تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 57

نام تاپيک: •» اخبار دنیای سه بعدی

آخر فروم باز Farzad.wow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تربت حیدریه ....

پيش فرض

• بدلیل عدم تسلط کامل این هنرمند به زبان فارسی مصاحبه به زبان انگلیسی انجام شده است. آنچه می خوانید برگردان این مصاحبه است.

CGART :
    با سلام لطفا کمی در باره خودتان بگوئید؟
    سلام. من امیر صالحی هستم سالهای آغازین زندگی ام را در ایران بوده ام سپس به فرانسه رفتم و پس از آن به آمریکا. زندگی در کشورهای مختلف به من تجربه و انگیزه خوبی بخشید و از این بابت خوشحالم. حدودا هفت سال در فرانسه و باقی را تا به امروز در آمریکا سپری کردم.
    CGART : چگونه به هنر و گرافیک علاقه مند شدید و در چه رشته ای تحصیل نمودید؟
    در کودکی و در سن ده سالگی با طراحی های زیادی از قلعه و بناهای قرون وسطائی طراحی را شروع کردم کمکم دیدم که این طراحی ها توجه اطرافیانم را جلب می کند به همین خاطر زمان زیادی را برای بهتر شدن در طراحی صرف کردم وقتی در فرانسه بودم در دوران دبیرستان در کلاس های هنری شرکت کردم و از طریق آن نقاشی رنگ روغن را شروع کردم وهمچنین به مطالعه تاریخ هنر پرداختم از اینجا بود که مهارتها و دانش پایه هنر را آموخته و دنباله رو آثار اساتید بزرگ تاریخ مثل Da Vinci و Waterhouse و غیره بودم هنگامی که به آمریکا رفتم با 3D آشنا شدم و به سرعت به آن و دیگر هنرهای دیجیتال علاقهمند شدم.
    CGART : حرفه اصلی شما چیست و چطور به آن روی آوردید؟
    من در حال حاضر Concept Artist یک شرکت بازی سازی در کالیفرنیا هستم که در زمینه ایجاد محیط های مجازی فعالیت می کند.وظیفه من طراحی مفهومی اشیا ، کاراکتر ها و محیط ها است قبل از آن که 3D کارها و برنامه نویسان آنها را خلق و پرداخته کنند.من طرح های دو بعدی ای را می زنم که هنرمندان 3d کار به عنوان منبع در طراحی خود از آن استفاده کنند.من به وسیله عقدقرارداد با استدیو های مختلف Concept Art را شروع کردم و از تجربه آن استفاده کرده تا بتوانم تمام وقت خود را صرف صنعت بازی سازی کنم.
    CGART : مهمترین دانش ها و مهارت های پایه ای که برای این رشته کسب نمودید چه چیز بودند؟
    به عنوان یک Concept Artist باید از عکس های واقعی زیادی استفاده شود تا بتوان یک نقاشی واقعی و باور پذیر خلق نمود و به همین خاطر من اطلاعات زیادی راجع به معماری و همین طور مهندسی کسب کردم این دانش ها واقعا در خیلی از طراحی های محیط و اشیا به کار آمده و کار را راحت تر می کنند. برای مثال طراحی یک شی ساده Satellite Truck برای بازی Socom نیازمند ساعت ها تحقیق روی ماهواره ها و موتورهای دیزلی واقع در Truck ها بود.

CGART : چگونه وارد مراحل جدی رشته خود شدید و چگونه اولیت کار خود را گرفتید کمی درباره آن توضیح دهید؟
    اولین کار حرفه ای CG من با شرکت بازی سازی Present Creative بود . سالها پیش طی عقد قراردادهایی کار با آن را شروع کرده که باعث شد به استودیوهای دیگری چون Pop Cap و Iwin نیز راه یابم .کار من طراحی پس زمینه هایی برای بازی ها بود کاری که آن زمان خیلی برای من هیجان انگیز بود. آن موقع بیشتر کار را در خانه انجام می دادم و آنها بر اساس ساعات کاری با من حساب می کردند. به عنوان یک تازه وارد در این صنعت این شرکت های بزرگی بودند و من با تلاش زیادی برای آنها کار می کردم و یاد گرفتم که چگونه این شرکت ها را برای خود نگه دارم و در پروژه های آینده آنها نیز سهیم باشم. بدین طریق نام خوبی را در این صنعت کسب کردم که باعث شد از شرکت های بزرگ تر دعوت به کار شوم.
    CGART : دنیای CG دنیای بزرگی است به نظر شما هنرمندان چگونه باید در این عرصه قدم بردارند؟
    بله دنیای CG دنیایی پهناور و پر شاخه است به نظر من بهترین کاری که انجام می دهید این است که مرتبا خود را با تکنولوژی و منابع روز پیش ببرید.اگر در CG جدی هستید برای خریدن آخرین مدل Wacom یا سخت افزاری قوی برای رندر پول خود را پس انداز کنید. همان طور که این کار هزینه زیادی دارد وقتی به نتیجه برسد سرمایه تان باز می گردد. تا آنجا که می توانید به سایتهای CG سر بزنید و هر روز کارهای جدید و محبوب را ببینید. من تقریبا هر روز به دنبال آثار جدید افراد مختلف هستم و سعی می کنم تکنیک های جدید را از آثار آنها بیاموزم.

CGART : در CG به چه چیز بیشتر از همه علاقه مند هستید و بزرگ ترین رویایتان چیست؟
    خیلی چیزها در CG هست که به آن علاقه دارم ،اما بهترین قسمت کار این است که کار خود را در پروژه های بزرگ ببینید و بازخوردهای آن به گوشتان برسد. به عنوان یک Concept Artist خیلی از اوقات یک بازی کامپیوتری از روی طرح هایی که شما طراحی کرده اید ساخته می شود که وقتی کامل شده آن را ببینید حس هیجان و رضایت زیادی به همراه دارد. بزرگ ترین رویای من حضور در یک فیلم هالیوودی به عنوان Matte Painter است که اگر همه چیز به خوبی پیش برود امسال به آن میرسم.

