تاييد ميشه منكه ازش خوشم نميومد
تاييد ميشه منكه ازش خوشم نميومد
جالب نیست وقتی یکی داره می ره این قدر پشت سرش حرف بزنیدا !!! هر چی باشه ادم بوده !
ميدوني حيف بود
خوب معروف شده بود ها!
برام عجيب بود
اين خبر
البته دو روز پيش شنيدم
ولي باور نميكردم!
يا حق (:
برا من که فرقی نداره.
ولی معلوم نیست خبر درست باشه یا نه.
تا حالا کسی از دنیای موسیقی خداحافظی کرده بود؟!
اینها همه واسه جلب توجه بیشتره.میگه خداحافظی کردم بعد چند وقت دیگه میاد میگه از بس مردم ازم درخواست کردند دوباره برگشتم و از اینجور حرفها.
خیلی ها قبلا از این کار ها کردند.مثل رضا پیشرو که حتی آهنگ خداحافظی هم خوند ولی.....
واسه جلب توجه راه های زیاده هست مثل پخش شایعه دستگیر شدن و خداحافظی کردن . و حتی مریض شدن و رو به مرگ بودن.
اخه اگه این نخونه پول واشه ..... از کجا بیاره
اخه اگه ....
اصلا مگه اومد تو دل مردم کع بخواد بره .
دروغه و فقط واسه معروف شدن بیشتر هست .
مثله اینکه داره مد میشه؟!!!
همین الان تماسی از طرف اردلان طعمه عزیز صورت گرفت که صحبتش با هوادارانش رو به عرض شما عزیزان می رسونیم
اردلان گفت : من و امیر تتلو در جریان کنسرت دبی که برگزار شد یه سری مسائلی پیش اومد که دیگه نمی تونیم کار کنیم و اینکه از همه هواداراش عذر خواهی کرد و اینم اضافه کرد که همه طرفداراش رو دوست داره و خیلی عذر خواهی کرد .
ادامه جریان اینه که رضایا و تتلو و اردلان طعمه هم از موسیقی خداحافظی کردند بدون شک جای خالی این عزیزان در موزیک ایران خالی میشه و بعد از چندین آهنگ خیلی قوی از این خوانندگان عزیز دیگه هیچ فعالیتی در ضمینه موسیقی نمی تونن بکنن
ما نیز از همین جا برای این دوستان گلمون آرزوی موفقیت می کنیم که در همه مراحل زندگی موفق باشن
هر وقت تموم شدن به من بگو!!!!!!!![]()
آره تو سايت رپفا هم زده به دليل يه سري اتفاقات كنسرت دبي
هر كاريش كني اينجا ايرانه و رپ رو نميذارن جا بيفته و ماموران دولت با رپ مخالفن
salar . salga2r از رپراي معروف شيراز هم به من گفت : قاف از مرز خارج شده و بعضي از بكس صامت رو گرفتن
دقت كنيد چقدر وقته اين معروفا آهنگ ندادن بيرون
پس يه مسايلي هست به مولا
ممنون
يا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)