تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 13 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 122

نام تاپيک: دلهره آورترین صحنه ای که تو بازی داشتید.

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

منم اين روزا تو بازي dead space خيلي ترس بهم دست داده. به نظرم خيلي بازي دلهوره اوريه.

داره خودمونی میشه *alimachal*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

منم تو بازی رزیدنت اویل 3 تو همون اولین صحنه برخورد با NEMESIS جوری ترسیدم که نه تونستم بازیو ادامه بدم نه تونستم تا صبح بخوابم
    تو رو خدا یکی پستامو درست کنه دیگه خسته شدم

داره خودمونی میشه leonhandsome's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

مثل اینکه همه از رزیدنت اویل 3 می ترسن

اگه نباشه جاش خالی می مونه sus2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

بازی تنها در تاریکی یک رو داشتم با رفقا بازی میکردم بد رفته بودیم تو حسیک صحنه بود توی ساختمان بزرگه تو یکی از اتاقا یک تخت بود نزدیک تخت که شدم یهو یه جونور از زیر پتو در اومد ما هم پریدیم تو هوا یه رفیقمون هم از روی صندلی افتاد هم خنده دار بود و هم ترسناک

5. 2 کاربر از sus2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

اولین پست رو خودم می زنم.
    من اصولا تو صحنه ای نترسیدم. فقط یه بار تو بازی resident evil3 اون جایی که میری تو ایستگاه پلیس و نمسیس یهو از تو پنجره میپره بیرون واقعا جا خوردم تا جایی که دسته رو ول کردم. البته اون موقع بچه تر بودم و همچنین تو خونه کسی نبود.
    منم دقیقاً تو همین صحنه یه سکته ی خفیف زدم !!

یه جا دیگه هم تو بازی Resident Evil 4 ، به سمت جلو راه می رفتم ولی به سمت چپ نگاه می کردم و اصلاً حواسم به جلو نبود بعد یهو یکی از اون هیولا های خاکستری (همون هایی که به زور می میرن ) شیرجه زد سمت من منو داداشم اونقدر ترسیدیم که هردوتامون از روی صندلی بلند شدیم و 2-3 متر اونطرف تر اومدیم رو زمین

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

من یک جایی تو بازی دووم 3
    اون قدر ترسیدم از اون موجوده
    یهویی پرید جلوم ، منم جا خوردم ، طوری که یک لگد محکم به کیس زدم ، خودمم به پشت افتادم . بعدشم کلی خندیدم

آخر فروم باز Don Thomas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سیسیل

پيش فرض

سلام
    Peyman Derakhshani
    یهویی پرید جلوم ، منم جا خوردم ، طوری که یک لگد محکم به کیس زدم ، خودمم به پشت افتادم . بعدشم کلی خندیدم

بعد از بازی DOOM 3 که حدود 10 کیلو وزنم کمتر شد !!! بازی بازگشت به قلعه ولفنشتاین هم بد نبود ...

یادمه توی یکی از اون صحنه های وحشتناک اونچنان ترسیدم که با مشت زدم روی صفحه کلید !!!! همون موقع از ترسی که بر من ظاهر شده بود خواهر کوچکم هم ترسید ... تنها بازی بود که این خواهر کوچیکه می نشست کنار من و تماشا می کرد که من چیکار می کنم ... بعدش کلی خندیدیم ...

تجربه خوبی بود

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

مثل اینکه همه از رزیدنت اویل 3 می ترسن
    خوب باید قبول کرد بازی رزیدنت اویل 3 واقعا یه بازی دلهره آور بود . به همین خاطرم هست که بهتری بازی سری اویل شده. البته از نظر من.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام

بعد از بازی DOOM 3 که حدود 10 کیلو وزنم کمتر شد !!! بازی بازگشت به قلعه ولفنشتاین هم بد نبود ...

یادمه توی یکی از اون صحنه های وحشتناک اونچنان ترسیدم که با مشت زدم روی صفحه کلید !!!! همون موقع از ترسی که بر من ظاهر شده بود خواهر کوچکم هم ترسید ... تنها بازی بود که این خواهر کوچیکه می نشست کنار من و تماشا می کرد که من چیکار می کنم ... بعدش کلی خندیدیم ...

تجربه خوبی بود
    با نظر شما در مورد بازی قلعه ولفنشتاین موافقم.کلی طول کشید تا من این بازی رو تموم کردم. هی بازی می کردم. بعد ولش می کردم از ترس و سختی بازی ولی باز بعد پشیمون می شدم از دوباره شروع می کردم. همین اتفاق هم در مورد رزیدنت اویل 3 هم افتاده بود برام.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

در رزیدنت اویل 3 می خواستم برم سیو کنم داشتم می دویدم یک دفعه نمسیز از پنجره پرید بیرون که ترسیدم.یک بار هم در رزیدنت اویل1 سگها از پنجره پریدن بیرون.
    این عکسی که زدی 2 تا خواننده اند دیگه.هوم؟
    آره این گروه tatu دو تا خواننده دختر روسی. البته اگه می خوای اطلاعات بیشتری ازشون داشته باشی برو به این لینک:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •