تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: فروش رسمی پردازنده های اینتل Core i7 تا ساعاتی دیگر اغاز می شود

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

سلام.

من بی صبرانه منتظر این پردازندها بودم!!!
    علت این که هنوز یک سیستم خوب هم برای خودم دست و پا نکردم این بود.
    واقعا خبر خوشحال کننده ای بود.

ممنون.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من در حد انتظار ظاهر نشد یعنی من خودم حداقل انتظار بیشتری داشتم، میشه گفت ادامه دهنده راه همون پردازنده های Core 2 هست و مثل زمانی که اینتل معماری Core رو، رو کرد تحولی ایجاد نکرده . البته اینتل خیلی هم نیاز به تحول نداشت، چون حتی بدون این پیشرفت هم، معماری برتری رو تو بازار داشت حالا باید دید AMD با Phenom II چیکار میکنه . فعلا ما تو ایرانم فقط میتونیم رو مدل core i7 920 حساب باز کنیم که چون دو مدل دیگه خیلی گرون هستن و فکر نکنم کسی طرفشون بره .
    Last edited by milky way; 17-11-2008 at 14:54.

3. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای HamidFULL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

به نظر من در حد انتظار ظاهر نشد یعنی من خودم حداقل انتظار بیشتری داشتم، میشه گفت ادامه دهنده راه همون پردازنده های Core 2 هست و مثل زمانی که اینتل معماری Core رو، رو کرد تحولی ایجاد نکرده . البته اینتل خیلی هم نیاز به تحول نداشت، چون حتی بدون این پیشرفت هم، معماری برتری رو تو بازار داشت حالا باید دید AMD با Phenom II چیکار میکنه . فعلا ما تو ایرانم فقط میتونیم رو مدل core i7 920 حساب باز کنیم که چون دو مدل دیگه خیلی گرون هستن و فکر نکنم کسی طرفشون بره .
    دوست عزيزم اين پردازنده ها از نظر معماری خيلی قدرتمند هستند اما متاسفانه هنوز نرم افزار ها و حتی سيستم عامل ها هم نميتونن از توانايی های اين پردازنده ها استفاده کنن دليل براورده نشدن انتظار شما فکر ميکنم همين باشه اما مطمئن باشيد تا دو سال آينده اين مشکل حل خواهد شد ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزيزم اين پردازنده ها از نظر معماری خيلی قدرتمند هستند اما متاسفانه هنوز نرم افزار ها و حتی سيستم عامل ها هم نميتونن از توانايی های اين پردازنده ها استفاده کنن دليل براورده نشدن انتظار شما فکر ميکنم همين باشه اما مطمئن باشيد تا دو سال آينده اين مشکل حل خواهد شد ...
    ها چی میگی !!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قیمتهای خود سی پی یو و مادربوردهاش خیلی بالاس !!!!

در کل الان نیازی به ارائه این تکنولوژی نبود ! فقط برای در دست گرفتن بازار و نا امید کردن رقبایی مثل Amd به نظر ارائه شده !

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عیبش اینه که قیمتش خیلی بالاست . البته یه چند ماهی بگذره پایین میادش.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با نزدیک شدن به تاریخ عرضه رسمی نسل جدید پردازنده‌های کمپانی اینتل با نام تجاری Core i7، (دو روز دیگه)

بازار مادربردهای پشتیبانی کننده از این پردازنده‌های قدرتمند نیز به شدت داغ شده است. بطوری‌که تمام کمپانی‌های فعال در ضمینه ساخت مادربرد تاکنون و قبل از عرضه رسمی پردازنده‌های Core i7 توسط اینتل مادربردهای تولیدی خود را معرفی کرده‌اند.

تمامی مادربردهای ساخته شده تاکنون نیز پر پایه چیپست X58 طراحی و آماده شده‌اند.

تصاویری از آخرین مادربرد های معرفی شده برای پردازنده های Core i7 را به شما عزیزان نمایش دهیم.

اما کمپانی DFI نیز اولین نمونه LANPARTY UT X58 را در معرض نمایش گذاشت گفته می‌شود این مادربرد توانایی ویژه‌ایی در Overclocking خواهد داشت

مادربرد معرفی شده توسط کمپانی Gigabyte که در دو مدل DQ6 و DS4 به بازار عرضه خواهد شد و از تکنولوژی Ultra Durable 3 بهره می‌برد.

مادربرد .Asus P6T Deluxe این مادربرد از 3 اسلات PCIe x16 در حالت X16 بهره می‌برد. البته این موضوع کاملا تایید نشده است ولی در صورت تایید یک گزینه عالی برای CrossFire میباشد. این ماردبرد از اسلات های PCIe x4 نیز بهره میب‌رد و همچین دارای 6 عدد پورت SATA، دو عدد پورت SATA/SAS یک عدد eSATA و FireWire2 و دو عدد Gigabit Ethernet می‌باشد.
    Foxconn نیز به تازگی اقدام به معرفی Foxconn Renaissance کرده است.
    نسخه ویژه MSI بر پایه چیپست X58 با نام MSI Eclipse که از یک LCD Poster برای نشان دادن ولتاژ های سیستم بر روی خود بهره می‌برد.8- تصویر هشتم نمایی از مادربرد قدرتمند T-Power X58 عرضه شده توسط کمپانی BioStar که مجهز به 3 درگاه PCI-Express می‌باشد.9- در آخر مادربورد رفرنس پیشنهادی توسط کمپانی اینتل با نام Intel DX58SO که آخرین تصویر متعلق به این برد است.

منبع: hotoverclock.com
    دوست عزیز عکس مینبورد هایی که گذاشتی فقط 3 تاش X58 هست و مربوط به Core i7 بقیش مینبورد معمولی و قدیمیتره و ربطی به Core i7 نداره (اولی، دومی و سومی معمولیه) .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •