تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: راهنمایی در مورد خرید مانیتور Lcd تا سقف 250 تومن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه allahakbar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

t1900 رو من از نزدیک دیدم یه جوریه
    نظر من روی W2284 F از LG هست

که 300 هستش و 22 اینچ واید
    خدایییییییییش قشنگه

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

t1900 رو من از نزدیک دیدم یه جوریه
    اتفاقا بنظر من بزرگترين حسن t1900 زيباييشه

هرچند اين يك امر كاملا سليقه ايه

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

قشنگ بودنش هم مهمه (صد البته سلیقه ای هم هست) ولی نه اینه فقط روی قشنگی بشه انتخاب کرد
    همون طور که Actros گفت گرافیک من به درد مانیتور 22 اینچ نمیخوره! همون 19 برام خوبه فقط میخوام یه 19 بگیرم که یکی دو سال آینده لازم نشه عوضش کنم (اینجوری بگم که تا وقتی که این سیستم رو دارم دیگه مانیتور عوض نکنم)

مدل فراسو
    60_19 black هم خوبه 228 تومن 19 اینچ
    من چیزی در مورد این مدل پیدا نکردم. آدرس سایتی صفحه ای چیزی ازش ندارید که در موردش توضیح داده باشه؟ آخه اینجا من باید دقیقاً مدلش رو سفارش بدم تا برام همونو بیارن وگرنه میره هرچی دوست داره جاش برام میاره!

پ.ن:
    الان داشتم اینو سرچ میکردم: "قیمت T1900 سام سرویس" صفحه پنجمی که گوگل پیدا میکرد همین صفحه از پی سی ورد بود!

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

قشنگ بودنش هم مهمه (صد البته سلیقه ای هم هست) ولی نه اینه فقط روی قشنگی بشه انتخاب کرد
    همون طور که Actros گفت گرافیک من به درد مانیتور 22 اینچ نمیخوره! همون 19 برام خوبه فقط میخوام یه 19 بگیرم که یکی دو سال آینده لازم نشه عوضش کنم (اینجوری بگم که تا وقتی که این سیستم رو دارم دیگه مانیتور عوض نکنم)

من چیزی در مورد این مدل پیدا نکردم. آدرس سایتی صفحه ای چیزی ازش ندارید که در موردش توضیح داده باشه؟ آخه اینجا من باید دقیقاً مدلش رو سفارش بدم تا برام همونو بیارن وگرنه میره هرچی دوست داره جاش برام میاره!

پ.ن:
    الان داشتم اینو سرچ میکردم: "قیمت T1900 سام سرویس" صفحه پنجمی که گوگل پیدا میکرد همین صفحه از پی سی ورد بود!
    اینم لینک

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از ReZa DN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

10

اتفاقا بنظر من بزرگترين حسن t1900 زيباييشه

هرچند اين يك امر كاملا سليقه ايه
    تنها مشکل این مانیتور اینه که مثل مدل های سری انیکس LG از ویژگی 4x3 In Wide پشتیبانی نمی کنه!

7. این کاربر از godsmak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sohrablh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام من يه مانيتور 19 به بالا ي سامسونگ ميخوام بخرم تا سقف 300 تومن وايد نباشه براي من كيفيت و كارايي و البته طول عمر مهمه زياد دنبال زيبايي نيستم اگه بشه بجاي تلويزيون هم ازش استفاده كرد كه چه بهتر اگر هم نشد خيالي نيست دوستان اگه راهنمايي كنن ممنون ميشم
    Last edited by sohrablh; 23-11-2008 at 14:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    من یه مانیتور Crt ال جی مدل F700b دارم که دیگه داره کورم میکنه! مشکل هم پیدا کرده دیگه توی محیطهایی که گرافیکش پایین باشه روشن نمیشه!
    من زیاد با کامپیوتر کار میکنم شاید کامپیوترم تا روزی 18 ساعت هم روشن باشه! میخوام یه Lcd بگیرم که چشمم کمتر اذیت بشه.
    برای کارای گرافیکی و برنامه هایی که استفاده میکنم اگه صفحه مانیتور پهن باشه خیلی راحت ترم چون معمولاً هم باید با دو سه تا برنامه کار کنم اگه جا کم داشته باشم هم کند میشم هم خسته کننده میشه
    همچین گهگاهی هم وقتی بی حوصله میشم یه خورده بازی میکنم!
    به نظرتون چه مانیتوری بگیرم و با چه برندی که هم از نظر کارایی برام مناسب باشه و هم قیمتش از 250 تومن بیشتر نباشه؟!
    اینم بگم که من از مانیتورهای Lcd هیچی نمیدونم اگر توضیح بدید که چه پارامترهایی رو باید برای خرید در نظر بگیرم ممنون میشم
    راستی نمیدونم مربوط میشه یا نه ولی کارت گرافیکم هم جی فورس 7300le هست
    با سلام
    منم مثل شما crt داشتم امروز رفتم W1952TQ گرفتم
    البته قبلش تمام پست های راجع به مونیتور رو در این فروم و چند جا دیگه خوندم و این رو انتخاب کردم ضمنا در بازار هم گشتم و تقریبا تمام مدل ها رو دیدم t1900 سامسونگ رو هم دیدم و زیاد به دلم نچسبید یعنی از نظر من به عنوان یه کاربر که اینها رو کنار هم دیدم رنگ های lg زنده تر بود و تصویر بهتری ارائه میداد (قصدم تبلیغ نیست ) مشاهدات رو بیان میکنم
    الانم که آوردم تست کردم من که پیکسل سوخته (اصطلاح بازاری ) پیدا نکردم با نرم افزار هم چک کردم
    هم با هاش متن خوندم و هم کمی فیلم نگاه کردم انصافا عالی بود چشم رو هم اصلا اذیت نمیکنه خصوصا برای من که ساعت های طولانی از روی مانیتور مقاله میخونم (با crt دیگه داشتم کور میشدم )
    قیمتشم امروز من گرفتم 220 از پاساژ ایران
    بازم میگم تجربه شخصی بود خواستم share کنم

10. 2 کاربر از fa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام من يه مانيتور 19 به بالا ي سامسونگ ميخوام بخرم تا سقف 300 تومن وايد نباشه براي من كيفيت و كارايي و البته طول عمر مهمه زياد دنبال زيبايي نيستم اگه بشه بجاي تلويزيون هم ازش استفاده كرد كه چه بهتر اگر هم نشد خيالي نيست دوستان اگه راهنمايي كنن ممنون ميشم

بابا يكي جوابه مارو بده داريم ضايع ميشيم

اگه نباشه جاش خالی می مونه allahakbar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بابا يكي جوابه مارو بده داريم ضايع ميشيم
    من مدلهای ctx رو بهت پیشنهاد میکنم که تا 2 سال توسط گلسان گارانتی تعویض داره و tv هم هست
    یه مدلش هست 330 فکر کنم 20 اینچه

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

در بين سامسونگ ها چنين چيزي وجود نداره آخه ميگن سامسونگ بهتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •