حالا اگه کارت گرافیک 9500gt 256mb DDR3 بگیرم خیلی ضعیفتر از اینه؟ و اینی که گفتم قیمتش چنده؟
حالا اگه کارت گرافیک 9500gt 256mb DDR3 بگیرم خیلی ضعیفتر از اینه؟ و اینی که گفتم قیمتش چنده؟
اینی که گفتی حدوده 95 تومه ! بله از این ضعیف تره ! یادمه سری قبل خیلی دوست داشتی کارت گرافیک خوبی برداری ! الانم که با بودجت مشکلی نداره !
اره درسته
فقط میخواستم بدونم چقدر ضعیفتره قدرتش؟؟؟
و یک سوال با این سیستمی که خودتون در پست دوم پیشنهاد دادین میشه بازیهای جدید رو اجرا کرد؟
اقا جواب این سوالمو نداد کسی!؟و یک سوال با این سیستمی که خودتون در پست دوم پیشنهاد دادین میشه بازیهای جدید رو اجرا کرد؟
بله. میشه اجرا کرد رو کیفیت متوسط رو به بالا ( بعضی بازیها خیلی بالا ! ) .
دوتا سوال برام پیش اومده
به اون mainکه گفتین آیا کابل LAN وصل میشه؟(یا باید براش یه کارت شبکه هم بخرم؟)
اگه نیازه به خرید کارت شبکه یه کارت ارزون قیمت بهم معرفی کنید
سوال دوم اینکه آیا برای نصب ویندوز xpدر اون سیستم نیاز به فلاپی هست؟(این سیستم فعلیم موقع نصب ویندوز xp ازم فلاپی میخواد)
نه نیازی نیست ! خودش lan داره !
عجیب سوالی !! اگر CD بوت باشه که چیزی نمیخواد !
چرا ببین
مین فعلی من گیگا 945 هستش موقعی که میخوام ویندوز نصب کنم (البته فقط xp) وقتی وارد setup میشه(تحته داس هستش) همون اول کار باید کلید F6 رو بزنیم و سپس ازمون تقاضای یک فلاپی میکنه (این فلاپی رو با استفاده از سیدی خود مین میسازیم)
بعد میشه مراحل نصب را ادامه داد
اگه این فلاپی را نداشته باشیم وقتی میخوام ویندوز رو نصب کنیم پیغام میاد که هیچ هاردی به کامپیوتر نصب نیست
دوستان میخوام یه کاری کنم!!!!
اون پاوری که گفتین میشه ارزونترش گیر اورد؟ (مثلا دسته دوم)
میخوام ببینم اگه میشه اونوقت به سی پی یو یه کم اضافه کنم
مثلا به جای5200 اینو بگیرم Cpu:intel-e7300
سلام
امروز سیستم رو عوض کردم بالاخره
ولی اون چیزایی که تو پست اول گفته شده تو بازار قیمتش خیلی بالاتر از چیزی بود که تو پست اول گفته شد
مثلا سی پی یو با اون مشخصات حدود 110 و رم هم حدود40-45 بود
ولی بالاخره اینا رو گرفتم
سی پی یو و مادربرد رو دقیقا همونا رو گرفتم + رم
ولی کارت گرافیک رو 9500 DDR3 512Mb گرفتم
همه رو حدود 368 تومن شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)