باشه ریپیرش میکنم
باشه ریپیرش میکنم
اقا ریپیر کردم
درست نشد که نشد
منم چند وقت پيش همين مشكل رو داشتم و تنها كاري كه كردم اين بود اون درايو رو دوباره ساختم و بعد با يك نرم افزار ريكاور اطلاعاتشو برگردوندم و 95 درصد اطلاعاتم برگشت و فقط عكسهام يكمي با مشكل رو برو شد
این یک ریسکه
من اصلا تو شرایطی نیستم که ریسک کنم
با برنامهactive Partition Recovery مشكلت حل ميشه تمام كه نه ولي 90% رو من برگردوندم تو دي وي دي هاي سري Lord مي توني پيدا كني اگه هم نتونستي باهاش كار كني برام پيغام بزار راهنماييت مي كنم
شاهزاده خانوم تنها راه حل استفاده از برنامه های ریکاوریه که بهترینش رو بهتون معرفی کردم
منم 4 سال کلی اطلاعات جمع کردم بخاطر یه اشتباه کوچیک تمام اطلاعات 120 گیگ هاردم از بین رفت ولی با همون نرم افزار برشون گردوندم
تا حالا برنامه ای به قدرت GetDataBack ندیدم
اگه تنظیماتش رو درست انجام بدی اطلاعاتت رو بر می گردونه
احتیاج نیست درایوت رو فرمت کنی اول ریکاوری کن بعد فرمت کن
Last edited by moslem.b; 18-11-2008 at 19:32.
تا حالا برنامه ای به قدرت GetDataBack ندیدم![]()
من هم نظر moslem رو تائيد مي كنم برنامه اي مثل getdataback وجود نداره درواقع end اين كاره حجمش هم عجيب كمه !!
من بيشتر مواقع باهاش صد در صد اطلاعات رو بر مي گردونم ضمنا اين كار اصلا ريسك نيست
چون كه اگه مي خواهيد درايو f رو بر گردونيد كه روي خود f بر نمي گردنيد روي مثلا E ريكاوري مي كنيد حالا اگه از نتيجه راضي بودي مي ري سراغ فرمت درايو F با برنامه هاي پارتيشن بندي اما اگه راضي نبودي با يه نرم افزار ديگه تست مي كني
راستي يه بار ه م با KASPERSKY آپديت شده سيستمت رو چك كن منظورم از آپديت ورژن 3 سال قبل نيست ورژن 3 ساعت قبل است !!!!!
دقت کنید حتما" به توصیه ی mahramasrar2 گوش کن اگه می خوای ریکاوری کنی تو یه درایو دیگه اطلاعاتت رو کپی کن نه روی همون درایو
به نظر من اول باید بدونیم سر درایو چه بلایی اومده که غیب شده ؟ بعدا بریم ریکاوری کنیم
شمااز نرم افزارOS Selector را که بوتیبل هست استفاده کنید
و بعد از نصب این نرم افزار سیستم را بوت کنید و به قسمت منیجمنت بروید و ببینید آیا درایوتان دلت شده یا هاید شده ؟؟؟؟؟
اگر دلت شده باشه باید دوباره Create partsion کنی و بعد ریکاوری کنی . اگر هاید شده باشه می تونی برش گردونی
راستی یه چیزی یادم رفت بگم قبل از همه این کار ها
با System Restore ویندوز را به یک ماه قبل برگردون ببین درست میشه یا نه ؟
بابا به پیر به پیغمبر درایوی وجود نداره من هی به شما میگم درایوه نیست هی شما میگین بکن
دستی رو که مو نداره رو چه جوری بکنم؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)