CGART :
    دوست دارم یکی از اولین کارهاتون را ببینم . کمی در مورد آن توضیح دهید؟
    اولین رنگ آمیزی دیجیتال کامل من اثر Queen Amidala از فیلم Star Wars : Episode 1 بود. بعد از این که بر ای خودم یک Wacom کوچک خریدم می خواستم یک کاراکتر خلق کنم و پس از دیدن این فیلم به طراحی این کاراکتر روی آوردم. اینجا بود که فهمیدم چقدر تجربه و دانش پایه ای من در هنر به کمکم آمد و چقدر راحت Digital Painting را شروع کردم.این اثر با قلمو های ساده فتوشاپ طراحی شده است و تقریبا زمان زیادی از من گرفت.

CGART : امیر صالحی را نمی شناختم تا این که در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تصویری را با این اسم دیدم.دیدن اسم شما خیلی خوشحال کننده بود کمی در مورد صنعت بازی برایمان بگویید؟
    خوشحالم که آنجا کار من را دیدید، صنعت بازی سازی در آمریکا یک صنعت چند بیلیون دلاری و به سرعت در حال رشد است . اولین چیزی که در مورد آن به آن رسیدم این بود که خیلی راحت با اتمام یک پروژه کارت را از دست بدهی و از طرفی اگر تجربه نداشته باشی ورود به آن بسیار دشوار است. به همین خاطر فهمیدم که بهترین روش برای باقی ماندن در این صنعت این است که مرتبا با کارهای با کیفیت استودیوهای بازی سازی را تحت تاثیر قرار دهی برای یک Concept Artist تعداد موقیت ها خیلی زیاد نیست اما این موقعیت ها شدیدا با اهمیت و اساسی هستند.در این صنعت فرایند تولید بازی یک Pipeline نام دارد وConcept Artist در ابتدای این Pipeline حضور دارند.
    CGART :در دنیای CG چه چیز از اهمیت بیشتری برخوردار است؟ نرم افزارها،تکنیک ها،...؟
    موثر ترین عامل در CG "علاقه" است، من بدترین کامپیوتر ها و بدترین نرم افزارها را داشتم زمانی که تازه شروع به کار کردم ، اما علاقه همیشه راه را بر ای آموختن بیشتر ، تمرین و کسب مهارت هموار می کرد. همانطور که باعث ایجاد انگیزه بیشتر نیز می شد. باید کارهای خودتان را در معرض نمایش گذاشته و از حرفه ای ها بخواهید آن را نقد کنند ، اگر شما به طور صد در صد از کارخود راضی نیستید در مسیر درستی قرار دارید چرا که یک هنر مند با تجربه هیچ وقت از کار خود به طور کامل راضی نیست و دقیقا همین حس وی را در مسیر پیشرفت قرار می دهد.
    CGART : مدت زیادی است که از ایران دور هستید، آیا ارتباط خود را حفظ کرده اید؟ در مورد انیمیشن و صنعت CG در ایران چقدر می دانید؟
    درست است، از سال 1981 تا الان در ایران نبوده ام هرچند خانواده واقوامم در کرمانشاه وتهران هستند.در نظر دارم به زودی سری به ایران بزنم. خوشبختانه فکر می کنم ایران به زودی پروژههای انیمیشن موفقی را تولید کند. تکنیک و تکنولوژی لازم نیز به راحتی در دسترس ایرانی ها می باشد.

CGART :
    "من می خواهم یک CG کار موفق شوم باید چکار کنم؟" چگونه به این سوال پاسخ میدهید؟
    اولین کاری که باید بکنید این است که به یک موزه یا کتابخانه سری بزنید و با خرید کتابهایی در زمینه هنر به مطالعه هنرهای کلاسیک و مهارتهای اساتید این عرصه بپردازید. ابتدا در طراحی استاد شوید و کمکم رنگ آمیزی را شروع کنید. کلید موفقیت این است که همیشه خوب به اثری که ازآثار شما بهتر و موفق تر است بنگرید. تکنیک خودتان را جلو ببرید و همیشه به محیط اطراف ، اشیا ، شخصیت ها و ... دقت کنید و برای خودتان رنگ،نور ، ماده و ... را تحلیل کنید.
    CGART : همزمان از طریق این سایت اولین دوره مسابقات CG در ایران برگزار شد نظرتان در مورد آن چیست؟
    قبلا باید بگویم که وقتی برخی کارهایی که به سایت ارسال شده اند را بررسی می کردم خیلی خوشحال شدم که کارهایی با این کیفیت در ایران انجام می شود. برگزاری مسابقات نیز راهی بسیار کار آمد در ایجاد انگیزه و تشویق هنرمندان در پیشرفت و کسب مهارت است . کارتان عالی است!
    CGART : اگر مورد دیگری به ذهنتان می رسد از شنیدن آن خوشحال می شویم؟
    من فکر می کنم اگر یه هنرمند واقعا به CG علاقه مند است و می خواهد به عنوان رشته اصلی در آن به فعالیت بپردازد، تا وقتی که به رویایش نرسیده نباید از کار دست بکشد. موانع زیادی سر راه است اما هیچ وقت، هرگز دست از کار نکشید! گذر زمان صبر شما را با خوشحالی و احساس غرور فراوان پاسخ خواهد داد.
    CGART : از انجام این مصاحبه با شما بسیار ممنونم.به امید موفقیت و شاد کامی.
    من هم از شما خیلی ممنونم و از انجام این مصاحبه با شما بسیار خوشحال شدم.

