MAFIA عزيزنوشته شده توسط MaFia
امكان داره كمي بيشتر توضيح بدي و بفرمايي از كجا دقيقا مي تونيم به اين امكان دسترسي داشته باشيم؟
متشكرم.![]()
![]()
![]()
![]()
MAFIA عزيزنوشته شده توسط MaFia
امكان داره كمي بيشتر توضيح بدي و بفرمايي از كجا دقيقا مي تونيم به اين امكان دسترسي داشته باشيم؟
متشكرم.![]()
![]()
![]()
![]()
MAFIA جاننوشته شده توسط KING ESFANDIYAR
عزيز پس چرا تحويل نميگيريد!!!![]()
![]()
![]()
اگه امكان داره بفرماييد كه اين امكان E-MAIL در كجاست؟
KING ESFANDIYAR جان در رابطه با پيدا كردن آي پي از طريق ايميل با اجازه مافيا جان من يك توضيح كوچكي ميدم:
شما وارد ايميلت ميشي بعد وارد تنضيمات ايميلت شو (Mail Options) بعد گزينه General Preferences رو بزن. و از قسمت headers گزينه Show all headers on incoming messages رو فعال كن.از اين به بعد هركي برات ايميل بزنه آي پي اش رو مي فهمي.
دوستان واقعا عاليه.متشكرمنوشته شده توسط Reza_S
چه تاپيك توپي شد............خداييش ديگه!![]()
![]()
![]()
دوست عزيز دست شما درد نكنه
شما مي توني بهش لينك بدي از طريق نرم افزارهايي مانند Profile IP Spy طرز كار باهاش هم خيلي راحته به طرف لينك مي دي زماني كه لينك رو باز كنه اي پي و پورت رو برات مي فرسته من باهاش كار كردم 100% كار مي كنه
دوست من كاش لينكي رو براي دانلود اين برنامه معرفي ميكردي تا بتونيم ازش استفاده كنيم...نوشته شده توسط mojyjoon
متشكرم
دوست عزيز پس لينك چي شد؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!نوشته شده توسط king Esfandiyar
لا اقل اگه لينكي ازش نميشناسيد مشخصات كاملتري ازش بديد
متشكرم.............
نوشته شده توسط mojyjoon
دوستان اين تاپيك خيلي حياتيه و همه ..............خود من كه خيلي به اين گونه برناه ها نياز دارم..
لطفا كمك بفرماييد........
دوست عزيز اگه امكان داره يه لينك براي برنامه مهرفي شده قرار بديد
نوشته شده توسط Reza_S
دوست من
من اين تنظيمات رو انجام دادم ........اما IPها مربوط به شخص مورد نطر نيست!!؟!؟!؟!؟!؟!
ميشه بفرماييد كه دقيقا اين IP ها مال چه كسي هستند؟ به نظر ميرسه مال ISP باشه نه مال خود فرد!!
كسي از دوستان درباره طريقه پيدا كردن Ip از طريق Net Meeting اطلاعاتي داره؟؟
اگه امكان داره كمك بفرماييد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)