خوب چرا با مکس یا مایا یا سینما فوردی که آموزشاشون گیر میاد کار نمیکنی؟ لایت ویو برنامه خفنیه ولی به پای اینا نمیرسه و هم اینکه آموزشش گیر نمیاد.(من مکس رو پیشنهاد میکنم.تو سر سگ بزنی آموزش مکس در میاد .)
خوب چرا با مکس یا مایا یا سینما فوردی که آموزشاشون گیر میاد کار نمیکنی؟ لایت ویو برنامه خفنیه ولی به پای اینا نمیرسه و هم اینکه آموزشش گیر نمیاد.(من مکس رو پیشنهاد میکنم.تو سر سگ بزنی آموزش مکس در میاد .)
بده به من؛برات ترجمه می کنم.![]()
فقط رفیق بگم از نظر مدل یه جورایی مشکل داره وایراش مث ایمپرتی ها شده........ رندر هم رفلمت نداره .............
منظورتو متوجه نشدم.یعنی چی مشکل داره مثل ایمپورتی ها شده؟
منظورم اينه كه رفيق اگه شما خودتون اين مدلو زده باشين مش هاش اين طوري نمي شه (مثلثي )...... البته من نمي خوام بهت بگم اين مدل از خودت نيست اما اين طوري به نظر مي رسه .........
نه؛ایشون از Max به لایتووی مدل رو کانورت کرده؛پس باید این مثلثی در بیاد،در ضمن بعضی از جاهاش مربعی هست و این یعنی ایشون حداقل بعضی از جاهاش رو خودش ساخته.
آفرین Black Black جوووون!
راستی خود لایت ویو Help داره؛منتهی خارجیه...
اقا منتظر باشید در اولین فرصت نسخه جدید ترشو نشونتون میدم.
ایول...خیلی توپ شده...من که کفیدمدمت گرم...راستی تا حالا مکس کار کردی؟
خیلی کم مکس کار کردم.مکس زیاد user friendly نیست. من برای این با لایت ویو کار میکنم که کار باهاش خیلی راحته.
بچه های یه سوال دارم
تو قسمت مشخص شده تو عکس چرا اضلا به این حالت در اومدن یعنی انگار از هم جدا هستن.
Last edited by BLACK-BLACK; 11-11-2008 at 22:40.
خیلی خوبه ام وایر نذاشتی ...............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)