2. 6 کاربر از Farzad.wow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alibitaraf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باسلام خدمت دوستداران انیمیشن...

خبری جدید در مورد دانشگاه گوبلینر (GOBELINS) که شیش انیمیشن جدید خودش رو در سایت قرار داد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

4. 9 کاربر از alibitaraf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3dforyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    وطن

پيش فرض

خوب من هم یه نیمچه خبر برای بچه های گرافیک کار دارم
    حتما خیلی از شماها که با برنامه های سه بعدی ساز کار می کنید با امکانات این نوع برنامه ها آشنا هستید.
    این خبر البته خبر که نمیشه گفت بیشتر برای اطلاعات اون دسته از افرادی که با بازیها سر و کار دارند و خیلی دوست دارند بدوند این بازیها رو بیشتر با چه برنامه گرافیکی تولید می کنند شاید جالب باشه. چند روز قبل که توی سایتهای خارجی گشت می زدم به این بر خوردم . بازی metal gear solid4 رو با برنامه xsi ساختن البته من چیز زیادی از اون نفهمیدم ولی می ارزه یه نگاه بندازید.

کد:

6. 11 کاربر از 3dforyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تربت حیدریه ....

پيش فرض

CGART : سلام . لطفا خودتون رو کمی معرفی کنید.
    من علی صیفوری هستم ، متولد کرمانشاه ،1360 .
    CGART : هنر را چطور شروع کردید؟و در چه رشته ای به تحصیل پرداختید؟
    هنر رو از کودکی با نقاشی آغاز کردم. ولی همیشه در کنار تحصیلات . رشته من ریاضی بوده و در دانشگاه هم در رشته فیزیک تحصیل می کردم . در حال حاضر هم در رشته ساخت multimedia (فیلم و انیمیشن) در کشور مالزی مشغول تحصیلم.
    CGART : چطور به CG علاقه مند شدید؟ چطور آن را شروع کرده و فرا گرفتید؟
    در 9 سالگی وقتی اولین کامپیوترم (ZX spectrum) رو دریافت کردم مثل خیلی علاقه من به CG از بازی شروع شد . اون موقع چالش بزرگ من درک مفهوم برنامه نویسی بود و چگونگی ایجاد CG به وسیله اون .
    CGART : تخصصتون چیست ؟ و برای این تخصص چه مهارتهای پایه ای نیاز است؟
    بیشتر به عنوان 3D generalist شناخته می شم . به غیر از rigging و animating در بقیه رشته های 3D مثل modeling ، texturing و rendering تخصصی کار می کنم.

CGART : چقدر از CG رو در تکنیک و نرم افزار می بینید؟ آیا کسی که نرم افزارها رو بخوبی کار کنه لزوما یکCG کار حرفه ای محسوب میشه؟
    اگه به CG از دید هنر نگاه بشه ، نرم افزارها کاملا نقش ابزار را خواهند داشت.به طور مثال یک نقاش باید نقاشی رو بدونه ،بعد از این مرحله می تونه media یا ابزار خودش رو انتخاب کنه . درسته که یاد گیری ابزار خودش زمان و انرژی می بره ، ولی اصل مطلب نیست.
    CGART : کمی از تکنیک خودتون برامون بگید؟
    همانطور که اشاره کردم ، تصور ذهنی اولین و پایه ای ترین مرحله کاره . یعنی قبل از هر چیز تصاویر سه بعدی کاملی رو از موضوعی که قرار اجرا بشه در ذهن ترسیم می کنم . بعدش به تکنیک های پایه (که معمولا مستقل از نرم افزار هستند) برای ساخت اجسام می پردازم و سریع ترین متد رو انتخاب می کنم . معمولا این بخش نصف بیشتر پروژه هست. بعد از این ، اجرای کار پیش می آد که تکنیک های نرم افزاری تازه خودشون رو نشون می دن و معمولا در هنرمندان مختلف بنا بر تجربشون این متدها فرق می کنه .
    CGART : در حال حاضر به چه کاری مشغول هستید؟دوست دارید در CG به کجا برسید؟ به نظرتون چقدر این رشته فضای کار داره؟
    در حال حاضر در حال نوشتن پایان نامه و انجام پروژه در رشته تحصیلیم هستم. هدف اصلی من اینه که VFX supervisor بشم . البته با انتخاب این زمینه یک مقداری از CG خواهم گرفت و بیشتر به تکنیک های سینمایی نزدیک خواهم شد . خوشبختانه به دلیل افزایش نیاز به تبلیغات و سینما ، صنعت CG به سرعت در حال رشد و توسعه هست . خبر خوب این که برای CG artist خوب همیشه کار هست . فقط کافیه خودمون رو به روز نگه داریم.
    CGART : دوست دارم یکی از کاراتون رو که خودتون علاقه مند هستید ببینم.کمی در موردش برامون توضیح بدید.
    کار مورد علاقه خودم "A Pensive Moment " هست که سال 2006 کار کردم و این کار برنده جایزه CG Exellence Award در CGOverdrive سنگاپور شد.

CGART : در این راه چه موانعی سر راهتون بود؟ چطور باهاشون کنار اومدید؟
    متاسفانه تقریبا در تمام راه با مشکل مواجه بودم : مخالفت اولیه خانواده به دلیل عدم شناخت . دیگریش نداشتن امکانات آموزشی در شهری مثل کرمانشاه بود.حتی اینترنت هم خیلی رایج نشده بود. خوشبختانه دونستن زبان انگلیسی بهم کمک کرد تا با مطالعه help نرم افزارها بتونم نیاز خودم رو برآورده کنم.
    CGART : به نظرتون یک 3D کار باید توانایی paint و کار 2D هم داشته باشه؟ بر عکسش چطور؟ رابطه این دو رو چطور تعبییر می کنید؟
    همونطور که گفتم یه visual artist (در هر زمینه ای) نیاز داره که پایه ای ترین مطالب رو در این زمینه فرا بگیره. طراحی ، پرسپکتیو و آشنایی با احجام از مهمترین مفاهیم این هنره . مسلما 3D و 2D تفکیک ناپذیرند.
    CGART : اولین موفقیت مهمتان چه بود؟
    جایزه ای که در سنگاپور گرفتم.

CGART : چرا هنوز CG در ایران اونطور که باید جایگاه خودش رو نداره؟ چرا فیلم سازان ما با CG هنوز بیگانه اند؟
    مهمترین مشکل دوستان artist در ایران نداشتن تسلط به زبان انگلیسی هست . خوشبختانه الان منابع آموزشی بسیار زیاد هستند.به جرات می تونم بگم در ایران خیلی سی دی های آموزشی راحت تر از اینجا گیر میآد. فقط کافیه که زبان رو خوب دونست. دومین مشکل نبودن اینترنت پر سرعت هست. CG و انیمیشن با تصویر و ویدئو سر و کار دارند و بدون اینترنت پر سرعت نمی توان مراجع زیادی را گرفت . دوست دارم مطالب بعدی رو در قالب مثال واقعی بیان کنم. اینجا دوست هندی دارم که نسبتا کم سن و ساله و به شدت علاقه مند به CG . روزی نیست که این دوست ما از من سوالی نکنه ، طوری که گاهی واقعا سر درد می گیرم. مشکل بزرگش هم اینه که مطالعه نمی کنه. یعنی سوالاتش فقط در حد بر طرف کردن نیاز های موقتش هستند و و هیچ وقت مطالب عمیقی نمی پرسه. من مدت کوتاهی در آلمان ، برای شرکت pixomond کار می کردم. technical director این شرکت آقای محسن موسوی (ایرانی الاصل و بزرگ شده روسیه) به من می گفت که به هر مطلبی که برخورد می کنیم باید بخونیم . مثلا می خونیم normal mapping . بهتر بریم مطالعه کنیم و ببینیم اصل ریشه این مفهوم چیه ؟
    CGART :در مورد انیمیشن چطور؟چه راهی رو پیشنهاد می کنید برای حتی میزان کمی پیشرفت؟
    باز هم مطالعه ! البته مطالعه همه جانب و نه فقط تئوری .باید خیلی تست کرد . همیشه تو کار چالش هایی پیش می آد که تا حالا بهشون برخورد نکردیم. این چالش ها ذهن ما رو بارور می کنن . سوال کردن از افراد خبره بسیار کمک می کنه ، به شرط این که جهت دار باشن و عمیق .
    CGART : چه پیشنهادی به CG کاران ایرانی دارید ؟ خوشبختانه افراد موفق و حرفه ای زیاد در این زمینه مشغول هستند...
    خوشبختانه دوستان ایرانی درک بسیار عالی نسبت به CG دارند . پیشرفت هم بسیار عالی . اگه بتونن این قدرت رو بیشتر به دنیا نشون بدن خیلی عالی تر هم می شه . challenge ها رو شرکت کنن و کارها رو بیشتر برای کنفرانس ها و نمایشگاه های بین المللی بفرستن و نشون بدن که واقعا فعال هستند.
    CGART : آیا تا به حال در صنعت بازی هم فعالیت نمودید؟ این صنعت رو چطور میبینید؟ در ایران چطور؟
    خیر ! ولی در ایران دوستانی دارم که در این زمینه دارن بسیار خوب کار می کنن و امید دارم که به زودی کارای خوبی ازشون ببینیم.
    CGART : مدتی پیش در این سایت موفق به برگزاری اولین دوره مسابقات CG شدیم. نظرتون در این مورد چیست؟
    مسابقه و رقابت همیشه سازنده است . خیلی از پرتال های CG در دنیا این کار رو می کنن . به شخصه خیلی خوشحال شدم که دیدم حرکتی از طرف دوستان داخل ایران داره انجام می شه که هماهنگ با بقیه دنیاست.
    CGART : ممنون از اینکه دعوت ما رو پذیرفتید . شاد و موفق باشید.

8. 10 کاربر از Farzad.wow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...
    این خبری رو که نشــون میدم خیــلی جدید نیــست
    ولی شاید بعضــــــی ها نــــشنیده باشـــــن......
    انیمیشن جدید پیکسار و دیزنی به نام آپ قراره توی
    29 ماه می بیاد یعنی حدود شیش هفت ماه دیگه..

ایـــــن هم چند تا عــــکس از تیزر این انیمیــــشن..

Last edited by alibitaraf; 13-12-2008 at 07:04.

10. 9 کاربر از alibitaraf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SSS_HHH_OOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض دعوا در cg

خوب تو دنیای سه بعدی هم بالاخره دعوا راه میافته...البته اینبار دعوای قوم و قبیله ای.....
    دعوا سر یه عکس هست که تو cgsocity قرار داده شده...
    خیلی از آمریکایی ها این عکس رو نژاد پرستانه خوندن...خیلی ها شروع به تحقیر سازنده اش کردن...
    مثلا یکی نوشته بود: "سازنده این تصویر از یه کشوری هست که هیچکس نمیشناسه...یه کشوری که هیچکس در موردش عکسی نمیسازه..کشوری که برای کسی مهم نیست...ولی کشور ما مهمه براش..چون همه سرگرمیهای اونا از کشور ماست."
    خیلی جالب هست که این عکس تو گالری بهترینهای cgsocity هم رفته....
    البته یکی از مسئولای سایت نوشته بود :
    " هر کسی شروع کنه به گفتن اینکه "کشور من از کشور تو بهتره" برای مدت نامحدودی بن میشه.این عکس یه اثر هنری هست و اگه شما نمیتونید باهاش کنار بیاید پس باید بدونید هنر چیزی نیست برای شما که وقتتون رو بذارید و برید دنبالش."

حالا این قضیه به سایتهای دیگه هم کشیده شده...
    سایت 3dm3 شروع به اعتراض به این اثر هنری کرده..

اسم عکس "American Beauty" هست.سازنده هم از کشور Slovakia هست.

لینک عکس :

کد:
    لینک تاپیک :

کد:
    لینک اعتراض سایت 3dm3 :

کد:

12. 9 کاربر از SSS_HHH_OOO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انیمیشنهایی که در سال ۲۰۰۹ اکران خواهند شد

سایت رسمی مجله ی لس آنجلس تایمز تصاویر و توضیحاتی را در مورد فیلمهایی که در سال 2009
    اکران خواهند شد منتشر کرده است . تعدادی از این فیلمها طبیعتا فیلمــهای انیمشن هســــتند که
    البته فقط بخشی از انیمیشنهای سال 2009 را در بر میگیرند. به نقل از سایت لس آنجلس تـــــایمز به
    معرفی این فیلمهای انیمیشن می پردازیم :

The Princess & The Frog " شاهزاده خانم و قورباغه" نخستین فیلم دوبعدی دیزنی پس از چندین سال
    که خیلی ها بی صبرانه در انتظار دیدنش هستند.فـــــیلم برداشتی معاصر و امروزی از یک داســـــتان
    کلاسیک است. کارگردانان فیلم ران کلمنتس Ron Clements و جان ماسـکر John Musker هســـــــتند.
    تاریخ اکران: 25 دسامبر

$9:99 یک فیلم استاپ موشن که ارزشی برابر با نه دلار و نود ونه سنت را برای زندگی تعیین می کند!
    فیــلمنامه ی این فـــیلم را اتگار کرت Etgar Keret نوشـــته است و کارگــردانی آن بر عهده تاتیا روزنتال
    Tatia Rosenthal بوده است. تاریخ نمایش :سوم آوریل

'Monsters vs. Aliens' هیولاها در برابر بیگانگان - رئیس جمهور ( امریکا لابد!) از گروهی از
    هیـــولاهای جــورواجور که در یـــک مکان مخفـی متعلق به دولت نگـــهداری مـــی شوند
    درخواست کمک میکند تا از کشور و جهان در برابر حمـله یک روبــــات عظـیم الجثه فـضای
    ی محافــظت کنند. فـیلم محصـولی است از کمپانی پارامونت و به کارگردانـــی راب لترمن
    Rob Letterman . تاریخ اکران: 27 مارچ

Cloudy With a Chance of Meatballs ابری با احتمال کوفته قلقلی!-فیلمی بر گرفته از یک کتاب قصه
    کودکان به همـین نام که در بـــاره ی سرزمیــنی است که در آن از ابرها بــجای باران،خوراکی می بارد!
    نویــسـنده و کارگـــردان : کریـــس مــیلر Chris Miller و فــیــل لــــــرد Phil Lord - محــصـول مشــترک
    کلمبیا و سونی پیکچرز. تاریخ اکران 18 سپتامبر

نیازی به توضـیح نـدارد. سـومین قســـمت از مجموعه ی بســـیار موفق عصـــر یــــخی، ایــــنبار با نــــام
    Ice Age: Dawn of the Dinosaurs ، محصولی از کمپانی فاکس که در تاریخ اول جولای اکران خواهد شد.

coraline - یک استاپ موشن خارق العاده که مسلما شگفتی ساز خواهد بود.بر اسا کتابی به همین نام ،
    محصولی از استودیوی فوکوس فیچرز و به کارگردانی هنری سلیکHenry Selick

مترجم:مهبد بذرافشان
    سایت:
    کد:

14. 14 کاربر از alibitaraf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض آغاز صدا گذاری انیمیشن "تهران 1500"

مهرداد رئيسي مدير دوبلاژ اين انيميشن در گفت‌وگو با خبرنگار سينمايي ايسنا گفت: به جز بازيگران اصلي نظير هديه تهراني،
    بهرام رادان و مهران مديري كه صدا و تصويرشان جدا گرفته مي‌شود، حدود 40 نقش ديگر هم وجود دارد كه صداي آن‌ها توسط انجمن گويندگان جوان گرفته مي‌شود.
    وي افزود: بهرام عظيمي به عنوان كارگردان اين كار تمام تجارب موفق سال‌هاي اخير را روي اين انيميشن گذاشته
    و صحنه‌ها و كاركترهاي بي‌نظيري خلق كرده است. ما هم از بهترين گويندگان‌مان براي صداگذاري اين اثر استفاده خواهيم كرد.
    رئيسي با اشاره به حضور شخصيت‌هاي «ربات» در اين فيلم گفت: براي اين‌كه صداي اين ربات‌ها متفاوت باشد
    به دنبال راه‌حلي بوديم كه در نهايت مخلوطي از افكت و نوع اداي كلمات توسط آن‌ها بهره خواهيم گرفت.
    مهرداد رئيسي در اين فيلم در نقش كاركتري به نام اصغر آقا به ايفاي نقش خواهد پرداخت.
    بنابر اعلام رييس انجمن گويندگان جوان با استارت ضبط صداهاي انيميشن سينماي تهران 1500 از هفته آينده استوديوهاي شيشه‌اي انجمن گويندگان نيز افتتاح مي‌شود.
    وي همچنين از تصويب قانون ممنوعيت استعمال دخانيات در استوديوها و دفتر انجمن خبر داد
    و گفت: با توجه به عضويت انجمن در جامعه مبارزه با استعمال دخانيات، روز گذشته اين قانون در مجمع عمومي تصويب شد تا بهانه‌اي براي سلامت بيشتر گويندگان باشد.

16. 7 کاربر از SSS_HHH_OOO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تربت حیدریه ....

پيش فرض

CGART : با سلام، لطفا کمی خود را برای خوانندگان معرفی کنید.
    سهیل دانش اشراقی، متولد سال 62 تهران.
    CGART : چطور به هنر علاقه مند شدید؟ از کجا شروع کردید؟
    خب، تقریبا از 2 سالی نقاشی را مثل خیلی ها از دیوارهای خونه شروع کردم، اما فرقش این بود که کسی جلو من رو نمی گرفت و والدینم حتی چهارپایه هم زیر پام گذاشتن. وقتی 13 ساله بودم شدیدن علاقه به سینما و make-up داشتم و می خواستم در این رشته تحصیل کنم، اما ناخودآگاه به سوی کاریکاتور کشیدن سوق داده شدم و چند جایزه بین المللی هم گرفتم، اما ادامه ندادم و سراغ کمیک استریپ رفتم و بعد هم concept design و تصویرسازی برای سینما، انیمیشن و بازی.
    CGART : در چه رشته یا رشته هایی به تحصیل پرداختید؟
    دوران هنرستان رو در رشته گرافیک، و دانشگاه هم کارشناسی گرافیک دانشکده هنرهای زیبا، دانشگاه تهران.
    CGART : در چه شاخه ای تخصص دارید؟ و فراگیری این تخصص براتون چطور بوده است؟
    البته بالا هم اشاره ای کردم با کاریکاتور شروع کردم، بعد طراحی کمیک استریپ برای مجلات، و در حال حاظر خوب سعی کردم کمی به کارم هدف بدم، تقریبا می شه گفت طراحی concept کاراکتر و فضا و story board تنها کاری که انجام می دم، برای انیمیشن، سینما و اخیرا video game .

CGART : چطور به cg علاقه مند شده و آنرا چطور شروع کردید؟ بیشتر به انجام چه نوع کارهایی در cg می پردازید؟
    تقریبا فکر می کنم وقتی با کتابهای کمیک marvel و DC و غیره آشنا شدم، چون رنگ آمیزی اونها در اون زمان تازه دیجیتال شده بود، من به همراه دو تا از دوستانم گروهی تشکیل داده بودیم به نام "Enkidu" که با هم کار کمیک طراحی مربوط به اون انجام می دادیم نمایشگاه برگزار می کردیم. نمی دونم، فکر کنم سالهای 77-78 بود، اما کسی کار دیجیتال نمی کرد، البته من اون موقع با اکثر وسایل دستی مثل acrylic، ecolin و آبرنگ کار می کردم. خوب فتوشاپ هم بود و می شد تست زد، و کم کم اکثر کارهام دیجیتالی شد. ولی یادمه ما جزو اولین کسایی بودیم که تو ایران این به صورت جدی انجام دادیم، اون دو تا دوستم هم محمد تکلی و امیرحسین ابندین بودن. الان تقریبا اکثر رنگ آمیزی ها حتی طرح های اولیه بازی هم بصورت cg، و خب طراحی را هیچوقت ترک نمی کنم، و همیشه برای فکر کردن ایده پردازی باید با مداد کاغذ طراحی کنم.

CGART : به عنوان یه طراح موفق، خلق یک اثرتان شامل چه مراحلی است؟
    کاملا بستگی به اون کار داره که برای چه منظوری، اما یک نقاشی دیجیتال یا یک طرح رنگی، اول باید اتود زده بشه، با مداد و یا دیجیتال. به ترکیب بندی و نوع زاویه دید دقت بشه، اگه برای استفاده خاص مثل بازی ویدویی باشه که خیلی مهمه، باید حتما جزئیات با دقت بهش توجه بشه چون مدل سازها باید عین اون رو بسازن بعد از اون رنگ آمیزی در یک نرم افزار مخصوص این کار البته، می تونه پایه کار ما بصورت سه بعدی هم باشه که اصلا مشکلی نیست. استفاده از عکس و بافت هم لازمه بعضی جاها و ...
    CGART : کمی در مورد بازار کاری صحبت کنیم. چه مقدار از بازار کار پتانسیل جذب هنر و تخصصتون را دارد؟ هم بازارهای خارج هم داخل.
    خوب ببینید، اصولا کار کردن و مخصوصا کار خوب بدست آوردن خیلی آسون نیست، هر جای دنیا که باشید باید خودتون رو ثابت کنید و نشون بدید که می تونید! از نظر مالی هم نباید نگران بود وقتی کارتون خوب باشه پولم خوبه. متاسفانه من بعضی از دستان رو میببینم که هنوز یک کار حرفه ای نکرده قیمت های خیلی بالا می دن، باید پله پله پیش رفت، کارهای خوب با موقعیت های خوب را با دقت قبول کرد حتی اگه پولش زیاد خوب نباشه. البته این همیشه تو ایران مشکله، چون قیمت درست و ثابتی برای این کار نیست، هر کس کار و قیمت خودش رو داره . اما من خودم واقعا مشتاقم طراح ها دور هم جمع بشن و قیمت رو ثابت کنن، و تعیین قیمت برای هر نوع طراحی و کار .
    بازارهای خارج هم خوب اگه بشه به صورت freelance کار کرد، البته اگه آمریکا باشه، خوب تحریم شدیم، نمی تونن پول بفرستن، پس کار رو از دست دادیم!!!

