سلام
برای چی کار با فرم های MDI در vb2008 اینقدر متفاوت شده ؟
یه جورایی میشه گفت نسبت به vb6 سخت تر شده و کسی که از vb6 داره به vb2008 سفر میکنه، گیج میشه
به نظر من که خیلی ساده تر شده
آیا پیچیده است؟
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون مبحث مخالف شی گرایی را هم که VB6 ساپروت میکده، اگر دقت بیشتری کنید به راحتی متوجه پوچ بودم و غیر عقلانی بودنش میشوید!!!
چرا؟
شما 3 دکمه روی پنجره خود میگذارید! با نام متغییر های Button1 و Button2 و Button3
برای تغییر متن یا رنگ هر دکمه دستور مثل این را میدهد "Button2.Text = "a
حالا اگر کسی از شما مشابه همین سوال را بپرسد و بگوید چرا نمیتوانم بنویسم "Button.Text = "h و خود زبان برنامه نویسی از روی جادو و جنبل متوجه شود منظورم کدام دکمه بوده شما چه جوابش را میدهد؟
آیا دستور Button1.Text منطقی تر و مشخص تر و شفاف تر تر است و امکانات بیشتری به شما میدهد یا
فکر میکنید دستور Button.Text منطقی تر است؟؟؟؟
form هم یک شی است مثل Button
همانطور که هر پنجره میتوانید چندین button داشته باشد، هر برنامه یا mdi میتواند چندین Form داشته باشد (آیا photoshop را ندیده اید؟) پس چطور انتظار دارید که با نام form و نه نام متغییر بتوانید form را دستکاری کنید؟؟؟
کاری با صحیح و غلطش ندارنم، خودتان باشید کدام دستور منطقی است؟
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه امکان داره در صورتی که وقت کردید یه پروژه ی ساده درست کنید و برام آپلود کنید تا بهتر یاد بگیرم ...
دو نمونه برایتان اپلود کردم...
نمونه اول آن چیزی است که خواسته اید و بنابر چند خط آخر پست 4 با قوانین VB9 سازگار است ولی با قوانین برنامه نویسی ساختار یافته چندان مطابق نیست.
نمونه دوم هم یک مثال ساده است که هم با vb9 سازگار است و هم با قوانین برنامه نویسی ساختار یافته
rapidshare.com/files/165934611/MDI.zip