با برندهای دیگه نداره چه فایده ای داره خریدش؟
مثلاً تو مادربورد asus حرف اول رو میزنه . چون هم کارایی بالا و هم قیمت خوب داره
[QUOTE=allahakbar;3190293]سلام پسرم . با سپاس از تو.
چرا raid 0 رو به کاربر معمولی پیشنهاد نمیکنی؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟
سلام دخترم!(جنبه داشته باش!
).خواهش می کنم.چطوری مهدی جون؟چون نیازی نداره!درسته که سرعت انتقال داده ها بیشتر میشه.ولی با آسیب دیدن (پاک شدن از دادن اطلاعات و ....)یک هارد همین بلا سر اون یکی هم میاد!و شما دستت به هیچ جا بند نیست!برای فیلم و بازی و اینترنت و نرم افزار های مید ریج و ....آنچنان نیاز نیست که شما تاکید می کنید!اگه هم بخوان بخرن حتما محافظ هارد+نورتون گو بک رو پیشنهاد می کنم!در مورد برند ایسوز هم برای کارت گرافیک فقط باید بگم از نظر کیفیت اصلا تفاوت محسوسی نداره و داره پول اسمش(خون باباش!) رو می گیره!
تشکر هاج آقا !سلام دخترم!(جنبه داشته باش!).خواهش می کنم.چطوری مهدی جون؟چون نیازی نداره!درسته که سرعت انتقال داده ها بیشتر میشه.ولی با آسیب دیدن (پاک شدن از دادن اطلاعات و ....)یک هارد همین بلا سر اون یکی هم میاد!و شما دستت به هیچ جا بند نیست!برای فیلم و بازی و اینترنت و نرم افزار های مید ریج و ....آنچنان نیاز نیست که شما تاکید می کنید!اگه هم بخوان بخرن حتما محافظ هارد+نورتون گو بک رو پیشنهاد می کنم!در مورد برند ایسوز هم برای کارت گرافیک فقط باید بگم از نظر کیفیت اصلا تفاوت محسوسی نداره و داره پول اسمش(خون باباش!) رو می گیره!
بله پس بهتره raid 0 رو بیخیال بشین با این تفاسیر
asus هم که موافقم
فقط مادربورد asus رو با قیمتهای خوبش پیشنهاد میکنم
با تشکر از دوستان.
من دنبال برندی بودم که اولا بهترین باشه در ثانی می خواستم این برند در شهر ما (کاشان) نمایندگی داشته باشه.
دیجیتال گارانتی و ویستا پخش 2 وارد کننده اصلی ایسوز هر 2 در کاشان نمایندگی دارن.
His نه تنها مارک پرطرفداری نیست.تو ایرانم نمایندگی نداره.
یکی از دوستان گفته بود Asus Striker II Xtream خوب از آب در نیومده.تایید میشه؟
اگه تایید میشه کدوم مدل ایسوز بهتره؟
هارد وسترن پیدا نکردم.
احتمالا هارد maxtor 1terabyte رو بخرم.با قثمت 138000.تایید میشه؟
4870 1g گیر نیووردم.
از بین موارد زیر کدوم انتخاب کنم
512g 4870:380$
1g 3870:445$
1g 4850:330$
512g 4870 ddr5:450$
مدل P5QE بخر . 170 تومنه.
نه نه !! اصلا مکستور نخر. سامسونگ F1 بخر . یا سیگیت.
4870 ساپفایر 360 تومنه . 4870 با قیمت 450 تومن ندیدم !در کل 4870 بخر.
چطوری مسعود!؟(اوضاع تیمی گویا زیاد رو به راه نیست!)
P5Q-E تائید میشه.آخرین قیمتی که داشتم 173 بود
نه اینکه اصلا مکستور نخر!(هیچ وقت مکستور نخر!)برخی مدل های مکستور اون مشکلی رو که قبلا در موردش بحث کردیم دارن
سامسونگ تائید میشه
بله هست!4870 یه گیگ رو چند روز پیش یکی از بچه ها قیمت داده بود با برند Sapphire حدود 440-450!البته برند ارزونترم هست
4870 بی رقیبه!
![]()
his هههههههههههههههه. لابد از کسی که میخاین بخرید اینو گفته که 4870 اسوس خودش رو بهتون بار کنهبا تشکر از دوستان.
من دنبال برندی بودم که اولا بهترین باشه در ثانی می خواستم این برند در شهر ما (کاشان) نمایندگی داشته باشه.
دیجیتال گارانتی و ویستا پخش 2 وارد کننده اصلی ایسوز هر 2 در کاشان نمایندگی دارن.
His نه تنها مارک پرطرفداری نیست.تو ایرانم نمایندگی نداره.
یکی از دوستان گفته بود Asus Striker II Xtream خوب از آب در نیومده.تایید میشه؟
اگه تایید میشه کدوم مدل ایسوز بهتره؟
بله His فقط دو نمایندگی در ایران داره . و در کاشان نداره
4870 his با خنک کننده iceq که بسیار عالیه هست 370
یا سمسونگ بخرید یا هیتاچی . البته بهترین هارد سیگیت هست ولی به احتمال زیاد اونم گیرتون نمیادهارد وسترن پیدا نکردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)