تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: چنـــــــــــــــــــــــ د روزه که دارم با این سیستم ور میرم ولی مشکلی که دارم هنوز پابرجاست ... چیکار کنـــــــــــــــــــــــ ـــم ؟

داره خودمونی میشه H_E_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام چند نکته مهم مهم مهم
    1)بعد از نصب ویندوز قبل از ورود به هر جایی و اجرای هر فایلی باید با یه ویروس کش خوب(والبته آپدیت) سیستمت رو FullScan کنی و در حین اسکن تو درایوات گشت نزنی(چون واقعا گارد بعضی آنتی ویروسها ضعیفه)
    در نتیجه باید آنتی ویروس رو از رو CD نصب کنی (به شرطی که خود CD ویروسی نباشه)
    2) قبل از بالا اومدن سیستمت بعد از نصب ویندوز جدید (یا آخرین باری که از سیستم اومدی بیرون و می خوای ویندوز عوض کنی
    با یه چیزی مثل Hirents boot cd بالا بیا و با داس برو تو درایوات یه dir /a بگیر و اگه چیز مشکوکی دیدی (مثلا autorun.inf)پاک کن و همین طور فولدر های Recycler و System Volume Information اگه پاک نشدند دستور attrib -h -s -r -a filename رو اجرا کن و بعد مجددا سعی کن پاکشون کنی
    (فکر کنم hirents , dos4ntfs رو داشته باشه فکر کنم با سی دی نصب خود ویندوز هم می تونی بری تو خط فرمان(حالا چطوری شو دوستان بگن ))
    و یه نکته اینکه lsass.exe ویروس نیست بلکه جز فایل های خود ویندوزه که تو سیستمت ویروسی شده

2. این کاربر از H_E_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام منهم به مشکل همین دوستمون دچار شدم
    فایل های Lsass.exe و autorun.inf و Autorun.exe رو تمام درایهام هستند و من با برنامه Nero تونستم ببینمشون. یه تروجان ایرانی باید باشه
    تو رو خدا یه کمکی بکنید.هرچی پاک میکنم بازم میاد

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •