t1900 رو من از نزدیک دیدم یه جوریه
نظر من روی W2284 F از LG هست
که 300 هستش و 22 اینچ واید
خدایییییییییش قشنگه
t1900 رو من از نزدیک دیدم یه جوریه
نظر من روی W2284 F از LG هست
که 300 هستش و 22 اینچ واید
خدایییییییییش قشنگه
اتفاقا بنظر من بزرگترين حسن t1900 زيباييشهt1900 رو من از نزدیک دیدم یه جوریه
هرچند اين يك امر كاملا سليقه ايه
قشنگ بودنش هم مهمه (صد البته سلیقه ای هم هست) ولی نه اینه فقط روی قشنگی بشه انتخاب کرد
همون طور که Actros گفت گرافیک من به درد مانیتور 22 اینچ نمیخوره! همون 19 برام خوبه فقط میخوام یه 19 بگیرم که یکی دو سال آینده لازم نشه عوضش کنم (اینجوری بگم که تا وقتی که این سیستم رو دارم دیگه مانیتور عوض نکنم)
من چیزی در مورد این مدل پیدا نکردم. آدرس سایتی صفحه ای چیزی ازش ندارید که در موردش توضیح داده باشه؟ آخه اینجا من باید دقیقاً مدلش رو سفارش بدم تا برام همونو بیارن وگرنه میره هرچی دوست داره جاش برام میاره!
پ.ن:
الان داشتم اینو سرچ میکردم: "قیمت T1900 سام سرویس" صفحه پنجمی که گوگل پیدا میکرد همین صفحه از پی سی ورد بود!
اینم لینک
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنها مشکل این مانیتور اینه که مثل مدل های سری انیکس LG از ویژگی 4x3 In Wide پشتیبانی نمی کنه!
با سلام من يه مانيتور 19 به بالا ي سامسونگ ميخوام بخرم تا سقف 300 تومن وايد نباشه براي من كيفيت و كارايي و البته طول عمر مهمه زياد دنبال زيبايي نيستم اگه بشه بجاي تلويزيون هم ازش استفاده كرد كه چه بهتر اگر هم نشد خيالي نيست دوستان اگه راهنمايي كنن ممنون ميشم![]()
Last edited by sohrablh; 23-11-2008 at 14:11.
با سلام
منم مثل شما crt داشتم امروز رفتم W1952TQ گرفتم
البته قبلش تمام پست های راجع به مونیتور رو در این فروم و چند جا دیگه خوندم و این رو انتخاب کردم ضمنا در بازار هم گشتم و تقریبا تمام مدل ها رو دیدم t1900 سامسونگ رو هم دیدم و زیاد به دلم نچسبید یعنی از نظر من به عنوان یه کاربر که اینها رو کنار هم دیدم رنگ های lg زنده تر بود و تصویر بهتری ارائه میداد (قصدم تبلیغ نیست ) مشاهدات رو بیان میکنم
الانم که آوردم تست کردم من که پیکسل سوخته (اصطلاح بازاری ) پیدا نکردم با نرم افزار هم چک کردم
هم با هاش متن خوندم و هم کمی فیلم نگاه کردم انصافا عالی بود چشم رو هم اصلا اذیت نمیکنه خصوصا برای من که ساعت های طولانی از روی مانیتور مقاله میخونم (با crt دیگه داشتم کور میشدم)
قیمتشم امروز من گرفتم 220 از پاساژ ایران
بازم میگم تجربه شخصی بود خواستم share کنم
بابا يكي جوابه مارو بده داريم ضايع ميشيم![]()
من مدلهای ctx رو بهت پیشنهاد میکنم که تا 2 سال توسط گلسان گارانتی تعویض داره و tv هم هستبابا يكي جوابه مارو بده داريم ضايع ميشيم
یه مدلش هست 330 فکر کنم 20 اینچه
در بين سامسونگ ها چنين چيزي وجود نداره آخه ميگن سامسونگ بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)