مین خیلی خوبیه ولی همون که دوستان فرمودن بهتره P5Q یا P5Q Pro
دلیل خاصی داری؟
دومی! چون چیپش جدیدتره. در کل گیگا توصیه نمیشه چون فقط پول خون باباشو میگیره این آواژنگ
قیمت مین کمی افزایش داشته. قبلا پایین تر بود
مین خیلی خوبیه ولی همون که دوستان فرمودن بهتره P5Q یا P5Q Pro
دلیل خاصی داری؟
دومی! چون چیپش جدیدتره. در کل گیگا توصیه نمیشه چون فقط پول خون باباشو میگیره این آواژنگ
قیمت مین کمی افزایش داشته. قبلا پایین تر بود
Last edited by ganje nahofte; 18-11-2008 at 00:49.
با سلام.
به نظر من فاکس کان بگیری از هر نظر بهتره.درسته زیاد معروف نیست ولی ارزششو داره بخری .ایسوس هم بخری خوب نگاه کنی سوکت هاش همه فکس کان هست و به جرعت هم می تونم بگم فکس کان های 150 تومنی با مقایسه با ایسوس های 150 تومنی از نظر سرعت و کارایی بهتره.اگه می خوای مینی با چیپست خوب بخری Intel P35 Bearlake هستش ولی بیشتر قیمت چنین مینی بالای 280 تومنه و تو مین های فوق حرفه ای مثل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه سرت درد میکنه برو یه دونه Foxconn P35AP-Sبگیر چیپستش هم Intel P35 Bearlakeهستش مطمئن هم هستم سرعت و کاراییش از ایسوس های 150 تومنی بیشتره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
چه ربطی داره حاجی؟
میتونی خازن های روی برد همین مدل biostar رو ببینی؟
شاید دلیلش قانع کننده باشه.
من دو مدل دیگه هم از سری جدید همین biostar دستم بود هنوز خازن solid نداره...
جالب اینجاست دیگه الان اکثر مادربرد ها برای طول عمر بیشتر و همچنین مباحثی از قبیل overclock دارن از این خازن ها استفاده میکنن..الان msi تو مادربردهای v3 که قیمتی بیشتر از 65 تومن هم نداره داره بهترین خازن ها رو میذاره .
سلام.
چرا این برد 6 تا اسلات رم داره ؟ مال سرور نیست ؟کارایی این مادربرد از ایسوز بیشتره ؟! دلیل هم داری ؟
حاجی من با شما نبودم که
با اونی بودم که گفته بود مادربورد فاکسکان بهتره چون سوکتهای مادربورد ایسوز ساخت فاکسکان هست. البته دلیلش غیر عقلانی بود اما در بعضی مدلها فاکسکان خیلی بهتره
تازه این حرف شما درباره بایواستار هم درست نیست. اینجوری که نمیشه گفت یه برد بده یا خوب
عوامل زیادی دخیل هستند تا مشخص بشه کدوم یم بهتره...
Last edited by ganje nahofte; 19-11-2008 at 23:25.
نه استاد
نمیدونم چرا همه اینجوری به قضیه نگاه میکنن. به قول خودت مسعود خان مگه چیپ P45 رو با P35 مقایسه میکنن؟
اون شش تا اسلات رم هم دوتاش برای Ddr3 هست!
گفتم اینو اینجا نگم تا کلیشه نشه.در کل مشخصه که P45 هم برای اورکلاک هم برای همه چیز بهتره .
کمبو ؟!! پس اصلا جای بحث نداره . اصلا بدرد نمیخوره !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)