تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 37

نام تاپيک: بین این دو تا کدومیک بهتره E5200 یا E7300

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

با سلام

دوستان تکلیف ما رو بالاخره مشخص کنید ما E5200 رو ببندیم یا X2 5600 . پا در هوا هستیم .

دوستان اگه خودشون این مورد رو که میگن تست کردن ممنون میشم اختلاف عملکرد این دو تا رو به ما هم بگـن تا با چشمی بازتر خرید کنیم و توی هزینه ها صرفه جویی بشـه ..

پس لطفا صحبت هاتون با سند و مدرک باشه نه از روی تعصـب

تشکـــر
    دوست خوبم من خودم AMD می بندم و ازش واقعا راضیم چون تعداد کاربرایی که اورکلاک می کنند کم هست و از طرفی اور کلاک در طولانی مدت زیاد توصیه نمیشه
    AMD تو کار خیلی بهتر عمل میکنه و شما باید با سیستمی با این پردازنده کار کنی تا متوجه اختلاف اون با اینتل بشی و اون زمان متوجه میشی بنچمارک ها درست نشون نمیدن
    اینا نظر شخصی من هست که طولانی مدت دارم با AMD کار میکنم

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تا با چشمی بازتر خرید کنیم و توی هزینه ها صرفه جویی بشـه ..
    ميخواي تو هزينه صرفه جوئي كني
    E5200 بخر تا فركانس 4000 اوركلاكش كن ديگه چي ميخواي دماي تحمل اين پردازنده هم خيلي بالا است 74.5 درجه (طبق سايت اينتل)
    سري كور ميدوني وقتي به فركانس 4000 برسه چه غولي ميشه
    با 90 تومن 2 تا هسته با فركانس 4000
    ديگه چي ميخواي

3. این کاربر از MicroSystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ganje nahofte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

من به شخصه برای کاربر خانگی که کار حرفه ای مثل اتوکد و فتوشاپ و ..انجام نمیده و اهل اور هم نیست همیشه AMD میبندم چون هم هزینه خوانواده پایین میاد و هم در مقایسه با هم قیمتش از اینتل سرعت و عملکرد ظاهری بیشتری داره و مشتری خوشش میاد (البته در اجرای نرم افزارهای تخصصی قضیه فرق میکنه) آخه کسی که کامپیوترو میخره و فقط باهاش مدیا پلیر باز میکنه که نیاز به سیستم آنچنانی نداره و فقط سرعت و روونی سیستم براش مهمه
    ولی برای کسی که میخواد با نرم افزارهای حرفه ای و تخصصی کار کنه و یا حتی بازی خور حرفه ای باشه و بخواد اور هم چاشنیش کنه حتما اینتل میبندم تا بعدا به مشکلی بر نخوره و کاراشو به راحتی انجام بده. البته برای کارهای تخصصی هم اگه طرف بودجش کم باشه و اهل اور هم نباشه ( که 99 درصد مردم ما اصلا نمیدونن اور چی هست مثل خود من، خخخ...) باز هم اولویت با AMD یست.
    با سلام

دوستان تکلیف ما رو بالاخره مشخص کنید ما E5200 رو ببندیم یا X2 5600 . پا در هوا هستیم .

دوستان اگه خودشون این مورد رو که میگن تست کردن ممنون میشم اختلاف عملکرد این دو تا رو به ما هم بگـن تا با چشمی بازتر خرید کنیم و توی هزینه ها صرفه جویی بشـه ..

پس لطفا صحبت هاتون با سند و مدرک باشه نه از روی تعصـب

تشکـــر
    پس من یه ساعت اون بالا داستان لیلی و مجنون برات تعریف کردم که حالا میپرسی لیلی مرده یا زن؟

با توجه به تجربه شخصی خودم و چند تا دیگه از همکارهام توضیح دادم خودت ببین جزء کدوم دسته قرار میگیری!؟

آخر فروم باز ganje nahofte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

حرف میکرو هم کاملا درسته! یعنی ایشون هم حرف منو تایید کردن. یعنی برای کسی که میخواد و میتونه اور کنه اینتل به صرفه تره.

6. این کاربر از ganje nahofte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اصلا چرا نتونه اور کنه ؟!!! مگه کار شاقیه یا ایشون میخواد پردازندش رو تا 1 قرن نگه داره ؟!!! من میدونم ( طبق بنچها که بار ها گذاشتم ) Amd به خصوص تو بازیها اصلا به پای اینتل نمی رسه . حتی 6000 Amd تو کرایسیس از E7200 ضعیفتره . مگه فرکانس X2 6000 ، دقیقا 3 گیگاهرتز نیست ؟ پس چرا از E7200 با فرکانس 2.53 کم اورده ؟

Last edited by Professor Massoud; 08-11-2008 at 18:39.

8. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اصلا چرا نتونه اور کنه ؟!!! مگه کار شاقیه یا ایشون میخواد پردازندش رو تا 1 قرن نگه داره ؟!!! من میدونم ( طبق بنچها که بار ها گذاشتم ) Amd به خصوص تو بازیها اصلا به پای اینتل نمی رسه . حتی 6000 Amd تو کرایسیس از E7200 ضعیفتره . مگه فرکانس X2 6000 ، دقیقا 3 گیگاهرتز نیست ؟ پس چرا از E7200 با فرکانس 2.53 کم اورده ؟
    من اصلأ دوست ندارم كه اين حرف رو بزنم ، اما 5200 از اتلون 6000 هم يك كم قوي تره و چه برسه به اتلون 5600 و به دليل مصرف كمتر و دماي كاري پايين تر و تكنولو‍ژي جديد تر ، خريدش منطقي تره.
    اما اين مطلب هم كه كار كردن با پردازنده هاي اتلون لذت بخش تره و سيستم نرم تر كار مي كنه ، كمي واقعيت داره.
    باز تصميم نهايي رو خودتون مي گيريد.
    اين رو هم بگم كه اختلاف اين 2 پردازنده اين قدر كمه كه اصلأ به چشم نمي اد.

10. 2 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Adel.p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من اصلأ دوست ندارم كه اين حرف رو بزنم ، اما 5200 از اتلون 6000 هم يك كم قوي تره و چه برسه به اتلون 5600 و به دليل مصرف كمتر و دماي كاري پايين تر و تكنولو‍ژي جديد تر ، خريدش منطقي تره.
    اما اين مطلب هم كه كار كردن با پردازنده هاي اتلون لذت بخش تره و سيستم نرم تر كار مي كنه ، كمي واقعيت داره.
    باز تصميم نهايي رو خودتون مي گيريد.
    اين رو هم بگم كه اختلاف اين 2 پردازنده اين قدر كمه كه اصلأ به چشم نمي اد.

با سلام

تشکر میکنم از دوستان

منظورتون از اینکه سیستم های amd روانتر و نرم تر کار میکنن چی هست و دیگه
    اینکه اختلاف کدام 2 تا پردازنده اصلا بچشم نمیاد e5200 با X2 5600 منظورتون همینه دیگه نه ؟

در مورد همین مطلب که دوستمون فرمودن ای ام دی نرمتر و روانتر کار میکنه این واقعا صحت داره یا اینکه ...

ممنون میشم .

داره خودمونی میشه آخر سخت افزار's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آره دوست عزیز سیستم های AMD روان تر هستند و ظاهرا سرعت بیشتری دارن نسبت پردازنه های Core2 که کمی سنگین هستند مخصوصا چهار هسته ای های اینتل نثل 6600 که خیلی سنگین و خشک هستند و کاربر وقتی باهاش کارای معمولی میکنه فکر میکنه یه پردازنده معمولی و ارزون روی سیستم هست.

ولی در کل به نظر من E5200 از اینتل در اکثر جوانب بهتر از 6000 AMD هست. به دلیل تکنولوژی جدید تر، مصرف کمتر و به تبع اون دمای پایین تر. همچنین توان تحمل دمای بالاتر! 74 و خورده ای! و علاوه بر همه این ها قابلیت اور شدن بسیار بالاتر.
    تا اینجا همه چیز به نفع E5200 تموم شد. حالا تصمیم با شماست.
    Last edited by آخر سخت افزار; 09-11-2008 at 00:41.

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

با سلام

تشکر میکنم از دوستان

منظورتون از اینکه سیستم های amd روانتر و نرم تر کار میکنن چی هست و دیگه
    اینکه اختلاف کدام 2 تا پردازنده اصلا بچشم نمیاد e5200 با X2 5600 منظورتون همینه دیگه نه ؟

در مورد همین مطلب که دوستمون فرمودن ای ام دی نرمتر و روانتر کار میکنه این واقعا صحت داره یا اینکه ...

ممنون میشم .
    سیستم های مبتنی بر AMD سری ATHLON یه شاهکار بود که اینتل تو نسل جدید و سوکت 1366 اومد از بسیاری از تکنولوژی های این خانواده استفاده کرد مثلا انتقال مموری کنترلر به داخل پردازنده و گذرگاه کویک پس
    بازم حرف بالای دوستان اگه نمی خوای اور کنی و لذت سرعت و قابلیت مولتی تسکینگ بالا رو ببری اتلون بگیر
    Last edited by shahab_blaster; 09-11-2008 at 10:49.

14. این کاربر از shahab_blaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Adel.p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان

کسی هست که بدونه این روان تر کار کردن سیستم های AMD یعنی چی ؟

یعنی AMD داره یه چیزی داخل پردازنده هاش می ریزه که باعث نرمی اون میشه و اینتل از اون خبر نداره

متوجه منظور دوستان نمیشم کسی هست که بتونه موضوع رو باز کنــه ؟

من که دیگه گیج شدم مسلمه همه دوست دارن با یه سیستمی کار کنن که روانتر و بقول دوستان نرم باشه

ولی چرا همه میرن C2Dou میبندن اگه اینجوریــــــه ؟ یعنی اونا نمیدونن سیستم AMD روانتره ؟

من که متوجه منظور دوستان مون نشدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مسئله دوم اینکه من اگه بخوام این E5200 رو مثلا با حداقل اورکلاک یعنی به سرعت کلاک 3.0 برسونم آیا بازم نمی تونه به سرعت این 5600 یا 6000 اتلون برسه یا روانی کار ؟؟
    Last edited by Adel.p30; 09-11-2008 at 09:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •