ممنون از همه ي دوستان
راستش من گيج شدم
پرطرفدارترين زبان كدومه؟
ممنون از همه ي دوستان
راستش من گيج شدم
پرطرفدارترين زبان كدومه؟
دوست عزيز اگر ميخواي در برنامه نويسي حرفه اي شوي بايد يك زباني را انتخاب كنيد كه قدرتمند و كامل باشد ....
#c بهترين است .. چرا ؟ 1-ساده است - قدرتمند و انعطاف پذير - امروزي - شي گرا است { ديگر زبانها خاصيت شي گرايي دارند اما سي شارپ شي گرا متولد شد }.....
در كل اگر ميخواهي برنامه تحت وب و ويندوز بنويسيد شك نكنيد كه سي شارپ بهترين زبان است ...
در مورد مدت زمان يادگيري هم بايد بگم كه اين به علاقه و پشت كار شما بستگي داره ... چون از روي هوس كسي تا به حال برنامه نويس خوبي نشده ..برنامه نويسي قدرت تخيل بالا و علاقه و عشق و تمرين زياد لازم دارد .... پس بايد براي حرفه اي شدن ماهها و سالها تلاش كرد و تمرين كرد ...
حال انتخاب با خود شماست دوست عزيز....
ممنون
c# همون c++ هست؟
لطفا براي c# يه كتاب خوب براي من صفر كيلومتر معرفي كنيد
2 تا سوال :
1-آيا واسه يادگيري c بايد الگوريتم فلوچارت رو ياد بگيرم؟
2-اين زبان هم براي وب و هم ويندوز هست؟يعني مثلا ميشه باهاش هم سايت طراحي كرد و هم يه نرم افزار حرفه اي نوشت؟
نه دوست عزیز تا اونجایی که ما میدونیم c++ با سی شارپ فرق فوکوله!!!
ببینید مساله اینه که زبان سی شارپ فقط مال ویندوز هستش ولی یه برنامه نویس خوب کسی هستش که رو همه پلت فرم ها برنامه بنویسه حالا شما اگه می خوای تازه شروع کنی اول از یه زبان سبک مثل پاسکال شروع کن بعد که با قواعد برنامه نویسی آشنا شدی خودت انتخاب کن که سی شارپ یاد بگیری یا c++
نظر آقای cdcenter درسته!ولی نظر من اینه که اگه می خوای فقط رو ویندوز برنامه بنویسی ویژوال استودیو دات نت رو یاد بگیر
و اگر هم می خوای برای همه جور پلتفرمی برنامه بنویسی c++
ممنوننه دوست عزیز تا اونجایی که ما میدونیم c++ با سی شارپ فرق فوکوله!!!
ببینید مساله اینه که زبان سی شارپ فقط مال ویندوز هستش ولی یه برنامه نویس خوب کسی هستش که رو همه پلت فرم ها برنامه بنویسه حالا شما اگه می خوای تازه شروع کنی اول از یه زبان سبک مثل پاسکال شروع کن بعد که با قواعد برنامه نویسی آشنا شدی خودت انتخاب کن که سی شارپ یاد بگیری یا c++
نظر آقای cdcenter درسته!ولی نظر من اینه که اگه می خوای فقط رو ویندوز برنامه بنویسی ویژوال استودیو دات نت رو یاد بگیر
و اگر هم می خوای برای همه جور پلتفرمی برنامه بنویسی c++
گيج ميشويم!!!!!!!!!!!!!!
بازم نفهميدم يه زبان همه فن حريف چيه؟
#C یاد بگیر، برای کتابم اگر زبانت خوبه Wrox Beginning Visual C# 2008 رو بخون کتاب خوبیه . بعدشم Professional همین کتاب رو بخون . این دوتا کتاب رو خوب یاد بگیری یه برنامه نویس خوب و حرفه ای میشی .
منبع فارسي خوب چي سراغ داري؟#c یاد بگیر، برای کتابم اگر زبانت خوبه wrox beginning visual c# 2008 رو بخون کتاب خوبیه . بعدشم professional همین کتاب رو بخون . این دوتا کتاب رو خوب یاد بگیری یه برنامه نویس خوب و حرفه ای میشی .
منبع فارسي خوب چي سراغ داري؟#c یاد بگیر، برای کتابم اگر زبانت خوبه wrox beginning visual c# 2008 رو بخون کتاب خوبیه . بعدشم professional همین کتاب رو بخون . این دوتا کتاب رو خوب یاد بگیری یه برنامه نویس خوب و حرفه ای میشی .
دوست عزیز منبع فارسی خوب پیدا نمیشه ولی شما می تونی کتاب های آقای جعفر نژاد قمی رو بخونی اونا خوبن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم نظر من:
یک طرز تفکری وجود دارد که cها نسخه های پشت سر هم اند و یه چیزایی فقط بشون اضافه شده، در حالی اینطور نیست. یه مثال میزنم: در c برای چاپ متن از یه دستور خاص بنام printf استفاده میکنید در حالی که بعد از یادگیری کامل این زبان میای تو ++c و میبینی که شده cout و در ادامه احساس گیجی می کنی (البته اگر c رو تا تهش بری و بعد بری سراغ دو مثبت). منتها ساختار همونه یعنی اگر اونجا دستور for بود اینجا هم همونه و با یک ویژگی های بیشتر (مثلا میتونی چند متغیرو بندازی تو حلقه).
در کل من به شما ++c رو معرفی می کنم و در مورد منبع فارسی هم با همون منبع فوق که دوستمون معرفی کرد یعنی آقای مهندس عین الله جعفر نژاد قمی شروع کنید.
مطمئن باش اگه یادش بگیری بقیه زبونا مثل موم تو دستته، فقط همت میخواد که دنبالشو بگیری.
ابزار کار هم برای شروع "ویژوال استودیو 6" که داشته باشی بسه، توش ++c وجود داره و c رو هم پشتیبانی می کنه
ضمن اینکه اگر از انگیزه و استعداد و پشتکار بگزیریم خود فرد هم باید یه سری ویژگی ها رو داشته باشه، مثلا دانستن ریاضی کاربردی (نه اینکه بری حل حد های مبهم رو یاد بگیری) یا از همه مهمتر داشتن قوه تخیل (مثلا در بحث متغیر های چند بعدی که دوستان می دونن که از بعد سوم به بعد چی میشه...)
در پایان اینو میگم آخر یا بقول معروف اند زبونا سیه مثلا کسی که می خواد برنامه ای بنویسه که با سخت افزار کار کنه الزاما باید بره سراغ و اینکه c زبانی است که هیچ چیزی در آن بیهوده ساخته نمی شود و هدر نمیره. زبان حافظه است و مدیریت خاص بر روی آن انجام می دهید. در کل c زبانی است که با آن کارت رو راه می اندازی (مشکلاتت رو باش بر طرف می کنی)
اگر هم می خوای برنامه نویس شی و c برات سخته برو "ویژوال بیسیک" رو یاد بگیر
موفق باشی
محمد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)