CGART :
    اولین اثری که خیلی به دل خودتون چسبید کدوم اثرتون بود؟ کمی در موردش توضیح دهید.
    اوه، خیلی سخته، من اکثرا وقتی در حال انجام یک کار هستم خیلی دوستش دارم و خیلی مشتاقم بدونم وقتی تمومش کنم چطور می شه، انگار خودم اون رو نمی کشم و یکی دیگه داره طراحی می کنه و من تماشا می کنم، اما وقتی تموم شد، دیگه اون جذابیت رو برام نداره، و باز کار بعدی شروع می شه!
    CGART : و موفق ترین اثرتون؟ چه از دید هنری چه از دید کاربردی؟
    اول بذارید این قضیه کاربردی و هنری رو حل کنم، چن من زیاد به این قضیه فکر نمی کنم. شما صنعت بازی های ویدئویی ، سینما و انیمیشن را انتخاب کردید هدف مشخصه، می تونه کار شما دارای ارزش های هنری هم باشه، اما باید به تفریح سرگرمی هم فکر کرد چون مهمترین هدف این نوع صنعت ها اول سرگرمی هست!
    من فکر می کنم پوستر بازی soushiant و اثر پهلوانان و پوستر تاتر کردگدن ( به کارگردانی فرهاد آییش) که البته این آخری از نظر مردم مورد توجه بود!

CGART : به چه نرم افزارهایی مسلط هستید؟ و تسلط به نرم افزار رو چند درصد از کار می دونید؟
    به فتو شاپ و paitner برای نقاشی دیجیتال در حد لازم مسلط هستم. خوب ابزار شما هر چی باشه : مداد، قلمو، نرم افزار، آبرنگ، ecolin و ... باید بهش مسلط باشید تا بتونید چیزی که توی ذهنتونه به بهترین نحو پیدا کنید. هر حرفه ای ابزار خودش رو داره و هر کس در هر حرفه باید بهترین آشنایی رو با ابزار خودش و همچنین ابزارهای موجود و در ارتباط با کار خودش داشته باشه.
    CGART : چطور وارد صنعت بازی شدید؟ آینده آن را چطور پیش بینی می کنید؟
    خوب کاملا اتفاقی، البته من قبلش کاراکتر و فضا برای انیمیشن و سینما طراحی کرده بودم، اما تقریبا 1 سال طول کشید تا بفهمم که خیلی بین طراحی برای اون ها و بازی های ویدئویی فرق هست. و می شه گفت تجربه کردن سعی و خطا و اشتباه باعث شد یاد بگیرم.
    آینده صنعت بازی در ایران خوب به نظر می آد، اما ببینید، اینجا یه رسم هست، و اونم اینکه یک چیزی مد می شه، مثلا انیمیشن، گرافیک و ... بعد یهو می بینید همه انیماتور می شن، همه گرافیست می شن، اگه بخواد مد بشه و مثل انیمیشن که واقعا اوضاع اون خرابه و اصلا هیچ امیدی به آیندش در ایران نیست پیش بره، نمی دونم شاید خوب نباشه. اما با یک مدیریت خوب می شه آینده خوبی رو پیش بینی کرد!! اینو بگم که اگرچه هنرمندان خیلی خوب در ایران کار می کنن، اما واقعا تعدادشون نسبت به جمعیت و نیاز این کشور خیلی کم.واقعا نمی دونم این برمی گرده به چه چیزی؟

CGART :
    تا به حال در چه پروژه هایی به فعالیت پرداختید؟ و کار شما در این پروژه ها چه بوده است؟
    چون الان خیلی وقته که کار اصلی من طراحی فضا و کاراکتر، این نمونه ها رو فقط می گم:
    - انیمیشن سینمایی " سفر به سرزمین دور"، طراحی story board .
    -انیمیشن جمشید و خورشید، طراحی نور و رنگ و فضا و پوستر.
    - انیمیشن " Ariostory board و پوستر.
    - انیمیشن " باران"،concept و فضا.
    - فیلم سینمایی " راه ابریشم آبی" (محمد بزرگ نیا)، طراحی فضا
    - پارک بازی سپاد مشهد، طراحی فضا و کاراکتر.
    - بازی ویدئویی " soushiant" و " گرشاسب" ، کارگردان هنری، طراحی فضا و کاراکتر، ساخت موزیک بازی.
    و خوب خیلی پروژه های انیمیشن که یا به صورت سریال و یا سینمایی بوده!
    CGART : به نظرتون مشکل کار این صنایع در ایران چیست؟ برای برطرف کردنش چه پیشنهادی دارید؟
    مشکل اصلی همون کمبود متخصص در هر رشته ای، نمی گم که نیست، خیلی کمه! کلاس های آموزشی، آموزش ها، دی وی دی ها، کارگاه و خیلی چیزای دیگه که اطلاع رسانی بشه، به خیلی ها که حتی نمی دونن دوست دارن این چیزا رو یا نه، تا بعضی استعدادهای پایین کشف بشه.برای نمونه به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و گروه Massive black نگاه کنید، چطور با برپایی نمایشگاه، کارگاه و جمع شدن دور هم پیش رفت می کنن و استعدادها رو کشف می کنن.
    CGART : اگر تیم ایده آل و امکانات کافی در اختیارتان باشد اولین کاری که می کنید چیست؟
    همیشه آرزوم ساخت فیلم بوده، که البته شاید خیلی سخت بشه این روزها. اولین کاری که انجام بدم اینه که یک فیلم با موضوع اسطوره و ایران باستان بسازم.
    CGART : بزرگترین افتخار و بزرگترین آرزوتون؟
    افتخار خاصی شاید نباشه، اما برام این مهم که شاید تونستم یک کار تو ایران انجام بدم به همراه بعضی از دوستان. اما خیلی کوچیک، و در مقابل کارهای بزرگ غربی ها واقعا هیچه!
    و آرزو همیشه تغییر می کنه با سن و سال و پله پیشرفت، اما مهمترین آرزوم اینه که هیچ وقت راکد و ثابت باقی نمونن در یکجا (منظور توی حرفه و زندگی) و همیشه در حال حرکت و یاد گیری باشم.

CGART : به غیر از طراحی و فعالیت در این شاخه به چه کارهای دیگری می پردازید؟ و مطالعه و تحقیق در چه مباحثی را برای کارتون مفید می دونید؟ در کنار کار طراحی، فعالیت در زمینه موزیک هم دارم، با افراد مختلفی کار کردم و کنسزت هم داشتم. گروه progressive metal رو هم تاسیس کردیم به اسم vispard. و همچنین اخیرا یه سی دی به نام " 6 جهت" ( آهنگ سازی : علی بلبلی) منتشر شد که موزیک تلفیقی، و من در اون آلبوم قطعاتی رو خوندم، و گیتار باس و الکتریک هم نواختم. و همچنین ساختن آهنگ برای بازی ویدویی soshiant و گرشاسب رو هم انجام می دم.
    من اصولا هر چیزی رو سعی می کنم بخونم، اما خوب داستان رو بیشتر دوست دارم. برای کار و حرفه، مطالعه تاریخ اسطوره ها، و همچنین دونستن آثار باستانی و دقت به هر هنر و زمینه تاریخ اون خیلی برام مهم بوده.
    CGART : چه توصیه ای برای طراحان، انیماتورها و علاقه مندان در این رشته دارید؟
    تنها چیزی که می تونم بگم اینه که کار کنید، خیلی زیاد و از کاری که می کنید در مرحله های اول خوشحال و شاد نباشید و دچار توهم نشید، همیشه هدف های خیلی بالاتر رو در نظر بگیرید و اینکه با همکاران و هنرمندان دیگه دشمنی نداشته باشید، ببینید، خارجی ها همه باهم دوستن همه هم رو قبول دارن و برای هم تبلیغ می کنن، این باعث پیشرفت و رقابت می شه! دوستی!
    CGART : نظرتن در مورد مسابقات cg چیست؟ آیا این مسابقات می تونن در ایران مفید باشند؟
    مطمئنا ! من اولین کسی هستم که تو این مسابقات شرکت کنم. اما باید با اسپانسر های خوب و قدرتمند وارد عمل شد، تا انگیزه به وجود بیاید و بشه، بهتر روی مسابقه تبلیغ کرد.
    CGART : چه پیغامی با مدیران، دست اندرکاران و برنامه ریزان صنعت انیمیشن و بازی ایران دارید؟
    خسته نباشید. پیامی نیست، فکر کنم دارن کار خودشون رو می کنن، و ادامه خواهند داد، ما هم کار خودمون رو می کنیم!! اما باید از بنیاد ملی بازی ها که تازه تاسیس هم هست تشکر کرد، چون تا اینجا که خوب داره پیش می ره و امیدوارم با دقت نظر بیشتر که حتما خواهد بود به پیشرفت صنعت بازی ویدئویی کمک کنن!
    CGART : از اینکه وقتتون رو به ما دادید بسیار ممنونم. براتون آرزوی موفقیت های بیشتری رو دارم.
    من هم تشکر می کنم و به امید موفقیت و پیشرفت همه ما جوان ها.

18. 5 کاربر از Farzad.wow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض 00امکانات جدیدی 3ds max Design 2010

سلام
    من امروز اینا رو دیدم کلی لذت بردم
    مکس اصا تو مدلسازی خیلی عوض شده یهو
    امکانات خیلی زیادی بهش اضافه شده
    امکانات انتخاب لوپ و رینگ خیلی خیلی پیشرفت کردن
    اصا یه چیز عجیبی شده...این لینکها رو تو یو تیوب ببینید
    تازه این مکس دیزاین هست... و فقط امکانات مدلسازیش پیشرفت کردن
    مکس اصلی هنوز چیزی ازش نیومده و اون دیگه معلوم نیست چی میخواد بشه...

دی کل بگم که مدلسازی فوق العده توش قشنگ و بهتر شده

غیر از مدلسازی رندر هم کلی تغییر کرده
    کلی امکانات جدید به رندر منتال ری اضافه شده

و از همه اینا جالب تر امکانات ریل تایم مکس هست
    غیز ار اون سایه ها که قبلا بود سایه ها ambient occlusion هست که تو ریل تایم میتونید اضافه کنیدش
    و امکان دیدن سایه های نرم و area تو محیط
    امکان مشاهده متریال تو ویوپورت...تقریبا کامل..
    استفاده از exposure ها توی ویوپورت که باعث میشه بدون تست رندر شما میزان رنگ و نور تصویرتون رو تنظیم کنید

اضافه شدن امکان material explorer که کار رو برای کنترل متریال های صحنه راحت کرده

تو فیلم دوم از امکانات ریل تایم
    نگا کنید....یه دی لایت میذاره
    بعد که ساعت عوض میکنه همزمان ویوپورت هم نور و سایه ها رو خیلی طبیعی عوض میکنه
    مث رندر میمونه

امکان review اضافه شده که خیلی عالیه باید فیلمش رو ببینید
    و کلی امکانات دیگه

شکل مکس هم کلا عوض شده...یعنی خیلی چیزاش تغییر کرده
    بالای صفحه یه جور دیگه شده..

من دیگه طاقت ندارم صبر کنم...کی میاد این پس؟

خودتون ببینید :

امکانات مدلسازی :

کد:
    امکانات رندر:

کد:
    امکانات ریل تایم:
    کد:
    کد:
    امکانات review :

کد:
    امکانات جدید متریال اکسپلورر:

کد:

خلاصه بگم که مکس خدا شده اساسی..
    من همیشه دوسش دارم مکسو...

با تشکر از سارینا به خاطر نشون دادن این ویدیو به من...

20. این کاربر از SSS_HHH_OOO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •