سلام.
من بی صبرانه منتظر این پردازندها بودم!!!
علت این که هنوز یک سیستم خوب هم برای خودم دست و پا نکردم این بود.
واقعا خبر خوشحال کننده ای بود.
ممنون.
سلام.
من بی صبرانه منتظر این پردازندها بودم!!!
علت این که هنوز یک سیستم خوب هم برای خودم دست و پا نکردم این بود.
واقعا خبر خوشحال کننده ای بود.
ممنون.
به نظر من در حد انتظار ظاهر نشد یعنی من خودم حداقل انتظار بیشتری داشتم، میشه گفت ادامه دهنده راه همون پردازنده های Core 2 هست و مثل زمانی که اینتل معماری Core رو، رو کرد تحولی ایجاد نکرده . البته اینتل خیلی هم نیاز به تحول نداشت، چون حتی بدون این پیشرفت هم، معماری برتری رو تو بازار داشت حالا باید دید AMD با Phenom II چیکار میکنه . فعلا ما تو ایرانم فقط میتونیم رو مدل core i7 920 حساب باز کنیم که چون دو مدل دیگه خیلی گرون هستن و فکر نکنم کسی طرفشون بره .
Last edited by milky way; 17-11-2008 at 14:54.
دوست عزيزم اين پردازنده ها از نظر معماری خيلی قدرتمند هستند اما متاسفانه هنوز نرم افزار ها و حتی سيستم عامل ها هم نميتونن از توانايی های اين پردازنده ها استفاده کنن دليل براورده نشدن انتظار شما فکر ميکنم همين باشه اما مطمئن باشيد تا دو سال آينده اين مشکل حل خواهد شد ...
ها چی میگی !!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمتهای خود سی پی یو و مادربوردهاش خیلی بالاس !!!!
در کل الان نیازی به ارائه این تکنولوژی نبود ! فقط برای در دست گرفتن بازار و نا امید کردن رقبایی مثل Amd به نظر ارائه شده !
عیبش اینه که قیمتش خیلی بالاست . البته یه چند ماهی بگذره پایین میادش.
دوست عزیز عکس مینبورد هایی که گذاشتی فقط 3 تاش X58 هست و مربوط به Core i7 بقیش مینبورد معمولی و قدیمیتره و ربطی به Core i7 نداره (اولی، دومی و سومی معمولیه) .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)