منم اين روزا تو بازي dead space خيلي ترس بهم دست داده. به نظرم خيلي بازي دلهوره اوريه.
منم اين روزا تو بازي dead space خيلي ترس بهم دست داده. به نظرم خيلي بازي دلهوره اوريه.
منم تو بازی رزیدنت اویل 3 تو همون اولین صحنه برخورد با NEMESIS جوری ترسیدم که نه تونستم بازیو ادامه بدم نه تونستم تا صبح بخوابم![]()
تو رو خدا یکی پستامو درست کنه دیگه خسته شدم
بازی تنها در تاریکی یک رو داشتم با رفقا بازی میکردم بد رفته بودیم تو حسیک صحنه بود توی ساختمان بزرگه تو یکی از اتاقا یک تخت بود نزدیک تخت که شدم یهو یه جونور از زیر پتو در اومد ما هم پریدیم تو هوا یه رفیقمون هم از روی صندلی افتاد
هم خنده دار بود و هم ترسناک
منم دقیقاً تو همین صحنه یه سکته ی خفیف زدم !!
یه جا دیگه هم تو بازی Resident Evil 4 ، به سمت جلو راه می رفتم ولی به سمت چپ نگاه می کردم و اصلاً حواسم به جلو نبود بعد یهو یکی از اون هیولا های خاکستری (همون هایی که به زور می میرن ) شیرجه زد سمت منمنو داداشم اونقدر ترسیدیم که هردوتامون از روی صندلی بلند شدیم و 2-3 متر اونطرف تر اومدیم رو زمین
![]()
من یک جایی تو بازی دووم 3
اون قدر ترسیدم از اون موجوده
یهویی پرید جلوم ، منم جا خوردم ، طوری که یک لگد محکم به کیس زدم ، خودمم به پشت افتادم . بعدشم کلی خندیدم
سلامPeyman Derakhshani
یهویی پرید جلوم ، منم جا خوردم ، طوری که یک لگد محکم به کیس زدم ، خودمم به پشت افتادم . بعدشم کلی خندیدم
بعد از بازی DOOM 3 که حدود 10 کیلو وزنم کمتر شد !!!بازی بازگشت به قلعه ولفنشتاین هم بد نبود ...
یادمه توی یکی از اون صحنه های وحشتناک اونچنان ترسیدم که با مشت زدم روی صفحه کلید !!!! همون موقع از ترسی که بر من ظاهر شده بود خواهر کوچکم هم ترسید ... تنها بازی بود که این خواهر کوچیکه می نشست کنار من و تماشا می کرد که من چیکار می کنم... بعدش کلی خندیدیم ...
تجربه خوبی بود![]()
خوب باید قبول کرد بازی رزیدنت اویل 3 واقعا یه بازی دلهره آور بود . به همین خاطرم هست که بهتری بازی سری اویل شده. البته از نظر من.
با نظر شما در مورد بازی قلعه ولفنشتاین موافقم.کلی طول کشید تا من این بازی رو تموم کردم. هی بازی می کردم. بعد ولش می کردم از ترس و سختی بازی ولی باز بعد پشیمون می شدم از دوباره شروع می کردم. همین اتفاق هم در مورد رزیدنت اویل 3 هم افتاده بود برام.
آره این گروه tatu دو تا خواننده دختر روسی. البته اگه می خوای اطلاعات بیشتری ازشون داشته باشی برو به این لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)