k550 نو میدن 140 تومن.
ولی من نمیدونم واسه چی اصلا از این گوشی خوشم نمیاد بالاخره سلیقه است دیگهاگه میشه بین همین دو تایی که گفتم نظر بدین چون من خودم با قیافه k530 خیلی حال کردم ولی فکر میکنم w700 از لحاظ امکانات بهتر باشه فقط ظاهرش یک خورده ...
راستی صدای کا530 در چه حدیه مبشه رو صداش حساب کرد چون امکاناتش تو سایتایی که دیدم بد نیست![]()
قیافه وی 700 رو منم قبول دارم !
اینم خوبه قیمتش تقریبا 130 تومنه.یا 135
اگه موزیک بیشتر گوش میکنی بهتره 700 رو بگیری.
در کل من w700 رو بین این دو تا پیشنهاد میکنم. هر چند انتخابای بیشتری هم داشتی
میشه بگین بغیر از کا550 با این مقدار پول چه گوشی میتونم تهیه کنم که امکاناتش قابل قبول باشه![]()
منیجر جان... من یه مدتی K530 داشتم یه بررسی هم ازش نوشتم اینجارو ببین :
اما اگه خودم باشم 5220 رو انتخاب میکنم... البته این به شرطیه که بتونی با ظاهر نامتقارنش کنار بیای...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مقدار پولی که بابت دست دوم گوشی وی 700 داری میدی یکم زیاده!
مثلا وی 580 180 تومنه. که از سری های جدیدتره. خب این دست دومش باز بهتره.(از نظر قیافه میگم)
یا 810
نابخشوده جان تو این مدت مشکلی ازش دیدی که گوشی رو فروختی ؟چون تو این تاپیک که دیدم که از این گوشی تعریف کرده بودی ؟!
یک سوال دارم ازت میگن این گوشی دوربینش چون فرورفتگی نداره (انحنا از پشت به سمت داخل
) در صورت عدم استفاده از قاب کریستال رو لنزش خط می افته ! شما با همچین مشکلی روبرو نبودین ؟
در مورد 5220 هم به نظر من مثل همین کا530 من میگم گوشی نوکیا که سیستم عامل نداره چه فرقی با سونی اریکسون میکنه تازه این قیافش هم قشنگ تره ... که باز هم سلیقه ایه![]()
در مورد قیافه و قشنگی اش که شکی نیست ولی تعریفای خوبی از این گوشی نشنیدم(کیفیت پایین دوربین و استحکام پایین و ... ) فکر کنم نقطه قوتش قیافشه ...![]()
من خودم هم با تحقیق از پاساژهای موبایل و همچنین اینترنت به این نتیجه رسیدم که قیمت کارکرده w700 به مراتب کمتر از این چیزی که دوستم که گوشی مال دوستشهست , هست و به طور کلی قید این گوشی رو زدم و در مورد گزینه های دیگه تحقیق و تفحص میکنم .
![]()
باز هم اگه گزینه دیگه ای به ذهنتون میرسه بگین آخه قرار فردا عصر برم گوشی بگیرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)