تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: راهنمايي فوري براي خريد cpu و main

اگه نباشه جاش خالی می مونه daneshjooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

اگه مشکل شما فقط در بازیه کرایسس وارهد هست ، باید بگم که من و خیلی از دوستانی که 4850 داریم ، باهاش مشکل داریم، من حتی پردازنده ی 8200 خودم رو تا 3.6 گیگاهرتز اورکلاک کردم ، اما مشکلم تو افت فریم های شدید رفع نشد. و مجبور شدم که این بازی رو در سطح جزئیات پایین تموم کنم. بهتون پیشنهاد می کنم که اول hotfix این کارت رو از سایت ati بگیرید و نصب کنید و در بازی های دیگه هم سیستمتون رو تست کنید. یک بازی اون هم وارهد که از موتور گرافیکی cryengine استفاده می کنه ، نمی تونه ملاک خوبی باشه.
    شما همین پردازنده رو هم می تونید تا 3 گیاهرتز اورکلاک کنید.
    اگه شما 9 ماه صبر کنید ، می تونید قطعاتی بخرید که قدرتشون بالای 30% از قطعات امروزی بیشترند .
    باز میل خودتونه.
    در ضمن مدل پاور رو هم نگفتین.
    بازم تشكر
    مدل پاور هم 530 وات گرين هست كه فكر مي كنم براي ارتقاء سيستم كم نياره درسته؟؟
    البته اين مشكل افت فريم رو در بازيهاي ديگه هم دارم و زياد راضي نيستم ازش و اون توقعي كه از كارت 4850 داشتم رو براورده نكرد. راستي امتياز توي 3dmark 06 با اين مشخصات سيستم كه گفتم خيلي ضعيف بود حدود 8500 اورد كه به نظرم حداقل بايد بالاي 10000 بياره (امتياز شما چقدر هست ؟؟؟؟)
    ولي به نظر شما آدم 9 ماه صبر كنه و فقط از 60 درصد قدرت كارت گرافيكش بهره ببره منطقي هست؟؟؟
    تازه من قطعات اصلي سيستمم رو الان براش مشتري خوبي پيدا كردم كه تا هفته بعد ميخواد پولشو بده حال به نظرتون منطقي هست صبر كنم تا سال ديگه كه ارتقاء بدم چون مطمئنا همين سيستم فعلي هم اون موقع هم كاربردش كمتر شده و هم قيمتش خيلي افت مي كنه درست نيست؟؟؟
    Last edited by daneshjooyan; 13-11-2008 at 18:34.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بازم تشكر
    مدل پاور هم 530 وات گرين هست كه فكر مي كنم براي ارتقاء سيستم كم نياره درسته؟؟
    البته اين مشكل افت فريم رو در بازيهاي ديگه هم دارم و زياد راضي نيستم ازش و اون توقعي كه از كارت 4850 داشتم رو براورده نكرد. راستي امتياز توي 3dmark 06 با اين مشخصات سيستم كه گفتم خيلي ضعيف بود حدود 8500 اورد كه به نظرم حداقل بايد بالاي 10000 بياره (امتياز شما چقدر هست ؟؟؟؟)
    ولي به نظر شما آدم 9 ماه صبر كنه و فقط از 60 درصد قدرت كارت گرافيكش بهره ببره منطقي هست؟؟؟
    تازه من قطعات اصلي سيستمم رو الان براش مشتري خوبي پيدا كردم كه تا هفته بعد ميخواد پولشو بده حال به نظرتون منطقي هست صبر كنم تا سال ديگه كه ارتقاء بدم چون مطمئنا همين سيستم فعلي هم اون موقع هم كاربردش كمتر شده و هم قيمتش خيلي افت مي كنه درست نيست؟؟؟
    خوب اگه مشتری دارین و از نظر مالی ضرر نمی کنید ، ارتقا بدین. ولی این رو هم بگم که الان شما از بیش از 80% قدرت گرافیکتون استفاده می کنید.
    اگه می خواین ارتقا بدین ، همون 7200 رو بگرید که اختلاف کارایی رو حس کنید . برای مادربرد هم asus p5ql pro مناسبه.
    البته اگه بتونین بودجه رو بیشتر کنید و asus p5q بگیرید خیلی بهتره. رم هم اگه می خواین ارتقا بدین ، 4 گیگ بگی که یک دفعه کار بشه و لازم نباشه که 6 ماه دیگه دوباره مجبور بشی که عوضشون کن. patriot 2x2 800mhz cl5 خوب و crucial ballistix tracer 2x2 cl4 عالیه. اولی تا 900 مگاهرتز و دومی تا 1100 مگاهرتز اورکلاک می شه.

3. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

خوب اگه مشتری دارین و از نظر مالی ضرر نمی کنید ، ارتقا بدین. ولی این رو هم بگم که الان شما از بیش از 80% قدرت گرافیکتون استفاده می کنید.
    اگه می خواین ارتقا بدین ، همون 7200 رو بگرید که اختلاف کارایی رو حس کنید . برای مادربرد هم asus p5ql pro مناسبه.
    البته اگه بتونین بودجه رو بیشتر کنید و asus p5q بگیرید خیلی بهتره. رم هم اگه می خواین ارتقا بدین ، 4 گیگ بگی که یک دفعه کار بشه و لازم نباشه که 6 ماه دیگه دوباره مجبور بشی که عوضشون کن. patriot 2x2 800mhz cl5 خوب و crucial ballistix tracer 2x2 cl4 عالیه. اولی تا 900 مگاهرتز و دومی تا 1100 مگاهرتز اورکلاک می شه.
    بله تصميم به ارتقاء گرفتم در اين شكي نيست
    در مورد رم چون بودجه محدوده نمي تونم بيشتر از 2گيگ بخرم و رمي هم كه بهم پيشنهاد كردن رم super talent هست با قيمت هر يك گيگ 24 تومن به نظرتون با اين رم مشكلي در اوركلاك معمولي پيش نمي ياد و كلا رم خوبي هست؟؟
    به نظر شما فنوم براي گيم چطوره آخه سرعت كلاكش كمه در مقابل 7300 و 5200 يعني شما براي گيم اصلا فنوم رو پيشنهاد مي كنيد؟؟؟
    و يه سوال ديگه چقدر فرق بين e7300 و e7200 هست يعني ارزش 10 الي 15 تومن هزينه بيشتر رو داره
    Last edited by daneshjooyan; 13-11-2008 at 19:58.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بله تصميم به ارتقاء گرفتم در اين شكي نيست
    در مورد رم چون بودجه محدوده نمي تونم بيشتر از 2گيگ بخرم و رمي هم كه بهم پيشنهاد كردن رم super talent هست با قيمت هر يك گيگ 24 تومن به نظرتون با اين رم مشكلي در اوركلاك معمولي پيش نمي ياد و كلا رم خوبي هست؟؟
    به نظر شما فنوم براي گيم چطوره آخه سرعت كلاكش كمه در مقابل 7300 و 5200 يعني شما براي گيم اصلا فنوم رو پيشنهاد مي كنيد؟؟؟
    و يه سوال ديگه چقدر فرق بين e7300 و e7200 هست يعني ارزش 10 الي 15 تومن هزينه بيشتر رو داره
    من در یک تاپیک دیگه گفته بودم که اگه رم های شما در باس 800 هستند ، لازم نیست عوضشون کنید. قدرت فنوم ها به خصوص در گیم ، از core 2 dou ها کمتر هستند. اگه تصمیم دارین که پردازنده رو اورکلاک کنید ، 7200 بگیرید ، در غیر این صورت 7300 بگیرید.

6. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

با تشكر از همه
    بحث تمام

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض کمک در خرید cpu

سلام
    میشه یه سی پیوی خوب و قوی برای مادربرد p5ld2 deluxe
    معرفی کنید...
    من میخوام یه سی پیوی دو هسته ای بگیرم .
    مادر بردم هم p5ld2 deluxe هست
    اول این که سی پیوی دو هسته ای به این مادر برد میخوره ؟؟؟؟؟؟؟
    دوم شما برای این مادربرد چه سی پیویی پیشنهاد می دید که هم خوب و قوی باشه
    هم ساپورت بکنه............ قیمت سی پیویی که معرفی میکنید رو هم برام بگید ممنون
    سی پیوی الان که رو مادر برده 3 فول هست

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •