تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: آسیب پذیری و ظرافت کدام بیشتر است، Sony Vaio یا Dell ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

مجراهای تهویه رو چه جوری باید تمیز کنیم ؟ از بیرون باد با فشار بالا بگیریم تمیز میشن

تحت هیچ شرایطی فشار هوا را مثلا با بلوور ها از زیر به لپ تاپ نزنید ... ممکنه علاوه بر آسیب دیدن قطعات ، گرد و غبار را بدتر روی قطعات بنشاند

دو راه دارید :

1- لپ تاپ را باز کنید (کل کاور را) و با یک برس آنتی استاتیک مویی نرم و فشار متوسط دستگاه بلوور هوا ، قطعات را تمیز کنید و یا از اسپری هوای خشک استفاده کنید

2- از یک دستگاه مکنده هوا استفاده کنید و زیر دریچه بگیرید ... با یک برس که بالا ذکر شد ، به آرامی گرد و غبار را بگیرید تا دستگاه همزمان مکش کند

3- اگر فقط دریچه کثیف شده است ، با برس آن را تمیز کنید ولی گرد و غبار آن نباید وارد دستگاه شود

داره خودمونی میشه gizlly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اچ پی و سونی توی کار لپ تاپ های مولتی مدیا هستند نه لپ تاپ های سخت کار و صنعتی ... و چون بازار داره به سمت مولتی مدیا و زیبایی میره و کاربران این مورد را می پسندند، پس اچ پی توی این زمینه موفق هست.

من میخوام بین hp DV4-1040 وsony cs190nac یکیرو انتخاب کنم کدام یکی از این دو را به من پیشنهاد میکنید. ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من میخوام بین hp dv4-1040 وsony cs190nac یکیرو انتخاب کنم کدام یکی از این دو را به من پیشنهاد میکنید. ممنون
    توی بخش مشاوره خرید مطرح کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    دوست عزيز
    با توجه به اينكه من تجربه استفاده از هر دو brand مد نظر شما رو دارم بايد بگم كه
    dell در رده بندي جهاني صنهتي تر از sony به حساب مياد و قاعدتا محكمتر طراحي شده
    البته هر كدوم ويژگيهاي خودشون رو دارن و اين دليل برتري نيست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid2020-com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    پاهام تو گل - جلوم دریا - پشت سرم جنگل

پيش فرض

من سونی دارم
    ولی فکر نکنم زیاد از نظر ضربه مقاوم باشه بخاطر همین از روز اول یه کیف خیلی خوب براش خریدم
    اتفاقا همون روز اول یه مسافر در تاکسی رو کوبوند به لپتاپ

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سونی یکم به ضربات از بغل حساسه ولی در کل بهتر از دل و اچ پی هست ... استحکام مدل های امریکایی و ژاپنی علی الخصوص sz و bx عالیه

7. 2 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض تس عملي نوت بوك

سلام دوستان ، روي وب سايت نوتالي امكان جديدي معرفي شده كه به نظر بنده بسيار جالب است.
    امكان تست رايگان نوت بوك همون چيزي است كه براي كسب اطلاعات و بررسي عملي يك دستگاه قبل از انتخاب لازم و ضروري است. در ايران تقريباً بطور محدود اينگونه تست ها براي ماشين هايي مثل پروتون وجود داشته ولي تست درايو لپ تاپ يك ابتكار جديد و مفيد است براي افرادي مثل بنده كه اطلاعات كاربردي آنها مختصر بوده و براي خريد نوت بوك نياز به كسب اطلاعات مستقيم و البته رايگان دارند.

پس از يك تست عملي شايد بهتر بشه درباره ويژگيهاي نوت بوك ها صحبت كرد. در سايت نوتالي براي هفته جاري Dell 1545 را براي تست گذاشتند.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •